pierwszy-donosiciel 10.05.11, 16:41 Zweisprachigkeit verlangsamt Alzheimer! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Zweisprachigkeit verlangsamt Alzheimer! 11.05.11, 08:19 Takiego wątku sam lunatyk by się nie powstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: Zweisprachigkeit verlangsamt Alzheimer! 11.05.11, 08:37 ja.nusz napisał: > > Takiego wątku sam lunatyk by się nie powstydził. ================================== Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Zweisprachigkeit verlangsamt Alzheimer! 11.05.11, 09:30 pierwszy-donosiciel napisała: > Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i > pokonają doświadczeniem... Swięta prawda stary idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Zweisprachigkeit verlangsamt Alzheimer! 11.05.11, 10:17 pierwszy-donosiciel napisała: > Zweisprachigkeit verlangsamt > Alzheimer! > Moze i tak jest ale to jedyny pozytyw znajomosci wiekszej ilosci jezykow niz tylko ojczysty. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Re: Zweisprachigkeit verlangsamt Alzheimer! 11.05.11, 10:28 pis_da_deby napisał: > Moze i tak jest ale to jedyny pozytyw znajomosci wiekszej ilosci jezykow niz tylko ojczysty. ============================== Je mehr Sprachen du sprichst, desto mehr bist du Mensch Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Mialo byc 11.05.11, 11:51 pierwszy-donosiciel napisała: > pis_da_deby napisał: > > > Moze i tak jest ale to NIE jedyny pozytyw znajomosci wiekszej ilosci jezykow > niz tylko ojczysty. Odpowiedz Link Zgłoś