moniczka3112 22.01.08, 00:05 bardzo prosze po pomoc.. mam kolokwium z aktivu i passivu a nic nierozumiem:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Koniec świata już blisko. IP: *.adsl.alicedsl.de 22.01.08, 06:40 moniczka3112 napisała: > bardzo prosze po pomoc.. mam kolokwium z aktivu i passivu a nic nierozumiem:( ----------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki.p Koniec świata? IP: *.netcologne.de 22.01.08, 18:23 W dzień końca świata Jecki.p krąży nad forum i pachnie, Łabędź gada błyszczącą bzdurę. Skaczą na dole wesołe gó..arze, Młode wróble czepiają się rynny I ja mam genialne pomysły, jak trzeba mieć. W dzień końca świata Messy_a pisze załamanym niemieckim, Jetzki zasypia na brzegu trawnika, Nawołują na ulicy dupy towar I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa, Dźwięk klawiatury w powietrzu trwa I noc z Borgią odmyka. A którzy czekali błyskawic i gromów, Są zawiedzeni. A którzy czekali znaków i administratorskich trąb, Nie wierzą, że staje się już. Dopóki słońce i księżyc są w górze, Dopóki jecki nawiedza knajpę, Dopóki wierszy różowe się rodzą, Nikt nie wierzy, że staje się już. Tylko młoda dziewica, która byłaby prorokiem, Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie, Powiada przewiązując kably: Innego końca świata nie będzie, Innego końca świata nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
die_pubertierende_jungfrau Re: Koniec świata? 22.01.08, 19:57 Gość portalu: jecki.p napisał(a): > W dzień końca świata ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula VollderLatten Re: pomoc j. polski - nic NIE ROzumiem - jak już! IP: *.iesy.net 22.01.08, 08:51 Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: dlaczego nie chcesz zostac krawcowa? 22.01.08, 19:41 Za stara. W krawiectwie teraz specjalizuja sie pracowite rece malego dziecka, gdzies tam w dalekiej Azji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: pomoc aktiv-passiv IP: 83.1.72.* 22.01.08, 20:52 Er geht dem Hause zu. Das Haus geht ihm zu. Und was meinst du darueber? MfG. Ihre Pippi, - erfahrene Putzfrau. Odpowiedz Link Zgłoś