talazar 02.10.05, 10:25 Proszę o radę ! jaki wybrać telewizor ? czy philips 29 PT 9020 czy Lg RZ 29 FA 34 Rb. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: telewizor philips czy lg IP: *.us.dcc.pl 02.10.05, 10:43 brałbym Philipsa, jakościowo obraz na pewno lepszy, pytanie tylko jak z niezawodnością. Ostatnio większość narzeka na kłopoty z Philipsami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:04 tv lg 29 fa 34 rb jest w tym wypadku lepszym wyborem: dobrze wyposazone, Dynamic SVM Korektory obrazu: DCF/DCTI Turbo Picture PSM pozwala na indywidualne ustawienia obrazu ARC - 16:9/4:3/14:9/zoom/auto PIP 2 tunery Dźwięk Stereo A2/NICAM Turbo Sound Korektor dzwięku Surround Moc RMS 2x12 W AVL to automatyczna kontrola dźwięku SSM umożliwia indywidualne ustawienia dźwięku Teletekst: TOP, FLOF, LIST Niebieskie tło Blokada rodzicielska Auto wyłącznik Menu w języku polskim QV umożliwia szybką zmianę programu Złącza: Euroscart x2, S- video, AV wejście pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:41 miałem kilka lat temu flagowy tv lg obraz nie należał mówiąc łagodnie do najlepszych pozatym te ich pseudo technologie zdają sie nie zmieniac od początku tej marki] z tego co pamietam najbardziej pzrzeszkadzał mi brak jakiejkolwiek redukcji szumów przy dużych płaszcyznach ekranu było niezwykle irytującym gdy cały drugi plan zdawał sie falowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:55 locoloco wiesz czym jest i jak działa funkcja turbo picture znowu zdaje sie zaczynasz używac funkcji kojuj wklej nie mając pojecia otym co polecasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Re: telewizor philips czy lg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.05, 11:14 Panie jovo, poczytałem sobie conieco z Pana udziałem i mam wrażenie jakby nazywał się Pan Kaczyński .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:51 a ja własnie dostrzegłem panie kleks że jeszcze nie miał pan okazji wypowiedziec sie natym forum ciekawy debiut Odpowiedz Link Zgłoś
locoloco1 Re: telewizor philips czy lg 06.10.05, 01:25 witam to jest forum - wystarczy ze znajduje się ktoś taki jak TY . więc inni niemuszą się znać. Bełkot reklamowy nikomu i niczmu nie słuzy. robi się śmietnik. Ktoś kto otwiera tytuł oczekuje wypowiedzi na temat.Otwórz nowy temat .Tam możesz dyskutować o czym Ty chcesz. a tak - do tematu Oczywiście ja zostaje przy LG. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovono Re: telewizor philips czy lg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:33 nie wiem dlaczego mial bym otwierac nowy temat pisząc o swoich doznaniach z tv lg zamiast wklejac nic nie wnoszące dane ze stron producenta dziel sie swoimi spostrzezeniami o sprzecie bijesz jakis rekord wpisów? ja nie polecam lg ich obraz pozostaje w tyle do konkurencji żałowałem kiedys swojego zakupu nadrabiają gadzetami typu niebieskie tło zmiany formatu zcy wspominany turbo picture bezsensowna funkcja która ma tylko wypełnic foldery reklamowe poledga na włączeniu jasnosci kontrastu i ostrosci na max z czyms bardziej idiotycznym nie spotkałem sie nigdy (no może oprócz efektu kina w jvc) ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś