Dodaj do ulubionych

germanistyka-uniwersytet wrocławski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:38
dzien dobry. Chciałabym się dowiedzieć jak w PRAKTYCE wygląda rekrutacja na
filologie germańską na Uniwersytecie Wrcoławskim. Odwiedzałam stronę i
czytałam, jakie są waruki przyjęć, ale wydaje mi się, że czasem mogą być
odchylenia od normy. Prosze doświadczonych i dobrze poinformowanych o pomoc-
jak w Waszym przypadku wyglądała rekrutacja? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ggigus w praktyce??? 05.11.05, 16:03
      zdawalam tam swego czasu i w praltyce wsz. wygladalo tak, jak bylo opisane.
      Zadnych odchylen od normy (co wlasc. przez to rozumiesz? obmacywanie przez
      ezgaminatora? koniecznosc lapowki? kaza spiewac po niem.?) nie stwierdzilam.
      • Gość: jecki dlaczego nie dodasz, ze bez powodzenia ? IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.05, 16:14
        j.
        • Gość: ona Re: dlaczego nie dodasz, ze bez powodzenia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 16:21
          chodziło mi raczej o to, czy ktoś został przyjęty mając mniej procent z matury
          np.z polskiego niż jest to konieczne. Nie atakuj tak gigus!
          • Gość: jecki dlaczego nie? - jest przeciez wdziecznym objektem IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.05, 16:31
            - nie wie praktycznie nic, a udaje koryfeusza (szke?)... :-))
            j.
            • ggigus jecki , opusc Kraine Smiesznosci 05.11.05, 16:41
              i daj mi wreszcie spokoj, bo przypominasz mi malego, upierdliwego pieska, co
              chcialby byc wilczurem, ale...
            • ggigus oj, jecki, jecki 05.11.05, 16:45
              nie mam jakos potrzeby udowadniania ci, co wiem i dodam, ze wszelkie Twoje
              proby poprawienia mnie (pytac sie, pluralis maiestatum vom zu Hause ausziehen)
              byly bledne.
              opanuj sie wreszcie, albo chociaz sprobuj, bo granice smiescznosci juz dawno
              przekroczyles. A powrot stamtad trudny jest, moj stylisto doskonaly (we
              wlasnych, jeckich oczach)
          • ggigus aha 05.11.05, 16:43
            startowalam ze stara(dodam leciwa matura) i punktach itepe, nie myslano wtedy.
            nie przejmuj sie tak jeckim, on ma jakas traume, manie, czy ja wiem, co jeszcze?
            • Gość: Pippi Re: aha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 16:47
              ggigus napisała:

> ...... leciwa matura .......

Was soll ich aber sagen, .... viel mehr als "leciwa"?
              MfG.

"Wirklichen Humor hat nur der, der auch die eigenen Schwächen belächelt.
              (Oswald Bumke)"
              • mixer13 Re: aha 05.11.05, 23:57
                no i dopiero wtedy jest smiesznie kiedy ktos z samego sibie sie potrafi smiac
                A jeżeli ktos ma mniej punktow niz jest wymagane to przyjmą go wtedy, gdy sa
                wolne miejsca a na germe raczej nigdy nie brakuje dobrych kandydatow:)
                ale dobrze jest przegrać z najlepszymi...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka