vogel21 23.01.07, 01:55 kupujecie na ebayu? jaka forma przekazujecie pieniadze czy nie jest niebezpieczne jak podam swpje dane bankowe sprzedawcy? i jak je wysle to sprzedawca sciaga mi forse z konta? i jaka mam pewnosc,ze nie sciagnie wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vogel21 nie tak mialo byc 23.01.07, 02:27 dobr anamieszalam,nie bylo pytania, nic nie wysylalam, nie wiem tylko jak przekazac forse Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 Re: nie tak mialo byc 23.01.07, 02:28 i czy moge odmowic produkt? jesli niby kupilam ale ni ezaplacilam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: nie tak mialo byc IP: *.adsl.hansenet.de 23.01.07, 02:31 kupilam a niezaplacilam ???????????????????????????????????ß tyyyyyyy a klapsa chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 Re: nie tak mialo byc 23.01.07, 02:46 kupilam a niezaplacilam ???????????????????????????????????ß > tyyyyyyy a klapsa chcesz ? a co chcesz mi dac? chyba zasluzylam dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: e bay IP: *.adsl.hansenet.de 23.01.07, 02:30 m.b.czestochowska !!!! moher mi sie jezy ! jakie dane ? kupujesz, dostajesz nr konta sprzedajacego ,wypisujesz przekaz lub online kwote do zaplacenia na rzecz sprzedajacego i tyyyyyyle.jak sama sprzedasz to podasz swoj numer konta i ten kto kupil to wplacic tylko moze na twoje konto ,ale wybrac sie bez pinow kodow identyfikatorow podpisow i innych zabawek nie da! forma przekazu przeze mnie preferowana paypal ,szybkie jak blitz i ubezpieczenie od glupoty do 500 srebrnikow.niezle miec dwa konta ,jedno dla przychodow a drugie na "wychodki" he he 1...2..3....deins Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 wiem wiem 23.01.07, 02:44 oj wieeeeem, namieszalam kupujacy z zesprzedawca mi si epomieszaly a jak wrzuce kase na to konto pal pal?? Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 pay pal 23.01.07, 03:06 zalogowalam si erzekomo w meilu ktory dostalam powinien byc link aktywacyjny- nie ma ani bestätigugnsnummer tez nie. Um Ihr PayPal-Konto in vollem Umfang nutzen zu können, müssen Sie Ihr registriertes Bankkonto bestätigen. Damit ermöglichen Sie die Nutzung Ihres Bankkontos für das Lastschriftverfahren und bestätigen PayPal, dass Sie der tatsächliche Kontoinhaber sind. Zur Bestätigung hat PayPal bereits zwei Beträge jeweils unter 1 Euro auf Ihr Bankkonto überwiesen. Innerhalb von 3-5 Werktagen sehen Sie diese Gutschriften im Kontoauszug Ihres Bankkontos. Bevor Sie sich das nächste Mal in Ihr PayPal-Konto einloggen, stellen Sie bitte sicher, dass Sie diese beiden Beträge zur Hand haben. Wenn Sie sich erneut in Ihr PayPal-Konto einloggen, wird PayPal Sie auffordern, diese Gutschriften in die entsprechenden Felder einzugeben. Die korrekte Eingabe der beiden Beträge bestätigt Ihr Bankkonto und verifiziert gleichzeitig Ihr PayPal-Konto. Weiterhin führt die Bestätigung Ihres Bankkontos zur Aufhebung der Sende- und Abhebelimits. Sie können Ihr hinzugefügtes Bankkonto für folgende Zwecke nutzen: - PayPal-Zahlungen per Lastschriftverfahren tätigen, sofern Ihr Bankkonto bestätigt ist. - PayPal-Zahlungen per Banküberweisung veranlassen. - PayPal-Guthaben durch eine Überweisung von Ihrem Bankkonto aufladen bzw. Geld von Ihrem PayPal-Konto auf dieses Bankkonto abbuchen. Und so funktioniert’s: PayPal überweist die Beträge auf Ihr Bankkonto. Sie geben die beiden Beträge in Ihrem PayPal-Konto ein. Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 Bankkonto bestätigen 23.01.07, 03:12 tylko jak? ponoc przeslali mi meila z nowymum nr .meila nie ma i czy Guthabenbeiträge musze sama wpisac?i ile wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 dzialanie Pay Pal 23.01.07, 03:24 czy ktos moze mi wytlumaczyc zasade dzialania pay pal?? ni ezwazajac na to co napisalam wczesniej na temat ebay, sama sie zamotalam Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 zmiana sposobu zaplaty 23.01.07, 03:29 i jak mozna zmienic sposob zaplaty?chcialam przez uberweisung ale teraz chce przec lastschrift Odpowiedz Link Zgłoś
katwe Re: zmiana sposobu zaplaty 23.01.07, 12:01 Mocno sie platasz. ja od kilku lat korzystam z eBay i Überweisung i Überweisung+ doskonale sie sprawdzaja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 Re: zmiana sposobu zaplaty 23.01.07, 12:14 wiem wiem namotalam mi konto pay pal zaktywuja za 3 do 5 dni.a jesli juz kupilam ,zamowilam produkt to chyba powinnam od razu wplacic czy moge dopiero po tych 3 5 dniach? sprzedawca jest z francji.czy moze isc do banku i normalny przekaz wypelnic i przeslac? Odpowiedz Link Zgłoś