Dodaj do ulubionych

angielski online przez Skype ktoś korzystał?

• active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 08.12.13, 23:46
      Drodzy Państwo. Konkurencja w nauczaniu języków obcych coraz większa. Najlepszym rozwiązaniem jest sprawdzenie danej szkoły podczas "lekcji próbnej". Ja polecam również artykuł o tym jak stworzyć odpowiednie warunki do tej formy edukacji. Życzę sukcesów edukacyjnych.
    • active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 14.12.13, 14:39
      Jeżeli chodzi o kursy przez Skype to jest na tyle źle, że trzeba konkurować ze studentami oraz na tyle dobrze, że jeżeli ktoś profesjonalnie podchodzi do tematu, to nie narzeka na brak zajęcia.
    • active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 17.12.13, 09:11
      Niekoniecznie, wszystko zależy od potrzeb i aktualnej sytuacji, nazwijmy ją życiowo-profesjonalnej. Popełniłem kiedyś krótki artykuł o tym dlaczego warto uczyć się języka obcego via Skype. Chciałem zwrócić uwagę na jeden aspekt: elementy Blended Learning, jeżeli oczywiście wyłączymy kamerkę. Trzeba się trochę językowo pogimnastykować, żeby przekazać naszemu rozmówcy o co nam chodzi. Każdy sposób nauki języka obcego ma swoje plusy i minusy.
    • ciurek55 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 18.12.13, 15:00
      Gość jest niesamowity - prowadzi dyskusję sam ze sobą :)
    • active-learning Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 20.02.14, 18:40
      Witam,
      jeżeli korzystacie ze Skype do nauki języka angielskiego warto zwrócić uwagę na kilka aplikacji, które zwiększają efektywność nauki i ułatwiają cały proces dydaktyczny. Opisałem je w tym artykule: angielskiprzezskype.wordpress.com/2014/02/20/aplikacje-ktore-pomagaja-w-nauce-jezyka-angielskiego-przez-skype/
    • anglofanusia Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 23.02.14, 18:54
      Ja skorzystałam ze szkoły eprofess, dla mnie najbardziej rewelacyjna metoda, sluchajcie uczą was autorzy ksiazek oraz kursów online oni naprawde rozkrecaja niezle w mowieniu, sama sprobowalam i polecam dla mnie angielski przez skype to najlepsze rozwiazanie ale tylko ze szkołą eprofess, gdyż uczą tam profesjonalisci; probowalam juz niemal wszystkiego , ale ta szkola jako jedyna mnie nie zawiodla , z poziomu a2 przeszlam w ciagu roku do poziomu b2 , szczerze polecam
    • anglofanusia Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 23.02.14, 19:22
      www.szkola.eprofess.pl , zapomnialam dodac w mojej ostatniej odpowiedzi,
    • szopenek2 Angielski przez skype - ciekawa alternatywa 29.03.14, 21:15
      Uczę się aktualnie w szkole językowej qwerty. Wcześniej uczyłem się w tradycyjnych szkołach i muszę przyznać, że zajęcia u nich są znacznie ciekawsze i co najważniejsze, dopasowane do mnie, z dużą dozą humoru. Ich podejście fajnie widać na poniższej stronie.
      Angielski przez skype jest po prostu ciekawszy więc polecam każdemu.
      • anglofanusia Re: Angielski przez skype - ciekawa alternatywa 26.05.16, 10:36
        qwerty? kiedys skorzystalam i dziekuje! nie bede pisac dlaczego; znalazlam eprofess i najlepsza wg mnie szkola
    • konrad1983i innowacyjny kurs angielskiego online 07.04.14, 17:55
      Witam Was,widzę że każdy z Was chce mówić po angielsku ale nasze szkoły nie zapewniają nam tego.Ostatnim czasem wpadłem z polecenia na genialną stronę dzięki której wreszcie się uczę i po 2 miesiącach zacząłem mówić.Kurs jest opracowany według nowej metodyki i stawia głównie nacisk na powtarzanie fraz.Widzę u siebie wielkie postępy.Zobaczcie jak to działą na
      topenglishcourse.pl/
      • kotnaperyferiach Re: innowacyjny kurs angielskiego online 27.09.14, 01:13
        zdecydowanie odradzam szkole rapidenglish. Same przykre doswiadczenia...
      • parnasuss Re: innowacyjny kurs angielskiego online 14.12.14, 22:38
        fajne. tu jest ciekawie rozwiązany dział języków obcych: przedtestem.pl
    • devoyek6211 nauka angielskiego 09.09.14, 13:24
      spóbujcie www.rapid-english.pl 1 lekcja za darmo takze mozna sprobowac bez zobowiazan
    • kotnaperyferiach rapidenglish - zdecydowanie nie polecam 27.09.14, 01:05
      Zdecydowanie odradzam szkołe rapidenglish. Na różnych forach znajdziecie mnóstwo negatywnych opinii o tej szkole. Brak profesjonalizmu, niedbałość i oszukiwanie - tak można by było podsumować ta szkołe.
    • norekns Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 30.10.14, 13:39
      fajna sprawa, ja polecam www.angielski-king.pl
    • anglofanusia www.eprofess.pl najlepsza szkola do skype 07.11.14, 22:43
      dla mnie eprofess to najlepsza szkola ucze sie tam juz 2 rok i z poziomu a2 przeszalam na c1 ku zdziwie iu nawet mojego lektora:)
    • 3katarina Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 16.01.15, 09:48
      Tak i bardzo polecam. Moja nauczycielka mieszka w Londynie i uczy mnie bardzo fajną metodą najbardziej potrzebnych wyrażen i słów. Rozmawiamy i piszemy na tablicy internaktywnej.
      Zawsze dostaję podsumowanie po lekcji i nie stresuję się już tak bardzo, gdy mam coś powiedzieć po angielsku. Kate na początku musiała wyczuć mój styl nauki, ale od 3 lekcji poszło rewelacyjnie. Siedzę sobie w domu i zaraz poleckji mam czas dla siebie. Czyli totalna oszczędność czasu.

Polecam www.bluebenlearning.uk
      • rabka8 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 02.03.15, 20:10
        Ja korzystam z www.englishschool.edu.pl Najtaniej i najepiej
    • martamalecka1230 Rapid-english.pl 19.03.15, 14:02
      ja polecam angielski w szkole językowej rapid-english.pl zajęcia są bardzo ciekawe i naprawdę sporo się można nauczyć, a przede wszystkim przełamać jeśli chodzi o mówienie ;)
    • speakwithmes7 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 20.08.15, 18:51
      Polecam speaking7.com - tu nauczyłem się angielskiego poprzez rozmowę z obcokrajowcami. I nic za to nie zapłaciłem :)
    • rabka8 Angielski przez skype 15.09.15, 15:07
      Www.englishschool.edu.pl najlepszy native Denis a lektor z Polski Dariusz sprawdzone i potwierdzone
    • helusia12 Angielski przez Skype 16.10.15, 00:12
      od kilku dobrych miesięcy nosiłam się z zamiarem rozpoczęcia nauki języka angielskiego. Przejrzałam wiele ofert( szkoły stacjonarne i te internetowe).
      Ostatecznie stanęło na nauce przez Skype. Korzystam z "usług" szkoły: skyenglishonline.pl
      Pierwszy raz zdarzyło mi się korzystać z lekcji przez Skype i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona. Lekcje odbywają się w miłej atmosferze ( niewątpliwie jest to zasługa świetnych lektorów) i co najważniejsze są w przystępnej cenie :)
      • rabka8 Re: Angielski przez Skype 14.11.15, 15:20
        Www.englishschool.edu.pl and the second one both are good but englishschool.edu.pl has lover prizes
    • 0diament Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 01.02.16, 13:43
      Szkoły to zmarnowany czas i pieniądz. Uczą wyłącznie gramatyki aż do znudzenia. ZERO konwersacji. Najlepszy Native Speaker w Polsce to Adrian (662341451) - Warszawa. Piękna, wyraźna wymowa. Absolwent uniwersytetu Cambridge. W ciągu kilku miesięcy znacznie lepiej mówię po angielsku. Adrian uczy przez ciągłą konwersację a nie jak te szkoły - wieczna gramatyka !!! POLECAM !!!
    • slomka_dariusz Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 04.02.16, 09:40
      Ja polecam wwww.mstudy.pl dobre ceny i dobrzy lektorzy. Byłem sceptyczny co do nauki przez Skype, ale miło się zaskoczyłem. Duży nacisk na mówienie, a to było mi bardzo potrzebne i się sprawdziło. Pozdrawiam Darek
    • wsokoll Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 02.06.16, 03:05
      A ja polecam zajęcia z angielskiego przez skype w Inspiro Language Academy:www.inspiroacademy.pl/angielski-online-przez-skype/
    • bronbron1 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 29.08.16, 14:47
      Witam. Tak. Super szkoła online www.snpro.pl wszystko jest szybko i łatwo. Bardzo mi się podoba. Mogę mówić, pisać i czytać. Polecam. Albo tutaj: www.facebook.com/groups/mosaicpro/
      Powodzenia!
    • agrafa21 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 03.01.17, 21:24
      preply.com/pl/#_prefNTA0ODQ= polecam
    • agrafa21 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 03.01.17, 21:25
      polecam pre[ly
      preply.com/pl/#_prefNTA0ODQ=
    • agrtafa21 Re: angielski online przez Skype ktoś korzystał? 24.06.17, 12:32
      Polecam ekorki.edu.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka