Dodaj do ulubionych

obalać stereotypy

IP: *.dobrynet.pl 31.08.06, 20:19
Stereotype widerlegen? tak po prostu?
Obserwuj wątek
    • Gość: VeR Re: obalać stereotypy IP: *.ztpnet.pl 31.08.06, 20:27
      Vorurteile (Klischees) abbauen.
      • Gość: jecki Stereotype sind k e i n e Vorurteile IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.06, 20:31
        - allerdings ist "Klischees widerlegen" viel häufiger, als "Stereotype widerlegen"

j.
        • Gość: asiouek chodzi o stereo związane z osobami niepelnosprawn. IP: *.dobrynet.pl 31.08.06, 20:42
          to jak w końcu??
          • Gość: jecki Klischees wiederlegen - schlag' ich vor... IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.06, 21:01
            j.
            • Gość: gast aus NE Re: Klischees wiederlegen - schlag' ich vor... NÖÖ IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:19
              widerlegen, nie wiederlegen.
              • Gość: jecki herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.06, 21:24
                j.
                • Gość: asiouek dnk :o) IP: *.dobrynet.pl 31.08.06, 21:29
                  .
                • Gość: gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:33
                  Mimo obawy, ze mnie skrzyczysz, jeszcze jeden malutki dopisek: hervorragend.
                  Pozdrawiam naprawde serdecznie.
                  • ja.nusz Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 21:38
                    Ale mu dałeś!!
                    • Gość: gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:42
                      Janusz, nic mu nie dalEm, bo jestem kobieta. Ja tylko staram sie pisac
                      poprawnie ... nawet jak mi sie to nie zawsze udaje.
                      A pamietasz, jak Ty tez chciales mi raz dac...? Nie... nie tak, jak sobie moze
                      teraz inni wyobrazaja ;-) Chodzi o posty. Ale rozbroilam Cie moim spokojem i
                      usmiechem (szkoda, ze go nie widziales). Pozdrawiam - takze serdecznie
                      • ja.nusz Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 21:45
                        W takim razie: ale mu dałaś, a jek ty mnie dawałaś niestety nie pamiętam.
                        • ggigus brak pamieci w te strone u ciebie mnie nie dziwi 31.08.06, 21:47

• Gość: Gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:52
                          Sloneczko... jestem niespotykanie spokojnym czlowiekiem i nie znajdziesz u mnie
                          ani odrobiny sarkazmu, ale przypomne, ze to nie ja ci "dawalam", tylko ty
                          probowales mi dac. Istnieja rozne powody, dlaczego ci nie wyszlo. Wybierz sobie
                          ktorys z nich ;-)
                        • tiggerific Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 22:11
                          widocznie byłeś pijany
                          no offence :)
                        • Gość: gast aus NE I co teraz? IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 22:38
                          Juz pozno, ide spac, i spodziewalam sie od Ciebie przynajmniej zyczen dobrej
                          nocy... A tu nic... ? Ja.nusz, hast du mich nicht mehr gerne?
                          Schlaf gut und träume was Schönes ;-)
                  • jecki.p Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 23:53
                    jak myslisz, sloneczko, po co stalo (Achtung!) po herrvoragend ?
                    dobrej nocki !

j.
                    • Gość: gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 06:46
                      Guten Morgen, Promyczku jecki! AAaaahh... teraz sie domyslilam,
                      ...ty zastawiles na mnie zasadzke ortograficzna i ja w nia wpadlam!
                      No, niewazne... lubie czytac Twoje posty przy sniadaniu, zanim pojde do pracy.
                      Ale nie nazywaj mnie Sloneczkiem - to jest zarezerwowane dla ja.nusza.
                      Do mnie mozesz mowic Zabciu.
                      Pa, Promyczku ;-)Zycze wszystkim milego, bezstresowego dnia.
                      • Gość: jecki ano, Sloneczko, die Falle hat zugaschnappt... :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 17:23
                        - hoffentlich ist Dein Freitag stressfrei...

j.
                        • Gość: jecki jetzt musst Du dich wg. "a" melden... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 17:23
                          j.
                          • Gość: Gast aus NE Re: jetzt musst Du dich wg. "a" melden... :-) IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 18:07
                            Promyczku, mi to "a" nie przeszkadza, drobiazgowa to ja nie jestem. Ale prosze,
                            mow do mnie "Zabciu" - Sloneczko zarezerwowalam dla ja.nusza.
    • Gość: jecki Re: obalać stereotypy IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 18:11
      kiedy mi bardziej Sloneczko przypominasz...

j.
      • Gość: Gast aus NE Re: obalać stereotypy IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 18:15
        Promyczku, jak ja uwielbiam to forum... ;-) Naslucham sie tylu komplementow ...
        to jest balsam na moja dusze. Dziekuje ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka