Dodaj do ulubionych

GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski

IP: 85.219.136.* 30.07.05, 21:48
czy ktoś z Was tam studiuje ?albo może ktoś dostal sie w tym roku,jesli tak
to ile mieliscie pktów geniusze ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczbos18 Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:35
      up
    • Gość: kaczbos18 Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:38
      ja się dostałam w tym roku i też bardzo bym chciała wiedzieć coś więcej na temat studiów na tej uczelni, bo mam jeszcze inną do wyboru. Mam jeszce małe pytanko: czy na wszystkich zajęciach język niemiecki jest wykładowym językiem i jakie są specjalizacje po 3 roku?
    • Gość: ich za moich czasów... IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 31.07.05, 13:45
      na UAM z szacunkiem mówiono o Uniwersytecie Wrocławskim! Ale wówczas Hubcio nie
      był wszechmocny, przykład: syn się nie sprawdził.
      Szyrocki chyba był w Wrocławiu? Proszę o korektę!
    • Gość: Pippi Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:03
      Gość portalu: majka napisał(a):

> to ile mieliscie pktów geniusze ?

Diese "pktów" arbeitet wie eine Abkuerzung natuerlich da!
      MfG.
      • Gość: ich Pippi, es ist doch scheißegal, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 31.07.05, 15:20
        wieviel Punkte(n) sie erreicht haben.
        • Gość: Pippi Re: Pippi, es ist doch scheißegal, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:05
          Gość portalu: ich napisał(a):

> Pippi, es ist doch scheißegal, wieviel Punkte(n) sie erreicht haben.

Für mich, bestimmt!
          Außerdem, was machst Du so früh bei der Tastatur, ich?
          Schönen Sonnntag-Nachmittag wünsche, - Du Posener!
          MfG.
          • Gość: ja Re: do kaczbos18 IP: 85.219.136.* 31.07.05, 21:29
            GRATULUJĘ !! powinienes byc dumna ze bedziesz studiowac germanistyke na UWr!!
            moim marzeniem bylo studiowanie tam jednak nie uzyskalam wystarczajacej liczby
            punktow z matury z polskiego rozszerzonego :(
            a moglabys napisac ile Ty mialas punktów z niemieckiego,polskiego i wybranego
            przedmiotu ,chodzi mi oczywiscie o poziom rozszerzony.Bardzo mnie interesuje od
            ilu przyjmowali.....bylabym bardzo wdziedczna za odpowiedz
            pozdr
            • Gość: kaczbos18 Re: do kaczbos18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:57
              razem miałam 197 pkt.
              pozdrowionka
              • Gość: jaaaaaa Re: do kaczbos18 IP: 85.219.136.* 01.08.05, 15:50
                moglaby6s napisac ile mialas punktów z niemieckiego,polskiego i wybranego
                przedmiotu ??chodzi mi o poziomy rozszerzone,bede bardzo wdzieczna,pozdro!
    • starma Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski 05.08.05, 22:11
      ja sie dostalam, mialam 60 z polaka, 85 z niemca, 60 z wybranego
      • Gość: SKAzana Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:15
        ja tez sie dostalam. mialam 84 z niemca, 75z polskiego i 66 z biol.:)
        pozdrawiam!
    • Gość: kaczbos18 Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:29
      miałam 92%z niemca, 78% za polskiego i 62% z wosu
      pozdrowionka
      • Gość: lolka Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: 213.199.193.* 13.08.05, 16:49
        heheheh nie cieszcie sie tak ze sie dostaliscie...:( ja tam studiuje i wiem jak
        jest. buzki
        • Gość: ja Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: 85.219.136.* 13.08.05, 18:26
          jak jest ??
          • Gość: lolka Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski IP: 213.199.193.* 14.08.05, 16:55
            duzo by tu pisac.. sam(a) sie przekonasz ze mozesz wlozyc duzo pracy a i tak
            moga cie oblac.. nie liczni sa sprawiedliwi..pewnie jak wszedzie.a ogolnie to
            zapieprz, nawet ci co biegle mowia po nie4miecku maja
            problemy...szczerze\mowiac przede wszystkim oni..bo potrafia sie (jezykowo)
            wypowiedziec, ale nie dysponuja wiedza. na prawde trzeba przez 1 rok solidnie i
            systematycznie, potem juz z gorki.
            • agulka25 Re: GERMANISTYKA-Uni.Wrocławski 14.08.05, 17:37
              apropos Germanistyki - ja studiuje na WSF we Wrocku i moge powiedziec to samo co
              kolezanka-najwieksze problemy maja osoby, ktore przychodza z bdb znajomoscia
              j.niemieckiego-mysla, ze rozumy postradali, a na tych studiach liczy sie przede
              wszystkim systematyczna praca...u nas jest odwrotnie- z roku na rok coraz gorzej
              kosza, twierdzac, ze wyrownuja poziom itp. bzdura-chodzi o kase i tyle, bo to
              uczelnia prywatna, ale to nie znaczy, ze jest latwo...

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka