Dodaj do ulubionych

Szkoły językowe w Londynie

IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:13
Podajcie namiary na dobre, sprawdzone szkoły, chcę wysłać syna 16-latka na
miesiąc w wakacje, będę wdzięczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • lol21ndm Re: Szkoły językowe w Londynie 24.01.04, 08:14
      Gość portalu: Mama napisał(a):

> Podajcie namiary na dobre, sprawdzone szkoły, chcę wysłać syna 16-latka na
      > miesiąc w wakacje, będę wdzięczna za podpowiedzi.

Napisz do mnie na e-mail podajac wiecej szczegolow - np. poziom angielskiego u
      Syna. Postaram sie cos podpowiedziec.
      • Gość: mariaem Re: Szkoły językowe w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:32
        ja tez mam takie samo pytanie. jesli mozna prosze o podpowiedz, gdzie wyslac
        dziecko 12 lat - 5 klasa poziom podrecznik project two.
        • Gość: merloe Re: IP: *.toya.net.pl 28.01.04, 18:44
          Polecam Paignton : male, sloneczne miasteczko na poludniu Anglii. jezeli
          chodzi o szkole to zdecydowanie LAL (www.lalgroup.com). Solidna opieka nad
          malymi dziecmi (m.in. dowoz do szkoly/z powortem do domu i bardzo bogaty
          program zajec pozalekcyjnych). jezeli masz jeszcze jakies obawy, to skontaktuj
          sie z oddzialem JDJ Bachalski (www.jdj.com.pl) - co roku organizuja wyjazdu
          grupowe do Paignton z polskim opiekunem.

Pozdrawiam
          • Gość: Mama Re: IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 22:50
            Dzięki za odpowiedzi, JDJ-bardzodrogi, może coś tańszego?
        • Gość: clearup01 Re: Szkoły językowe w Londynie IP: *.ichip.pw.edu.pl 05.02.04, 12:10
          Ja też polecam Paignton. Wysłałam tam (na 3 tyg.)11-letnią córkę, która
          wstydziła się mówić po ang. Wróciła rozgadana i zadowolona. Wyjeżdżała potem
          jeszcze 4 razy i wydaje mi się, że poziom nauki i opieki był wysoki jak na tę
          cenę. Dla 16-latka polecam Edynburg (nie pamiętam już nazwy szkoły, mogę
          zajrzeć do dokum.). Natomiast odradzam Ramsgate, drogo i mało atrakcji. Dla
          samodzielnego dziecka i radzącego sobie już nieżle z ang. polecam również
          Dublin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka