Dodaj do ulubionych

3 zdania do tlumaczenie. Kto pomoze?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.05, 14:57
Witam

Mam malutki problem, potrzebuje doslownie miec 3 zdania przetlumaczone na
niemiecki niestety nie znam jezyka. Bede wdzieczny za pomoc.

Niniejszym zaswiadcza sie, ze Pan .... urodzony .... imie ojca: ..... jest
studentem ... roku Studiow Stacjonranych Administracji w roku akademickim ....

Zaswiadczenie wydaje sie celem przedlozenia .....

Z gory wielkie dzieki !
Obserwuj wątek
    • ggigus sekretariat IFG 12.04.05, 15:01
      Instytut Filologii Germanskiej, to z Instytutu Prawa i Administracji rzut
      beretem - tam jest takie zaswiadczenie, mozna poprosic o wydanie i skopiowac
      pozdr
      • Gość: ja Re: sekretariat IFG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.05, 15:02
        Niestety musimy mowic o dwoch roznych uczelniach :) Dlatego tez nadal pozostaje
        aktualna moja prosba
    • Gość: Doris Re: 3 zdania do tlumaczenie. Kto pomoze? IP: *.dialup.telenergo.pl 12.04.05, 15:07
      Hiermit wird bescheinigt, dass Herr …. geboren am … Vorname des Vaters …… ist
      Student des ….. Jahrgangs am Tagesstudium für Verwaltung im Studienjahr …..
      Die Bescheinigung wird ausgestellt zwecks …… (der Aushändigung an zuständige
      Behörden)
      • Gość: fa... Re: 3 zdania do tlumaczenie. Kto pomoze? IP: *.jjs.pl 12.04.05, 19:34
        SUPER
        ale ostatnie zdanie sformuował bym inaczej:

... zur Vorlage bei der zuständigen Behörde

google rules ;-)
        • Gość: fa... Re: 3 zdania do tlumaczenie. Kto pomoze? IP: *.jjs.pl 12.04.05, 19:48
          zanim ktoś mi zwróci uwagę, że formuował jest nie po polsku - wyjaśniam:
          Tippfehler
          • tiggerific Re: 3 zdania do tlumaczenie. Kto pomoze? 12.04.05, 19:50
            chyba nie podejrzewasz nas o taką małostkowość? ;)
            • Gość: fa... Re: 3 zdania do tlumaczenie. Kto pomoze? IP: *.jjs.pl 12.04.05, 19:55
              Was bedeutet "nas"? Wer steckt hinter diesem Forum? Ist das eine Gruppe von
              Verschworenen wie etwa Freimaurer? :-)Ich muß ständig auf der Hut sein. ;-)
              Everything you say ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka