Gość: Kamil IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 20:12 Czy ktoś z Was tam chodzi(ł), proszę o opinie o tej szkole pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosia Re: The Orange School w Łodzi IP: *.chello.pl 28.01.04, 17:06 odradzam te szkole. wyciaganien kasy i nic wiecej. ja chodzilam do tej w Warszawie. zajecia polegaja glownie na siedzeniu przed komputerem i klikaniu mysza. pracuje przy komputerze i jeszcze dodatkowy z nim kontakt i to za prawie 400 zl miesiecznie to wyrzucanie pieniedzy. takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia2000 Re: The Orange School w Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.03.04, 00:59 Szkola absolutnie do niczego. Po pierwsze sle, przeszklone, brakuje kameralnosci, za duzo czynnikow rozpraszających. Ponadto za duzo pracy z komputerem a za malo interakcji. Wiecej nie trzeba. Ja osobiście polecam Oxford school na Sienkiewicza, ucza m.in. wykladowcy z Kolegium Jezykow Obcych (m.in. autorka najnowszego podrecznika) maja kilku native speakerow (Anglik, Szkot, Kanadyjczyk i chyba Amerykanin więc jest dobra mozliwosc poznania roznych akcentow). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś