Dodaj do ulubionych

telewizor philips czy lg

02.10.05, 10:25
Proszę o radę ! jaki wybrać telewizor ? czy philips 29 PT 9020 czy Lg RZ 29
FA 34 Rb. Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: telewizor philips czy lg IP: *.us.dcc.pl 02.10.05, 10:43
      brałbym Philipsa, jakościowo obraz na pewno lepszy, pytanie tylko jak z
      niezawodnością. Ostatnio większość narzeka na kłopoty z Philipsami
      • Gość: locoloco Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:04
        tv lg 29 fa 34 rb
        jest w tym wypadku lepszym wyborem:
        dobrze wyposazone,
        Dynamic SVM
        Korektory obrazu: DCF/DCTI
        Turbo Picture
        PSM pozwala na indywidualne ustawienia obrazu
        ARC - 16:9/4:3/14:9/zoom/auto
        PIP 2 tunery
        Dźwięk Stereo A2/NICAM
        Turbo Sound
        Korektor dzwięku Surround
        Moc RMS 2x12 W
        AVL to automatyczna kontrola dźwięku
        SSM umożliwia indywidualne ustawienia dźwięku
        Teletekst: TOP, FLOF, LIST
        Niebieskie tło
        Blokada rodzicielska
        Auto wyłącznik
        Menu w języku polskim
        QV umożliwia szybką zmianę programu
        Złącza: Euroscart x2, S- video, AV wejście
        pozdrawiam

• Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:41
          miałem kilka lat temu flagowy tv lg obraz nie należał mówiąc łagodnie do
          najlepszych pozatym te ich pseudo technologie zdają sie nie zmieniac od
          początku tej marki]
          z tego co pamietam najbardziej pzrzeszkadzał mi brak jakiejkolwiek redukcji
          szumów przy dużych płaszcyznach ekranu było niezwykle irytującym gdy cały
          drugi plan zdawał sie falowac
          • Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:55
            locoloco wiesz czym jest i jak działa funkcja turbo picture

znowu zdaje sie zaczynasz używac funkcji kojuj wklej nie mając pojecia otym co
            polecasz
            • Gość: kleks Re: telewizor philips czy lg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.05, 11:14
              Panie jovo, poczytałem sobie conieco z Pana udziałem i mam wrażenie jakby
              nazywał się Pan Kaczyński ....
              • Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:51
                a ja własnie dostrzegłem panie kleks że jeszcze nie miał pan okazji
                wypowiedziec sie natym forum ciekawy debiut
                • locoloco1 Re: telewizor philips czy lg 06.10.05, 01:25
                  witam
                  to jest forum - wystarczy ze znajduje się ktoś taki jak TY . więc inni niemuszą
                  się znać.
                  Bełkot reklamowy nikomu i niczmu nie słuzy.

robi się śmietnik. Ktoś kto otwiera tytuł oczekuje wypowiedzi na temat.Otwórz
                  nowy temat .Tam możesz dyskutować o czym Ty chcesz.

a tak - do tematu
                  Oczywiście ja zostaje przy LG.
                  pozdrawiam
                  • Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:33
                    nie wiem dlaczego mial bym otwierac nowy temat pisząc o swoich doznaniach z tv
                    lg zamiast wklejac nic nie wnoszące dane ze stron producenta dziel sie swoimi
                    spostrzezeniami o sprzecie bijesz jakis rekord wpisów?

ja nie polecam lg ich obraz pozostaje w tyle do konkurencji żałowałem kiedys
                    swojego zakupu
                    nadrabiają gadzetami typu niebieskie tło zmiany formatu zcy wspominany turbo
                    picture bezsensowna funkcja która ma tylko wypełnic foldery reklamowe poledga
                    na włączeniu jasnosci kontrastu i ostrosci na max z czyms bardziej idiotycznym
                    nie spotkałem sie nigdy (no może oprócz efektu kina w jvc) ;-)

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka