ja.nusz 04.06.11, 22:32 Proszę następujące rzeczowniki wypisać w tej samej kolejności, ale w liczbie mnogiej: Der Arzt, der Bursche, die Bürste, die Schwester. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p Re: Zadanie domowe 05.06.11, 12:46 Ärzte Burschen Bürsten Schwestern Brüste :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Zadanie domowe 05.06.11, 13:27 Die Ärzte, die Burschen, die bürsten die Schwestern. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Takie łatwe jest profesjonalne tłumaczenie... 05.06.11, 14:16 ja.nusz napisał: > > Die Ärzte, die Burschen, die bürsten die Schwestern. =================================== Jecki będzie teraz kilka tygodni nad dym dumał... Nie jestem taki wredny, jak się niektórym wydaje i ułatwię mu życie: Lekarze są tymi chłoptysiami, którzy mają stosunki płciowe z pielęgniarkami. Takie łatwe jest profesjonalne tłumaczenie... Ot co.... Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: Zadanie domowe 05.06.11, 17:56 Nie roumiem prawdziwie powodu, że nikt ci tego nie chce właściwie wpisać. W zasadzie jest to bardzo ambitne zadanie i nie każdy to potrafi. Ale"cycki" podobają mi się najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś