IP: *.pools.arcor-ip.net 24.05.07, 20:47
der größtmögliche Polonismus ohne Kopf, dafür aber mit Titten, in einem Dirndl
steckend... :-)

j.
Obserwuj wątek
    • lira_korbowa Titten? 24.05.07, 21:04
      Sommersprossen...
      • isabelchen jemand, der analysiert werden soll? 24.05.07, 21:18

• mazur39 marzy Ci sie? 24.05.07, 21:55
          • isabelchen mnie nie, ale autorowi wątku :-)))))))) 24.05.07, 22:04

• ggigus hej liro, jak widze, tobie tez sie rola sedziny ma 24.05.07, 22:58
        rzy
        szkoda ze hm masz takie plaskie podejscie do sprawy
        ale czegoz oczekiwac od liry?
        polotu?
        pudlo
        • tiggerific Re: hej liro, jak widze, tobie tez sie rola sedzi 24.05.07, 23:23
          ggigus, sprawdź no czy Cię tu nie ma?
          nikeplus.nike.com/nikeplus/#run_world_map
          • ggigus ??? stara obsesyjka sie odzywa, moj mily tiggeri 24.05.07, 23:27
            ficku?
            oj, to musze konczyc dykusje, zanim ci sie na dobrze pogorszy

:)))

słowo honoru, to nie ja:
            www.tradertool.it/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=862
            • tiggerific Re: ??? stara obsesyjka sie odzywa, moj mily tigg 24.05.07, 23:30
              o matko, ggigus, Ty to masz napaprane
              to jest mapka biegaczy
              pytam klartekstem: masz ipoda z nike+ sports kit czy też nie masz?
              jak nie masz, to zainwestuj, pościgamy się :)
              • ggigus jedno mam, drugiego nie mam, rozwiaz sobie 24.05.07, 23:34
                zagadke sama
                poscigamy???
                jeszcze niedawno twierdzilas, ze nie biegasz
                tu zaszla zmiana?
                • tiggerific Re: jedno mam, drugiego nie mam, rozwiaz sobie 24.05.07, 23:44
                  eee tam, cięka jezdeś i tyle.
                  rise to the challenge, ggiguś.
                  no nic, polecam uwadze, bardzo przyjemny, motywujący sprzęcik.
                  najwyraźniej mię z kimś mylisz, bo już dawno temu o bieganiu miałyśmy pogawędkę.
                  • ggigus nie, nie myle cie, ale ty jestes biegaczka salonow 24.05.07, 23:45
                    a
                    w klubie fitness na maszynie
                    ee tam
                    • tiggerific Re: nie, nie myle cie, ale ty jestes biegaczka sa 24.05.07, 23:46
                      no zimą to tak, ale teraz nie tylko.
                      • ggigus oo brawo, tego po tobie nie oczekiwalam 24.05.07, 23:48
                        i nie biegaj za szybko, bo bedziesz wygladala ak ci chlopcy od sztafety
                        • tiggerific Re: eeee tam 24.05.07, 23:58
                          a co mię tam obchodzi, czego oczekujesz (btw. oczekiwać od, spodziewać się po -
                          wiem żeś wyczulona na różne tam językowe tentegesy, dlatego piszę do ciebie ten
                          lizd). trener mi powie, jak będzie za szybko, nie martw się za mocno:)
                          całuski
                          :)
                          • ggigus to cie rzeczywiscie ni nie powinno obchodzic, ale 25.05.07, 00:03
                            twoja obsesja dyktuje ci branie wszystkiego, co napisze doslownie
                            ciesz sie, ze juz minelas faze jeckiego i nie jestes ordynarna
                            chociaz, hm, kto wie?

buziaczki z trasy
              • ggigus scigaja sie miesniaki, ja jestem z innej branzy - 24.05.07, 23:34
                to tez zagadka, jaka jest inna branza biegacza
                • tiggerific Re: kiepska wymówka 24.05.07, 23:45
                  ale niech ci będzie.
                  nie wiem jaka, palenie trawy?
                  no dziś to przegięłaś :)
                  • ggigus no niestety, jako biegaczka salonowa masz malo 24.05.07, 23:47
                    pojecia
                    sa miesniaki i jeszcze druga grupa

zapytaj trenera w klubie, on ci wyjasni
                    • tiggerific Re: no niestety, jako biegaczka salonowa masz mal 25.05.07, 00:01
                      a nie w klubie to ja nie mam trenera, w terenie mam.
                      nie interesują mię jednakowoż kwestie mięśniaków i insze tam, w końcu nie
                      dźwigam ciężarów, tylko biegam, biegacze raczej nie cierpią na przerost mięśni,
                      tak że spoko maroko.
                      • ggigus owszem biegacze cierpia na przerost miesni - ci 25.05.07, 00:08
                        krotkodystansowcy
                        wystarczy ze sobie porownasz maratonczyka i takiego, co biega na 400m
                        z czasem nabierzesz doswiadczenia i nie bedziesz pisala takich rzeczy!
                        • tiggerific Re: owszem biegacze cierpia na przerost miesni - 25.05.07, 00:31
                          ggigus, przestań pierniczyć, nawet krótkodystansowcy mają mięśnie
                          proporcjonalne do masy ciała. dla mnie przerost to jest dopiero arnold s. albo
                          strongman contest, widać mamy inne postrzeganie masy :)
                          jak te Titten w dirndlu - dla jednych gigantic, dla drugich sommersprossen. nie
                          dojdziemy do porozumienia w tej kwestii.
                          gódnajt
                          • ggigus porownaj biegaczy, a potem sie wypisuj 25.05.07, 00:54
                            a co do uwag do biustu - plaskie, plaskie
                            szkoda ze tak szybko tak nisko upadasz
                            • ggigus obrazki biegaczy do porownania 25.05.07, 00:57
                              http://images.google.de/imgres?imgurl=http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39477000/jpg/_39477232_johnson270.jpg&imgrefurl=news.bbc.co.uk/sport1/hi/athletics/3210876.stm&h=270&w=203&sz=14&hl=de&start=3&tbnid=wkMAMArxWCmTqM:&tbnh=113&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3Dben%2Bjohnson%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dde%26sa%3DG

http://images.google.de/imgres?imgurl=http://www.laufreport.de/portraits/personen/baumann/schroeder_foto.JPG&imgrefurl=http://www.laufreport.de/portraits/personen/baumann/baumann.htm&h=399&w=275&sz=26&hl=de&start=2&tbnid=CI8w8IISTp_38M:&tbnh=124&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3Ddieter%2Bbaumann%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dde%26sa%3DG
                              • tiggerific Re: autentycznie rozwaliłaś forum 25.05.07, 07:53
                                tymi linkami
                                to się nazywa höchste Trollenqualität.
                                szacuneczek! :)
                                • ggigus skoro piszesz jak - zwykle ad personam - tiggeri 25.05.07, 17:32
                                  ficku milutki,
                                  nie moge, niestety, pojac, czemu dwa linki maja rozwalic jedno forum.
                                  Tez nalezysz do grupy Möchte-Gerne- Sedziow i Sedzin
                                  musicie, sedziowie i sedziny uwazac, bo jak na razie jestescie tylko
                                  möchte-gerne, a ponadto jest was tutaj za duzo chetnych do jednej roli.
                                  • tiggerific Re: skoro piszesz jak - zwykle ad personam - ti 25.05.07, 18:33
                                    normalnie, jak otworzysz wszystkie wpisy, to forum robi bokami.
                                    oczywiście piszę ad personam, czyżbyś nie uważała się za personę???
                                    merkwürdig
                                    • ggigus a jak piszesz ty to, möchte-gerne sedzino? 25.05.07, 18:42
                                      coz sie dzieje z forum?
                                      piszesz ty i pisze ja, zauwaz, odpowiadamy sobie
                                      no ty troche pyskujesz, ale to norma

sluchaj, tiggerificku, tyle was do roli sedziow, musicie zrobic jakies eliminacje

i jak widac, na ironii sie nie znasz i na lacinie tez nie
                                      nie, w zwrocie ad personam nie chodzi o to, do kogo sie pisze, ale ze sie jako
                                      argumentow uzywa osoby dyskutanta, a nie jego wypowiedzi
                                      ciesze sie, ze moglam aktywnie uczestniczyc w procesie poszerzania twojej wiedzy
                                      ktory to juz raz...
                                      • tiggerific Re: a jak piszesz ty to, möchte-gerne sedzino? 25.05.07, 18:47
                                        naprawdę o to chodzi? no w życiu bym nie pomyślała. zakładaj czapeczkę do
                                        biegania, bo Ci się zwoje przegrzewają najwyraźniej.
                                        idę zobaczę, jak się verschoenungswut rozwija, hehe
                                        neologizm no paść można
                                        • ggigus ile razy o tym pisalam? serio, nie masz pojecia, o 25.05.07, 18:52
                                          czym mowa
                                          ja sie na koncentracje nie skarze, wiec uwagi o zwojach kierujesz sama do siebie
                                          najwidoczniej cos robisz zle, skoro masz takie klopoty z koncentracja
                                          a ze bys na to nie wpadla, domyslam sie
                                          niektorzy tak maja -slepota stylistyczna
                                        • ggigus ps masz w dodatku klopoty z logika, maly tiggeri 25.05.07, 18:53
                                          ficku,
                                          bo zakladanie czapki podwyzsza temperature
                                          przemysl sobie, bo cos robisz nie tak
                                          ale nie jestem toba i nie bawie sie w interpretacje, co
                                          • tiggerific Re: ps masz w dodatku klopoty z logika, maly tigg 25.05.07, 18:57
                                            uuu, dwie odpowiedzi, niedobrze, para uszami wychodzi.
                                            ggigus, czapka z daszkiem chroni jednak od słońca, ale skoro wolisz moherowy
                                            berecik, nie będę się sprzeciwiać.
                                            • ggigus o stylu masz malo pojecia i o bieganiu 25.05.07, 19:00
                                              raz piszesz:
                                              zakładaj czapeczkę do
                                              biegania,

chcesz byc dobrze zrozumiana, badz precyzyjna

i uwaga nr 2
                                              w czasie upalow biegamy rano - najlepiej kolo 7.30, 8.00 badz wieczorem

i serio chcesz mi wmowic, ze nie zauwazylas moich slow o niedoldnosci tego zdania?
                                              taka nieudolna jak i zdanie linia obrony pchasz sie tiggerificku do krainy
                                              smiesznosci
                                              a wiesz, kto tam na ciebie czeka...
                                              • tiggerific Re: o stylu masz malo pojecia i o bieganiu 25.05.07, 19:23
                                                no czapeczka z daszkiem, a co? też nie istnieje albo fatalna stylistycznie?
                                                nigdy nie byłam w krainie śmieszności, ale jako że masz pobyt stały, możesz mię
                                                pszesz zawsze uświadomić.
                                                • ggigus ee znudzila mnie dyskusja z toba, papapa 25.05.07, 21:03

• Gość: śmiechacz Nie płacz, że płaskie, tylko weź maść na wypryski. IP: *.versanet.de 25.05.07, 07:02
        • lira_korbowa Re: hej liro, jak widze, tobie tez sie rola sedzi 24.05.07, 23:29
          ggigus napisała:
          > szkoda ze hm masz takie plaskie podejscie do sprawy
          No, jak by było wypukłe, to by było wypukłe...
          > pudlo
          A i owszem - lira to generalnie pudło plus trochę flaków baranich
          • ggigus bescheidenheit - das schönste kleid! 24.05.07, 23:30

• lira_korbowa Re: bescheidenheit - das schönste kleid! 24.05.07, 23:32
              żem se zapomniała o końskim łogonie... no i korba, korba - to podstawa!
              • ggigus nie biczuj sie tak, dziewczyno 24.05.07, 23:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka