ggigus 09.02.06, 14:56 tytul z przedwczor. wiadomosci, heheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacper Re: ja, und wat ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:39 geheimnisvolles Watten. MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: wie immer 09.02.06, 18:50 nix, hattest Du etwa was anderes erwartet? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: wie immer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:11 Natuuuurrrlich Tiggeri, czyżbyś nie zauważyła, że nasza chluba staje się powoli lapidarna i lakoniczna jak nie umniejszjąc ichu po kielichu? Oczekiwałem potoku słów, ba ... strumienia świadomości, a tu ... padaczka (padaka - mówi młodzież). Tiggeri, wskocz na wątek: Dlaczego coraz więcej ludzi odchodzi z tego forum i zapoznaj się z moją glossą. MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: wie immer 09.02.06, 19:25 ichu po kielichu ma to samo co ... po pewuenie :) widocznie się zaraził :) a strumień będzie, już Ty się nie martw :) no widziałam, że chcesz mnie pochlastać ręką ja.nuszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: wie immer 09.02.06, 19:21 tiggerific napisała: > nix, hattest Du etwa was anderes erwartet? ;) Ja oczekiwalam referatu wikipedycznogooglowodudenowopewuenowskiego :)))) na ten temat, ty nie? :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: wie immer 09.02.06, 19:26 nieee, to prowokacja jest. my się udzielimy, ggigus się poskarży i znikniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: wie immer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:33 Ja jednak czuję burzę. Szykujcie się dziewczyny. :) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: wie immer 09.02.06, 19:35 Przeciez ja do nikogo ad personam nie pisze , tylko tak glosno mysle:))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus i nic, smieszny tytul 10.02.06, 01:08 A czegoz oczekiwalo szanowne grono??? Odpowiedz Link Zgłoś