Gość: asiouek IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 22.07.06, 09:16 jaki łodpowiednik jest w j. niemieckim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus a kontekst? 22.07.06, 17:46 bo narratives i erzählendes I. to pojecia socjologiczne, natomiats wywiad- rzeka niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 wg słownika może być: 22.07.06, 18:09 Fluß-Interview, -Befragung, - Erkundigung, -Anamnese, -Nachrichtendienst, - Spionagedienst, -Geheimdienst, -Spionage und -Erkundungsarbeiten. A ten, który wywiaduje to: Geheimagent. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Fluß-Interview?? 22.07.06, 18:19 nigdy nie slyszalam, ani widzialam. ale nie wykluczam, ze przegapilam. a co to za slownik? i niechasiouke i wszyscy inni se zapaietaja - kontekst moze trzeba do tekstu forum na gorze wpiac: chcesz tlumaczen, podaj kontekst, cholero, bo oszczedzacz czasu na zgadywanki Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 w adres do Ryłko to nie wierzyłaś! 22.07.06, 18:26 A Fluss-Interview łyknęłaś, aż miło!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ooo ty sukinkotku jeden 22.07.06, 18:32 jestem latwowierna, to jedna z dwoch cech, ktore odpowiadaja memu znakowi zodiaku kochany, pisalam kiedys, ze sklepu Rylki szukalam w Bonnn, wydalam mase forsy na telefony do malo kumatych panienek z roznych sklepow, bo to bylo cale centrum handlowe no zrozum, moja nieufnosc byla zwiazana z doswiadczeniem, no, kobieta po przejsciach, te rzeczy, co nie? a teraz we wrzesniu jade do Polski i sie zaopatrze u Rylki (ale jak patrze na strone internetowa, to sie rylko oddalil od klasyki, albo strona nie pokazuje calej oferty?) Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 jest w końcu Ryłko na Sternstr. , czy nie? 22.07.06, 18:40 Szaramycha chciała sprawdzić, ale jej tylko śpiewanie w głowie! Podobnie jak Skaldowie: śpiewa, bo musi :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus szaramycha dala mi nr telefonu, ktory zapisalam!! 22.07.06, 18:42 se zobacz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 tatsächlich! nie czytałem wcześniej. 22.07.06, 18:50 Czasami się do czegoś przydam.... ...manchmal, aber nur manchmal ... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oooo cos ty taki skromny 22.07.06, 18:52 skromnosc skarb dziewczecia, ale to nie twoj problem Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Fluß-Interview?? 24.07.06, 19:09 tak mi dziwnie zdaje, że wywiad-rzeka ma w języku poskim tylko jedno, bardzo określone znaczenie, dlatego nie podaję kontakstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki dann schreib' doch einfach "episches Interview"... IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.06, 19:43 j. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nonsens, jecki 25.07.06, 11:33 wywiad-rzeka to dlugi, obszerny wywiad a z przetlumaczeniem tego asiouke nie bedzie miala problemu Odpowiedz Link Zgłoś