Gość: XYZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:19 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ haettest Du bloss gewusst wer ich bin, dann...;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 01:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Moin, jecki! IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.07, 11:00 jawohl ! teraz ja wyjezdzam, pozdrawiam Looniego,Conniego, Ggigusia i innych, bedzie troche mniej zamieszania :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moin, jecki! IP: *.brt.vectranet.pl 24.07.07, 11:03 czesc jecki, no i czesc neetko, do zobaczenia po wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Bitte nicht mit dieser Göre zusammen! 25.07.07, 07:52 Gość portalu: netka napisał(a): > teraz ja wyjezdzam, pozdrawiam Looniego,Conniego, Ggigusia i innych, bedzie > troche mniej zamieszania :-) ================================ Für die Zukunft bitte ich sehr höflich, mich nicht mit dieser Göre zusammen in einem Atemzug zu nennen. Danke im voraus. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gdzieś w górze, krzykliwy i czarny, rój ptactwa rozsypał się w szereg, jak czcionki w podziemnej drukarni, gdy nocą składali we czterech... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (“The Birds” Alfred Hitchcock) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz jecki? nie dorasta mi do piet:-)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka nie?? IP: *.icpnet.pl 24.07.07, 23:01 to może jesteś misiaczkiem z mazur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka naprawdę? IP: *.icpnet.pl 24.07.07, 23:14 a jest jakaś nagroda? widzę, że naprawdę się nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: wygralas! 24.07.07, 23:27 Po odpowiedzi na moje "egal" tez tak myslalam ale jak ktos wyskoczyl z jeckim to zwatpilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Mensch, geh sofort in eine Selbstfindungsgruppe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:21 oder in eine Therapie, vielleicht zahlt das deine Kasse, bist du doch irgendwo verischert! MfG. Ihre Pippi. Gość portalu: XYZ napisał(a): > wer bin ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka für Dich und Magenta IP: *.icpnet.pl 25.07.07, 10:30 www.edu-tractus.dk/wb/pages/salonik-dydaktyczny/kto-ty-jesteC59B.php Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Kto ty jesteś? - Polak mały. 25.07.07, 17:29 Gość portalu: iwonka napisał(a): > www.edu-tractus.dk/wb/pages/salonik-dydaktyczny/kto-ty-jesteC59B.php ================================ Ich bin zwar nicht Magenta, sondern Konrad, aber den Dekalog finde ich Großartig. Jeder polnische Patriot muss ihn auswendig Kennen. "Wyznanie wiary dziecięcia polskiego" " - Kto ty jesteś? - Polak mały. - Jaki znak twój? - Orzeł biały. - Gdzie ty mieszkasz? - Między swemi. - W jakim kraju? - W polskiej ziemi. - Czym ta ziemia? - Mą ojczyzną. - Czym zdobyta? - Krwią i blizną. - Czy ją kochasz? - Kocham szczerze. - A w co wierzysz? - W Polskę wierzę. - Czym ty dla niej? - Wdzięczne dziecię - Coś jej winien? - Oddać życie." Odpowiedz Link Zgłoś