Gość: katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:44 powiedzcie mi prosze jak piszecie wszystkie "umlauty" na forum bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: umlaucik Re: "umlauty" IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.05, 19:10 ä=ae ü=ue ö=oe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: "umlauty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:36 to wiem ze sie tak pisze no ale jak robisz ze nad a nasz kropeczki albo nad o dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: "umlauty" 15.02.05, 19:53 no trzeba mieć takie krasnoludki z bajki o Sieroten Marychen und sieben Krasnoluden i one przychodzą, a potem każdy kap, kap i jest umlaut a tu ohne Eier: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=18685135&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kararzyna Re: "umlauty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:11 Bardzo dziekuje ale moja sierotka marysia chyba czasmi troche przysypia bo raz mi sie uda a 10 razy nie czy moze ja cos robie nie tak ö ä o udalo sie a to moze kwestia wprawy dziekuje baaaaaaaaaaaaaaaardzo Ä ö ß Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: "umlauty" IP: *.cc.univie.ac.at 15.02.05, 20:49 Piszemy z Niemiec i nasza tastatura ma te litery. Ty mozesz pisac cos w Wordzie (tam pod symbolami znajdziesz wszystkie litery swiata) i kopiowac to do postu. Meczace, ale mozliwe. Tschüß. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiggerific Re: "umlauty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:23 znacznie prościej zainstalować klawiaturę danego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
mymcia Re: "umlauty" 16.02.05, 13:39 dokładnie a potem sobie tylko w pasku na dole po prawej stronie ekranu skakac miedzy polska a niemiecka czy inna czcionka... i po sprawie...;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: "umlauty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:18 Bardzo wszystkim dziekuje Danke schön.I zycze milego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś