anulaaaaa 11.11.09, 10:16 co znaczy po polsku 'etwas einklagen'??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Bedeutung 11.11.09, 14:06 breili napisała: > dochodzić sądownie czegoś, zaskarżyc coś Gut geponst - aus reiner höflichkeit hättest du den Link beifügen können - und so, sieht man, dass du dich mit fremden Federn schmückst. www.pons.eu/dict/search/results/?q=einklagen&in=&l=depl Odpowiedz Link Zgłoś
juzniewqrwionylektor du Korintherkacker! nudno ci bez diaspory? 11.11.09, 16:53 teraz się sam czepiasz innych :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
donnerbalken Seid nett zu einander! 11.11.09, 17:03 juzniewqrwionylektor napisała: > teraz się sam czepiasz innych :):):) Seid nett zu einander! Odpowiedz Link Zgłoś
juzniewqrwionylektor fick deine mutti, alte schlampe, 11.11.09, 17:20 du hurensohn! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: du Korintherkacker! nudno ci bez diaspory? 11.11.09, 18:39 juzniewqrwionylektor napisała: > teraz się sam czepiasz innych :):):) Zwróciłem delikatnie uwagę, że należałoby podać źródło mądrości, które się cytuje - i to uważasz za czepialstwo i Korinthenkackerei? PS A diasporę odwiedzam nadal - mam tam jeszcze sporo strzemiennych do wychylenia. Odpowiedz Link Zgłoś
juzniewqrwionylektor dlaczego należałoby podawać źródło w tak błahym 11.11.09, 23:59 przypadku??? Po to są słowniki, nie każdy zna lub ma wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś