onika27 25.04.05, 14:38 Jak ktoś mógłby mi pomóc przetłumaczyć z góry dziękuje "The woman you catch yourself dreaming about..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slav4 Re: prosze 25.04.05, 15:10 Jeśli to nie jakiś tricky idiom to jedziemy "dosłownie" "Kobieta na myśleniu o której się przyłapujesz" (kurcze, a po angielsku tak to elegancko brzmi...) W wolnym tłumaczeniu to po prostu "nie możesz o niej przestać myśleć", ew. "podświadomie o niej myślisz" Pzdr/Slav Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: prosze 25.04.05, 17:55 Dziękuję ślicznie dla mnie w dosłownym tłumaczeniu to wogule nie miało sensu teraz go nabrało ślicznie ci dziękuje dostałam kartke od męża z angli z tym zdaniem i nie mogłam sobie poradzić dlatego dziękuje jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
ms.jones Re: prosze 25.04.05, 21:57 > "Kobieta na myśleniu o której się przyłapujesz" Mozna od konca: Przylapujesz sie na tym ze marzysz o tej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: prosze 26.04.05, 23:17 "Kobieta, o której nieoczekiwanie uświadamiasz sobie, że marzysz" "To dream" to nie tylko "śnić", także "marzyć". Odpowiedz Link Zgłoś