ottlaminion 16.06.07, 10:53 Jak się mówi na ten znaczek @ (małpka) w adresie emailowym?? bo będę dzwonić do Niemiec i podawać swój adres, nie wiem jak! i na kropkę w adresie mówi się "Punkt" czy jak? Bardzo proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: na_ja Re: adres e-mail po niemiecku IP: *.versanet.de 16.06.07, 11:08 acha zgadza sie punkt Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 "acha" piszemy przez samo h: Aha 16.06.07, 11:14 i małpę wymawiamy "at". Ponadto używamy: minus itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na_ja Re: "acha" piszemy przez samo h: Aha IP: *.versanet.de 16.06.07, 11:36 dziekuje tak to jest jak sie szybko pisze dokladnie to jest miedzy a ie tak z angielska ale jak powiem at to nikt mnie nie zrozumie wiec lepiej et Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki ograniczenie przestrzenne: IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.07, 16:28 et wymawiamy jako "at" tylko na Mazurach (byle Ostpreußen). w Niemczech wymawiamy po prostu jako et. j. Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 [...] 16.06.07, 17:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś