angelika390 28.03.08, 16:01 mam specjalne plytki i chce wydrukowac etykietke na plytke ale jak za kazdym razem daje start to pochwili plytka wyskakuje i operacja przerwana co mam zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raf26 Re: etykietki Lightscribe 28.03.08, 21:59 po pierwsze - czy masz przystosowaną do tego nagrywarkę i czy masz odpowiednie oprogramowanie? jeśli nagrywarka jest ok a nie masz programu to ściągnij go ze strony producenta. po drugie - jak wkładasz płytę? do lightscribe trzeba włożyć drugą stroną - przeciwną do zapisywanej może podasz trochę więcej danych? Odpowiedz Link Zgłoś
angelika390 Re: etykietki Lightscribe 29.03.08, 11:30 no nagrywarke ma dobra specjalna do tego a oprogramowanie to jakie trzeba?? Odpowiedz Link Zgłoś
angelika390 Re: etykietki Lightscribe 29.03.08, 12:33 juz wiem juz mi sie wydrukowalo na plytce tylko nie na kolorowo czemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: etykietki Lightscribe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 12:41 O ile mi wiadomo, to Lightscribe zawsze drukuje monochromatycznie. Różny może być tylko kolor samej płytki. Odpowiedz Link Zgłoś