Dodaj do ulubionych

Prosze bardzo o pomoc

18.01.07, 16:35
Witam was. Jestem na tym forum po raz pierwszy i chciałbym Was poprosić o
pomoc.
Mam napisać "Moje święta bożego narodzenia"-relacja z nich w perfekcie i
niewiem jak się wogóle do tego zabrać. Prosze o pomoc każdego rodzaju.
Obserwuj wątek
    • szymon118 Re: Prosze bardzo o pomoc 18.01.07, 16:48
      Swieta Bozego narodzenia spedzilem u mojej babci. Przy stole zebrala sie cala
      rodzina. Zaczęliśmy śpiewać kolędy, podzieliliśmy się opłatkiem. Następnie
      usiedliśmy do wspólnego stołu, na którym znajdowało się 12 potraw takich jak:
      barszcz, uszka itd. Po kolacji poszliśmy zobaczyć prezenty, dostałem np. piłke
      i gre a moja siostra lalke barbi, każdy był zadowolony. O godzinie 12:00
      wybraliśmy się wspólnie na pasterke. W 1 dzien swiat pojechalismy w odwiedziny
      do przyjaciol rodzicow. W 2 dzien swiat spotkalem sie z moimi przyjaciolmi.
    • wsiowa.baba Re: Prosze bardzo o pomoc 18.01.07, 16:50
      Wyjasnie ci kilka zasad panujacych na tym forum, poniewaz jestes tu nowy. Nikt
      nie napisze za ciebie tego wypracowania. Jesli sam postarasz sie cos napisac
      (po niemiecku), to masz szanse, ze ktos ci to poprawi. Wez sie do roboty!
      Pozdrawiam
      • szymon118 dzięki 18.01.07, 16:54
        dzieki wezme sie za pisanie
        • Gość: jecki to SIEM nazywa postawa konstruktywna !!! :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 18.01.07, 17:38
          j.
          • wsiowa.baba Re: to SIEM nazywa postawa konstruktywna !!! :-) 18.01.07, 17:51
            j., a ja to zadnego lobu nie dostane, zem mlodego czlowieka pädagogisch
            wertvoll na dobra droge nawrocila?? ;-)
            • Gość: witek Re: to SIEM nazywa postawa konstruktywna !!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:55
              drei Mal (mal??????)(bin zu bloed fuer die neue Rechtsschreibung) hoch!! weiter
              machen! :-))
              • wsiowa.baba Re: to SIEM nazywa postawa konstruktywna !!! :-) 19.01.07, 12:20
                Danke witek! Du hast meinen Tag gerettet ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka