Gość: beata IP: *.chello.pl 05.10.03, 21:00 CZY KTOŚ POLECI MI DOBREGO NAUCZYCIELA ANGIELSKIEGO Z KRAKOWA BŁAGAM POMOCY Z GÓRY ŚLICZNIE DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
philomenes Re: NAUCZYCIELA PROSZE 07.10.03, 21:03 Witaj Jestem studentka IV roku filologii angielskiej na UJ. Jestem przygotowana pod wzgledem metodycznym. Obiektywnie: nie wiem czy jestem dobrym nauczycielem, bo zaden z moich uczniow nie zdawal jeszcze powaznego egzaminu Sukiektywnie: mysle, ze potrafie dobrze uczyc, szczegolnie przy dobrych checiach drugiej strony. Jesli jestes zainteresowana czekam na odpowiedz tutaj albo na maila: philomenes@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: NAUCZYCIELA PROSZE IP: *.mad.east.verizon.net 07.10.03, 22:31 Gość portalu: beata napisał(a): > CZY KTOŚ POLECI MI DOBREGO NAUCZYCIELA ANGIELSKIEGO Z KRAKOWA BŁAGAM POMOCY > Z GÓRY ŚLICZNIE DZIĘKUJE A ile masz masz lat? Jak wygladasz? wzrost? i waga? kolor wlosow? Oczy Please:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: NAUCZYCIELA PROSZE IP: *.chello.pl 08.10.03, 09:38 JESTEM WYSOKI NIEBIESKIE OCZY PODOBNY DO RAMBO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry chlopczyk Re: NAUCZYCIELA PROSZE IP: *.3web.net 07.10.03, 22:35 a twoj numer staniczka? Odpowiedz Link Zgłoś