ola9186 20.11.07, 18:33 hej, macie może jakieś ciekawe artykuły lub zdjęcia (byłoby super) z tych uroczystości?? nie chodzi o osoby, ale o dynie fajne na przykład albo przebierańców? będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masha_qrella Re: Halloween, Guy Fawke's Day 21.11.07, 10:22 make an effort halloween Guy Fawkes= Bonfire Night Praca Domowa -- Good weather for ducks.. , Do Anglii bez języka? Odpowiedz Link Zgłoś
ola9186 Re: Halloween, Guy Fawke's Day 21.11.07, 20:31 no dzięki, ale jak zawracałam Ci d..., to mogłaś nie odpowiadać, bo w googlach to sobie poszukałam. Myślałam, że ktoś ma takie swoje prywatne, fajniejsze zdjęcia. Dzięki, pozdrawiam. Ola :-) Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: Halloween, Guy Fawke's Day 22.11.07, 13:14 lol , you did NOT expect ppl to send you their private photos when you can find milion, fun nice private or any others online;) Why don't you take your own, Miss Grateful Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: Halloween, Guy Fawke's Day 22.11.07, 13:18 Or try a different msgboard szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=fotografia Odpowiedz Link Zgłoś