Gość: mark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:33 ich bin grundsätzlich interessiert,jedoch müßte ich mich um Arbeit für Ihre Freundin erst bemühen. Bei etwas Werbung müßte ARBEIT für Ihre Freundin zu finden sein Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Dwa zdania. Czy mógłby ktoś przetłumaczyć na IP: *.echostar.pl 20.08.04, 16:45 w zasadzie jestem zainteresowany,jednakże najpierw musiałbym sie postarać o prace dla Pańskiej Dziewczyny. praca dla Panskiej dziewczyny na pewno by sie znalazła przy odrobinie reklamy. mam nadzieje ze dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Dwa zdania. Czy mógłby ktoś przetłumaczyć na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:53 Wielkie dzięki teraz jest jasne. Ja miałem problem z tą reklamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pouczyciel Re: Dwa zdania. Czy mógłby ktoś przetłumaczyć na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.08.04, 18:15 w zasadzie jestem zainteresowany,jednakże o > prace dla Pańskiej Dziewczyny musialbym sie dopiero postarac. Praca dla Panskiej Dziewczyny- przy odrobinie reklamy - na pewno by sie > znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
inessa Re: Dwa zdania. Czy mógłby ktoś przetłumaczyć na 21.08.04, 00:11 ...przy odrobinie reklamy... :))) tzn. kto kogo ma reklamowac? Werbung to tez po prostu staranie sie (a reklama swoja droga, troche jak zamek na Wawelu i zamek Gerda albo droga wyboista i droga kolia). Inka > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Dwa zdania. Czy mógłby ktoś przetłumaczyć na IP: *.echostar.pl 21.08.04, 09:11 dlatego wlasnie osoba prosząca o przetłumaczenie powinna chociaż w jakimś stopniu nakreslic sytuacje,bo moze sie okazać ze jego dziewczyna ma cos wspólnego z reklamami albo tak jak pisze inessa,to tylko staranie sie o prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota hej inessa IP: *.echostar.pl 21.08.04, 15:02 rozmawialam na ten temat z moja kolezanka -Niemką to co mi napisała man kann das Wort Mühe nicht mit Werbung vertauschen, da der Sinn ein ganz anderer ist, und Werbung passt in diesem fall nicht Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geduld Re: hej inessa IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 17:37 "Werbung to einfach Werbung" - ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geduld Re: hej inessa IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 17:37 "Werbung to einfach Werbung" - ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś