Dodaj do ulubionych

Dam pracę!

14.09.11, 09:48
Witam!
Poszukuję osoby, która biegle włada językiem niemieckim w mowie i piśmie. Praca w charakterze pracy dodatkowej (ok 5 godz w tygodniu) polegałaby na małych tłumaczeniach tekstów i czasami wykonywaniu w imieniu firmy telefonów w języku niemieckim.

Zainteresowanych zachęcam do przesyłania aplikacji na adres: sekretariat@dw-electronics.com .
W razie jakichkolwiek pytań w związku z oferowaną przeze mnie pracą proszę pisać na powyższy adres mailowy.

Pozdrawiam!
Emilia Samul
DW Electronics
Obserwuj wątek
    • haasi Re: Dam pracę! 14.09.11, 20:13
      napisz ile dajesz? Konkurencja nie śpi. Czy jasno pytam? 5 godzin dziennie? Za ile? ZA ILE?
      • emilia_samul Re: Dam pracę! 15.09.11, 09:32
        Jasno pytasz i bardzo nachalnie, jak na rozmowę z niedoszłym pracodawcą. Stawka jest do ewentualnej negocjacji. Poza tym tak jasno jak Ty pytasz, ja jasno napisałam: 5 godzin w tygodniu, a nie dziennie.
        Ciekawa aplikacja - nie powiem. Powodzenia w innych pracach. Drżyjcie pracodawcy!
        • rotkaeppchen1 Re: Dam pracę! 15.09.11, 09:54
          Pani Emilio, Pani nie widzi, zajac jaja sobie robi, to nie aplikacja, to taki zarcik ;-)
          • emilia_samul Re: Dam pracę! 15.09.11, 11:20
            :) żarty nie żarty, ja i tak zapraszam serdecznie do aplikowania!
            • rotkaeppchen1 Re: Dam pracę! 15.09.11, 11:29
              To nie to forum na takie ogloszenie. Stali, wladajacy bywalcy tlumacza i telefonuja najprawdopodobniej znacznie wiecej, niz 5 godzin tygodniowo :-)
            • lepian4 Re: Dam pracę! 15.09.11, 16:33
              A gdziez to sie tlumaczy i telefonuje?
              • rotkaeppchen1 Re: Dam pracę! 15.09.11, 17:15
                W zyciu codziennym, powiedzialabym.
                • lepian4 Re: Dam pracę! 04.10.11, 10:11
                  W zyciu codziennym robie to niestety za frajer.
    • nowysacz.oglaszaj-sie.pl Re: Dam pracę! 03.10.11, 17:51
      Nie umiem niemieckiego.
      • jecki.p Re: Dam pracę! 03.10.11, 19:52
        N.i.ch.? Znaczy: kogo to obchodzi?
        j.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka