Gość: jecki IP: *.pools.arcor-ip.net 24.05.07, 20:47 der größtmögliche Polonismus ohne Kopf, dafür aber mit Titten, in einem Dirndl steckend... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus hej liro, jak widze, tobie tez sie rola sedziny ma 24.05.07, 22:58 rzy szkoda ze hm masz takie plaskie podejscie do sprawy ale czegoz oczekiwac od liry? polotu? pudlo Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: hej liro, jak widze, tobie tez sie rola sedzi 24.05.07, 23:23 ggigus, sprawdź no czy Cię tu nie ma? nikeplus.nike.com/nikeplus/#run_world_map Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ??? stara obsesyjka sie odzywa, moj mily tiggeri 24.05.07, 23:27 ficku? oj, to musze konczyc dykusje, zanim ci sie na dobrze pogorszy :))) słowo honoru, to nie ja: www.tradertool.it/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=862 Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ??? stara obsesyjka sie odzywa, moj mily tigg 24.05.07, 23:30 o matko, ggigus, Ty to masz napaprane to jest mapka biegaczy pytam klartekstem: masz ipoda z nike+ sports kit czy też nie masz? jak nie masz, to zainwestuj, pościgamy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jedno mam, drugiego nie mam, rozwiaz sobie 24.05.07, 23:34 zagadke sama poscigamy??? jeszcze niedawno twierdzilas, ze nie biegasz tu zaszla zmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: jedno mam, drugiego nie mam, rozwiaz sobie 24.05.07, 23:44 eee tam, cięka jezdeś i tyle. rise to the challenge, ggiguś. no nic, polecam uwadze, bardzo przyjemny, motywujący sprzęcik. najwyraźniej mię z kimś mylisz, bo już dawno temu o bieganiu miałyśmy pogawędkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nie, nie myle cie, ale ty jestes biegaczka salonow 24.05.07, 23:45 a w klubie fitness na maszynie ee tam Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: nie, nie myle cie, ale ty jestes biegaczka sa 24.05.07, 23:46 no zimą to tak, ale teraz nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oo brawo, tego po tobie nie oczekiwalam 24.05.07, 23:48 i nie biegaj za szybko, bo bedziesz wygladala ak ci chlopcy od sztafety Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: eeee tam 24.05.07, 23:58 a co mię tam obchodzi, czego oczekujesz (btw. oczekiwać od, spodziewać się po - wiem żeś wyczulona na różne tam językowe tentegesy, dlatego piszę do ciebie ten lizd). trener mi powie, jak będzie za szybko, nie martw się za mocno:) całuski :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus to cie rzeczywiscie ni nie powinno obchodzic, ale 25.05.07, 00:03 twoja obsesja dyktuje ci branie wszystkiego, co napisze doslownie ciesz sie, ze juz minelas faze jeckiego i nie jestes ordynarna chociaz, hm, kto wie? buziaczki z trasy Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus scigaja sie miesniaki, ja jestem z innej branzy - 24.05.07, 23:34 to tez zagadka, jaka jest inna branza biegacza Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: kiepska wymówka 24.05.07, 23:45 ale niech ci będzie. nie wiem jaka, palenie trawy? no dziś to przegięłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus no niestety, jako biegaczka salonowa masz malo 24.05.07, 23:47 pojecia sa miesniaki i jeszcze druga grupa zapytaj trenera w klubie, on ci wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: no niestety, jako biegaczka salonowa masz mal 25.05.07, 00:01 a nie w klubie to ja nie mam trenera, w terenie mam. nie interesują mię jednakowoż kwestie mięśniaków i insze tam, w końcu nie dźwigam ciężarów, tylko biegam, biegacze raczej nie cierpią na przerost mięśni, tak że spoko maroko. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus owszem biegacze cierpia na przerost miesni - ci 25.05.07, 00:08 krotkodystansowcy wystarczy ze sobie porownasz maratonczyka i takiego, co biega na 400m z czasem nabierzesz doswiadczenia i nie bedziesz pisala takich rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: owszem biegacze cierpia na przerost miesni - 25.05.07, 00:31 ggigus, przestań pierniczyć, nawet krótkodystansowcy mają mięśnie proporcjonalne do masy ciała. dla mnie przerost to jest dopiero arnold s. albo strongman contest, widać mamy inne postrzeganie masy :) jak te Titten w dirndlu - dla jednych gigantic, dla drugich sommersprossen. nie dojdziemy do porozumienia w tej kwestii. gódnajt Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus porownaj biegaczy, a potem sie wypisuj 25.05.07, 00:54 a co do uwag do biustu - plaskie, plaskie szkoda ze tak szybko tak nisko upadasz Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus obrazki biegaczy do porownania 25.05.07, 00:57 http://images.google.de/imgres?imgurl=http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39477000/jpg/_39477232_johnson270.jpg&imgrefurl=news.bbc.co.uk/sport1/hi/athletics/3210876.stm&h=270&w=203&sz=14&hl=de&start=3&tbnid=wkMAMArxWCmTqM:&tbnh=113&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3Dben%2Bjohnson%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dde%26sa%3DG http://images.google.de/imgres?imgurl=http://www.laufreport.de/portraits/personen/baumann/schroeder_foto.JPG&imgrefurl=http://www.laufreport.de/portraits/personen/baumann/baumann.htm&h=399&w=275&sz=26&hl=de&start=2&tbnid=CI8w8IISTp_38M:&tbnh=124&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3Ddieter%2Bbaumann%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dde%26sa%3DG Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: autentycznie rozwaliłaś forum 25.05.07, 07:53 tymi linkami to się nazywa höchste Trollenqualität. szacuneczek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus skoro piszesz jak - zwykle ad personam - tiggeri 25.05.07, 17:32 ficku milutki, nie moge, niestety, pojac, czemu dwa linki maja rozwalic jedno forum. Tez nalezysz do grupy Möchte-Gerne- Sedziow i Sedzin musicie, sedziowie i sedziny uwazac, bo jak na razie jestescie tylko möchte-gerne, a ponadto jest was tutaj za duzo chetnych do jednej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: skoro piszesz jak - zwykle ad personam - ti 25.05.07, 18:33 normalnie, jak otworzysz wszystkie wpisy, to forum robi bokami. oczywiście piszę ad personam, czyżbyś nie uważała się za personę??? merkwürdig Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a jak piszesz ty to, möchte-gerne sedzino? 25.05.07, 18:42 coz sie dzieje z forum? piszesz ty i pisze ja, zauwaz, odpowiadamy sobie no ty troche pyskujesz, ale to norma sluchaj, tiggerificku, tyle was do roli sedziow, musicie zrobic jakies eliminacje i jak widac, na ironii sie nie znasz i na lacinie tez nie nie, w zwrocie ad personam nie chodzi o to, do kogo sie pisze, ale ze sie jako argumentow uzywa osoby dyskutanta, a nie jego wypowiedzi ciesze sie, ze moglam aktywnie uczestniczyc w procesie poszerzania twojej wiedzy ktory to juz raz... Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: a jak piszesz ty to, möchte-gerne sedzino? 25.05.07, 18:47 naprawdę o to chodzi? no w życiu bym nie pomyślała. zakładaj czapeczkę do biegania, bo Ci się zwoje przegrzewają najwyraźniej. idę zobaczę, jak się verschoenungswut rozwija, hehe neologizm no paść można Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ile razy o tym pisalam? serio, nie masz pojecia, o 25.05.07, 18:52 czym mowa ja sie na koncentracje nie skarze, wiec uwagi o zwojach kierujesz sama do siebie najwidoczniej cos robisz zle, skoro masz takie klopoty z koncentracja a ze bys na to nie wpadla, domyslam sie niektorzy tak maja -slepota stylistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ps masz w dodatku klopoty z logika, maly tiggeri 25.05.07, 18:53 ficku, bo zakladanie czapki podwyzsza temperature przemysl sobie, bo cos robisz nie tak ale nie jestem toba i nie bawie sie w interpretacje, co Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ps masz w dodatku klopoty z logika, maly tigg 25.05.07, 18:57 uuu, dwie odpowiedzi, niedobrze, para uszami wychodzi. ggigus, czapka z daszkiem chroni jednak od słońca, ale skoro wolisz moherowy berecik, nie będę się sprzeciwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus o stylu masz malo pojecia i o bieganiu 25.05.07, 19:00 raz piszesz: zakładaj czapeczkę do biegania, chcesz byc dobrze zrozumiana, badz precyzyjna i uwaga nr 2 w czasie upalow biegamy rano - najlepiej kolo 7.30, 8.00 badz wieczorem i serio chcesz mi wmowic, ze nie zauwazylas moich slow o niedoldnosci tego zdania? taka nieudolna jak i zdanie linia obrony pchasz sie tiggerificku do krainy smiesznosci a wiesz, kto tam na ciebie czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: o stylu masz malo pojecia i o bieganiu 25.05.07, 19:23 no czapeczka z daszkiem, a co? też nie istnieje albo fatalna stylistycznie? nigdy nie byłam w krainie śmieszności, ale jako że masz pobyt stały, możesz mię pszesz zawsze uświadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz Nie płacz, że płaskie, tylko weź maść na wypryski. IP: *.versanet.de 25.05.07, 07:02 Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: hej liro, jak widze, tobie tez sie rola sedzi 24.05.07, 23:29 ggigus napisała: > szkoda ze hm masz takie plaskie podejscie do sprawy No, jak by było wypukłe, to by było wypukłe... > pudlo A i owszem - lira to generalnie pudło plus trochę flaków baranich Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: bescheidenheit - das schönste kleid! 24.05.07, 23:32 żem se zapomniała o końskim łogonie... no i korba, korba - to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś