active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 08.12.13, 23:46 Drodzy Państwo. Konkurencja w nauczaniu języków obcych coraz większa. Najlepszym rozwiązaniem jest sprawdzenie danej szkoły podczas "lekcji próbnej". Ja polecam również artykuł o tym jak stworzyć odpowiednie warunki do tej formy edukacji. Życzę sukcesów edukacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 14.12.13, 14:39 Jeżeli chodzi o kursy przez Skype to jest na tyle źle, że trzeba konkurować ze studentami oraz na tyle dobrze, że jeżeli ktoś profesjonalnie podchodzi do tematu, to nie narzeka na brak zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 17.12.13, 09:11 Niekoniecznie, wszystko zależy od potrzeb i aktualnej sytuacji, nazwijmy ją życiowo-profesjonalnej. Popełniłem kiedyś krótki artykuł o tym dlaczego warto uczyć się języka obcego via Skype. Chciałem zwrócić uwagę na jeden aspekt: elementy Blended Learning, jeżeli oczywiście wyłączymy kamerkę. Trzeba się trochę językowo pogimnastykować, żeby przekazać naszemu rozmówcy o co nam chodzi. Każdy sposób nauki języka obcego ma swoje plusy i minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciurek55 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 18.12.13, 15:00 Gość jest niesamowity - prowadzi dyskusję sam ze sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 20.02.14, 18:40 Witam, jeżeli korzystacie ze Skype do nauki języka angielskiego warto zwrócić uwagę na kilka aplikacji, które zwiększają efektywność nauki i ułatwiają cały proces dydaktyczny. Opisałem je w tym artykule: angielskiprzezskype.wordpress.com/2014/02/20/aplikacje-ktore-pomagaja-w-nauce-jezyka-angielskiego-przez-skype/ Odpowiedz Link Zgłoś
anglofanusia Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 23.02.14, 18:54 Ja skorzystałam ze szkoły eprofess, dla mnie najbardziej rewelacyjna metoda, sluchajcie uczą was autorzy ksiazek oraz kursów online oni naprawde rozkrecaja niezle w mowieniu, sama sprobowalam i polecam dla mnie angielski przez skype to najlepsze rozwiazanie ale tylko ze szkołą eprofess, gdyż uczą tam profesjonalisci; probowalam juz niemal wszystkiego , ale ta szkola jako jedyna mnie nie zawiodla , z poziomu a2 przeszlam w ciagu roku do poziomu b2 , szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anglofanusia Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 23.02.14, 19:22 www.szkola.eprofess.pl , zapomnialam dodac w mojej ostatniej odpowiedzi, Odpowiedz Link Zgłoś
szopenek2 Angielski przez skype - ciekawa alternatywa 29.03.14, 21:15 Uczę się aktualnie w szkole językowej qwerty. Wcześniej uczyłem się w tradycyjnych szkołach i muszę przyznać, że zajęcia u nich są znacznie ciekawsze i co najważniejsze, dopasowane do mnie, z dużą dozą humoru. Ich podejście fajnie widać na poniższej stronie. Angielski przez skype jest po prostu ciekawszy więc polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
anglofanusia Re: Angielski przez skype - ciekawa alternatywa 26.05.16, 10:36 qwerty? kiedys skorzystalam i dziekuje! nie bede pisac dlaczego; znalazlam eprofess i najlepsza wg mnie szkola Odpowiedz Link Zgłoś
konrad1983i innowacyjny kurs angielskiego online 07.04.14, 17:55 Witam Was,widzę że każdy z Was chce mówić po angielsku ale nasze szkoły nie zapewniają nam tego.Ostatnim czasem wpadłem z polecenia na genialną stronę dzięki której wreszcie się uczę i po 2 miesiącach zacząłem mówić.Kurs jest opracowany według nowej metodyki i stawia głównie nacisk na powtarzanie fraz.Widzę u siebie wielkie postępy.Zobaczcie jak to działą na topenglishcourse.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotnaperyferiach Re: innowacyjny kurs angielskiego online 27.09.14, 01:13 zdecydowanie odradzam szkole rapidenglish. Same przykre doswiadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
parnasuss Re: innowacyjny kurs angielskiego online 14.12.14, 22:38 fajne. tu jest ciekawie rozwiązany dział języków obcych: przedtestem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
devoyek6211 nauka angielskiego 09.09.14, 13:24 spóbujcie www.rapid-english.pl 1 lekcja za darmo takze mozna sprobowac bez zobowiazan Odpowiedz Link Zgłoś
kotnaperyferiach rapidenglish - zdecydowanie nie polecam 27.09.14, 01:05 Zdecydowanie odradzam szkołe rapidenglish. Na różnych forach znajdziecie mnóstwo negatywnych opinii o tej szkole. Brak profesjonalizmu, niedbałość i oszukiwanie - tak można by było podsumować ta szkołe. Odpowiedz Link Zgłoś
norekns Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 30.10.14, 13:39 fajna sprawa, ja polecam www.angielski-king.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anglofanusia www.eprofess.pl najlepsza szkola do skype 07.11.14, 22:43 dla mnie eprofess to najlepsza szkola ucze sie tam juz 2 rok i z poziomu a2 przeszalam na c1 ku zdziwie iu nawet mojego lektora:) Odpowiedz Link Zgłoś
3katarina Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 16.01.15, 09:48 Tak i bardzo polecam. Moja nauczycielka mieszka w Londynie i uczy mnie bardzo fajną metodą najbardziej potrzebnych wyrażen i słów. Rozmawiamy i piszemy na tablicy internaktywnej. Zawsze dostaję podsumowanie po lekcji i nie stresuję się już tak bardzo, gdy mam coś powiedzieć po angielsku. Kate na początku musiała wyczuć mój styl nauki, ale od 3 lekcji poszło rewelacyjnie. Siedzę sobie w domu i zaraz poleckji mam czas dla siebie. Czyli totalna oszczędność czasu. Polecam www.bluebenlearning.uk Odpowiedz Link Zgłoś
rabka8 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 02.03.15, 20:10 Ja korzystam z www.englishschool.edu.pl Najtaniej i najepiej Odpowiedz Link Zgłoś
martamalecka1230 Rapid-english.pl 19.03.15, 14:02 ja polecam angielski w szkole językowej rapid-english.pl zajęcia są bardzo ciekawe i naprawdę sporo się można nauczyć, a przede wszystkim przełamać jeśli chodzi o mówienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
speakwithmes7 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 20.08.15, 18:51 Polecam speaking7.com - tu nauczyłem się angielskiego poprzez rozmowę z obcokrajowcami. I nic za to nie zapłaciłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rabka8 Angielski przez skype 15.09.15, 15:07 Www.englishschool.edu.pl najlepszy native Denis a lektor z Polski Dariusz sprawdzone i potwierdzone Odpowiedz Link Zgłoś
helusia12 Angielski przez Skype 16.10.15, 00:12 od kilku dobrych miesięcy nosiłam się z zamiarem rozpoczęcia nauki języka angielskiego. Przejrzałam wiele ofert( szkoły stacjonarne i te internetowe). Ostatecznie stanęło na nauce przez Skype. Korzystam z "usług" szkoły: skyenglishonline.pl Pierwszy raz zdarzyło mi się korzystać z lekcji przez Skype i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona. Lekcje odbywają się w miłej atmosferze ( niewątpliwie jest to zasługa świetnych lektorów) i co najważniejsze są w przystępnej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rabka8 Re: Angielski przez Skype 14.11.15, 15:20 Www.englishschool.edu.pl and the second one both are good but englishschool.edu.pl has lover prizes Odpowiedz Link Zgłoś
0diament Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 01.02.16, 13:43 Szkoły to zmarnowany czas i pieniądz. Uczą wyłącznie gramatyki aż do znudzenia. ZERO konwersacji. Najlepszy Native Speaker w Polsce to Adrian (662341451) - Warszawa. Piękna, wyraźna wymowa. Absolwent uniwersytetu Cambridge. W ciągu kilku miesięcy znacznie lepiej mówię po angielsku. Adrian uczy przez ciągłą konwersację a nie jak te szkoły - wieczna gramatyka !!! POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slomka_dariusz Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 04.02.16, 09:40 Ja polecam wwww.mstudy.pl dobre ceny i dobrzy lektorzy. Byłem sceptyczny co do nauki przez Skype, ale miło się zaskoczyłem. Duży nacisk na mówienie, a to było mi bardzo potrzebne i się sprawdziło. Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
wsokoll Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 02.06.16, 03:05 A ja polecam zajęcia z angielskiego przez skype w Inspiro Language Academy:www.inspiroacademy.pl/angielski-online-przez-skype/ Odpowiedz Link Zgłoś
bronbron1 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 29.08.16, 14:47 Witam. Tak. Super szkoła online www.snpro.pl wszystko jest szybko i łatwo. Bardzo mi się podoba. Mogę mówić, pisać i czytać. Polecam. Albo tutaj: www.facebook.com/groups/mosaicpro/ Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
agrafa21 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 03.01.17, 21:24 preply.com/pl/#_prefNTA0ODQ= polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agrafa21 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 03.01.17, 21:25 polecam pre[ly preply.com/pl/#_prefNTA0ODQ= Odpowiedz Link Zgłoś
agrtafa21 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 24.06.17, 12:32 Polecam ekorki.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś