ostatni_koralik 17.03.09, 22:00 ma imieniny dziś? zastanawiam się.. czy Zbyfauch to od Zbycha, znaczy od Zbigniewa mam sentyment do tego imienia, a może i szefo Zbyf imieniny ma dziś? Jeśli tak - niech wiosny odrobinę ma jeśli nie, to i tak, zostawiam wiosenne kwiecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Ha! Dziękuję pięknie. :) 17.03.09, 22:16 "Geburstaków" nie obchodzę ale imieniny owszem. Fakt, że imprezy żadnej dzisiaj nie ma, na weekend też się nie szykuje bo wszyscy wokół poobrażani. Tym bardziej cieszą życzenia na ekranie. :) Odpowiedz Link
ostatni_koralik Stooo lat, Stooo lat!:) 17.03.09, 22:47 jak to nie ma?... tort musi być i STOOOOOO LAT!:) www.youtube.com/watch?v=GpxLSnbe1T8&feature=related Odpowiedz Link
ostatni_koralik Re: Stooo lat, Stooo lat!:) 17.03.09, 23:00 tort wyszedł jakby trochę urodzinowy...ale nic to!:) dorzucę wiązankę życzeń koralikowych: Długich lat życia, szczęścia, radości. Powodzenia w pracy i życiu osobistym. Spełnienia najskrytszych marzeń, realizacji dobrych zamiarów i planów. Pogody ducha, nadziei w lepszą przyszłość oraz wszystkiego najlepszego i samych pogodnych chwil :) Odpowiedz Link
zbyfauch Ponieważ nie wiem, co lubisz najbardziej... 17.03.09, 23:06 załatwiłem specstoliczek. Powiedz mu tylko, żeby się nakrył :) Odpowiedz Link
ostatni_koralik Re: Ponieważ nie wiem, co lubisz najbardziej... 17.03.09, 23:19 www.youtube.com/watch?v=SRFsKa8t-a4 Odpowiedz Link
pluton444 Re: Zbyfauch -> Zbyś 18.03.09, 07:53 No więc, nie mam pretensji, że z nami butelki nie obalił, ale że nawet się nie pochwalił? Odpowiedz Link
madurka Re: Zbyfauch -> Zbyś 18.03.09, 08:34 pluton444 napisał: > No więc, nie mam pretensji, że z nami butelki nie obalił, > ale że nawet się nie pochwalił? przyznaję, że koralik przez przypadek na ten fakt wpadł był wczoraj na cmentarzu, swojemu Biniowi, zawiózł kwiat Binu, Zbych, to ojciec koralika był, gdy żył Cisza tam wczoraj była jak w pustelni, miła chwile koralik posiedział ze swoją parą ukochaną też nic, a nic, nie postawili! ani kawy żeśmy nie wypili...ech! wracając pomyślał koralik, ze szef pustelni to też chyba Zbych, i imieniny ma dziś, znaczy wczoraj… zatem tylko przypadek sprawił, że koralik Zbyfowi, życzenia wczoraj prawił... Odpowiedz Link
madurka Re: Zbyfauch -> Zbyś 18.03.09, 08:59 tak myślę co tu napisałam, "był, gdy żył"? idiotycznie to zabrzmiało, wszak dał mi życie, ciało zatem we mnie żyje do dziś mój ojciec …Zbyś :) a pustelnikowi, Zbyfowi, raz jeszcze samych dobrych chwil radości oraz spełnienia wszystkiego czego sam sobie życzy Odpowiedz Link