intuix 21.02.08, 16:01 Jak w temacie. Co to za zawód? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Chalet girl 21.02.08, 16:28 Sprzątaczka w górskiej chatce dla narciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: Chalet girl 22.02.08, 08:39 Oh, zeby tylko gorale lubia tez koniec z happy end'em. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Chalet girl 22.02.08, 09:14 mudzyn7 napisał: > Oh, zeby tylko gorale lubia tez koniec z happy end'em. ??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Re: Chalet girl 22.02.08, 15:42 jarka63 napisała: > Sprzątaczka w górskiej chatce dla narciarzy. Albo babcia klozetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_85 Re: Chalet girl 23.02.08, 13:48 No chyba nie bardzo, bo to byłoby "a lavatory attendant". Więc opcja pierwsza jest zdecydowanie bardziej trafna, wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Chalet girl 23.02.08, 16:34 ale dlaczego nie? BABCIA KLOZETOWA to fajowe tlumaczenie,ja z kolei proponuje `SZALEJ DZIEWCZYNO`! Odpowiedz Link Zgłoś
efedra w obronie babci 23.02.08, 16:51 The Great English-Polish Dictionary (Wiedza Powszechna, 1997) podaje pod hasłem "chalet": 1. domek wypoczynkowy, 2.ustęp publiczny, szalet Voila! e. Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: w obronie babci 25.02.08, 04:42 No masaz z happy Endem, czyli chinska robota z Wackiem...nie wiem jak mam to jeszcze bardziej obrazowo napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
mudzyn7 Re: w obronie babci 26.02.08, 19:46 Bajka o Magdzie Zawadzkiej. Zlapala mnie Magda za wacka! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: w obronie babci 26.02.08, 23:50 "Bajki": "Bajka o nalesniku" Lezy lesnik na lesniku. "Bajka o nalesniku i dzemie" Lezy lesnik na lesniku i dz(rz)emie. "Bajka o selerze" Mama pierze, a ja se leze. "Bajka o UFO" - Ufosz mi? "Bajka o cioci" - Cio ci sie stalo? "Bajka o ananasie" - Ana nas dupe wypieli. "Bajka o snie Zeusa" - Wlasnie wrócilem z USA. "Bajka o senatorze" - Siedzi Wladek se na torze. "Bajka o Ilawie" - I lawa dobra, gdy nie ma stolu. "Bajka o Magdzie" - Ma gdzie, a nie ma z kim. "Bajka o etacie" - E, Tacie pruja sie gacie. "Bajka o jablonce" - Mialam ci ja blonke". "Bajka o komendzie" - Oko mendzie podbili. "Bajka o udzie i piersi" - Jak sie nam uda, to bedziemy piersi. Odpowiedz Link Zgłoś