Gość: asiouek IP: *.dobrynet.pl 31.08.06, 20:19 Stereotype widerlegen? tak po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VeR Re: obalać stereotypy IP: *.ztpnet.pl 31.08.06, 20:27 Vorurteile (Klischees) abbauen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Stereotype sind k e i n e Vorurteile IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.06, 20:31 - allerdings ist "Klischees widerlegen" viel häufiger, als "Stereotype widerlegen" j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiouek chodzi o stereo związane z osobami niepelnosprawn. IP: *.dobrynet.pl 31.08.06, 20:42 to jak w końcu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Klischees wiederlegen - schlag' ich vor... IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.06, 21:01 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gast aus NE Re: Klischees wiederlegen - schlag' ich vor... NÖÖ IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:19 widerlegen, nie wiederlegen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.06, 21:24 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:33 Mimo obawy, ze mnie skrzyczysz, jeszcze jeden malutki dopisek: hervorragend. Pozdrawiam naprawde serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 21:38 Ale mu dałeś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:42 Janusz, nic mu nie dalEm, bo jestem kobieta. Ja tylko staram sie pisac poprawnie ... nawet jak mi sie to nie zawsze udaje. A pamietasz, jak Ty tez chciales mi raz dac...? Nie... nie tak, jak sobie moze teraz inni wyobrazaja ;-) Chodzi o posty. Ale rozbroilam Cie moim spokojem i usmiechem (szkoda, ze go nie widziales). Pozdrawiam - takze serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 21:45 W takim razie: ale mu dałaś, a jek ty mnie dawałaś niestety nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 21:52 Sloneczko... jestem niespotykanie spokojnym czlowiekiem i nie znajdziesz u mnie ani odrobiny sarkazmu, ale przypomne, ze to nie ja ci "dawalam", tylko ty probowales mi dac. Istnieja rozne powody, dlaczego ci nie wyszlo. Wybierz sobie ktorys z nich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 22:11 widocznie byłeś pijany no offence :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gast aus NE I co teraz? IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 22:38 Juz pozno, ide spac, i spodziewalam sie od Ciebie przynajmniej zyczen dobrej nocy... A tu nic... ? Ja.nusz, hast du mich nicht mehr gerne? Schlaf gut und träume was Schönes ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) 31.08.06, 23:53 jak myslisz, sloneczko, po co stalo (Achtung!) po herrvoragend ? dobrej nocki ! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gast aus NE Re: herrvoragend (Achtung!) beobachtet :-) IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 06:46 Guten Morgen, Promyczku jecki! AAaaahh... teraz sie domyslilam, ...ty zastawiles na mnie zasadzke ortograficzna i ja w nia wpadlam! No, niewazne... lubie czytac Twoje posty przy sniadaniu, zanim pojde do pracy. Ale nie nazywaj mnie Sloneczkiem - to jest zarezerwowane dla ja.nusza. Do mnie mozesz mowic Zabciu. Pa, Promyczku ;-)Zycze wszystkim milego, bezstresowego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki ano, Sloneczko, die Falle hat zugaschnappt... :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 17:23 - hoffentlich ist Dein Freitag stressfrei... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki jetzt musst Du dich wg. "a" melden... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 17:23 j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gast aus NE Re: jetzt musst Du dich wg. "a" melden... :-) IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 18:07 Promyczku, mi to "a" nie przeszkadza, drobiazgowa to ja nie jestem. Ale prosze, mow do mnie "Zabciu" - Sloneczko zarezerwowalam dla ja.nusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Re: obalać stereotypy IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 18:11 kiedy mi bardziej Sloneczko przypominasz... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gast aus NE Re: obalać stereotypy IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 18:15 Promyczku, jak ja uwielbiam to forum... ;-) Naslucham sie tylu komplementow ... to jest balsam na moja dusze. Dziekuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś