Dodaj do ulubionych

WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O WPIS

• Gość: 16kruszynka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.toya.net.pl 14.11.05, 17:20
      k D
    • Gość: NATALIA&PIOTR Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 82.146.246.* 14.11.05, 19:56
      MY TEŻ SIĘ KOCHAMY!!! I JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI ŻE SIEBIE MAMY!!!
    • Gość: jujka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:29
      a ja kocham mojego skarbenka ktory jest teraz daleko
      • rivvana Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 16.11.05, 11:24
        ..Po burzy zawsze świeci słońce...po raz drugi było łaskawe...podarowało mi
        jeden ze swych promieni..a imie Jego ..Dominik...
    • Gość: rybouszek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:12
      Kocham Cie moj Szymonku, jestem z Toba naprawde szczesliwa i nie moge juz zyc
      bez Ciebie
    • Gość: agniesia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.50.204.* 17.11.05, 08:06
      kocham cię Tomku
    • oblesna_swinia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 17.11.05, 08:54
      kocham waldka1610
    • Gość: Inuś Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:24
      • Gość: Ewunia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:03
        To śmiało mogę zostawić tu swój podpis :D Od ponad trzech lat jestem
        szczęsliwie zakochana w moim Marcinku :*
    • Gość: Amadeusz i Madzia. Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:31
      W imieniu szczęśliwie zakochanych wpisujemy się - Amadeusz i Madzia.
    • pantarejka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 17.12.05, 19:01
      1,5 roku :)))
      • all_she Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 17.12.05, 19:25
        moja pierwsza milosc...ILU ;D;D widzimy sie niestety dopiero w
        sylwestra...tesknie;(( ale milosc wszystko przezwyciezy;)!!!!!
    • Gość: illiane Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:48
      Ja jestem szczęśliwie zakochana! I co z tego, ze mój ukochany mieszka 350 km
      ode mnie? jeszcze tylko kilka miesięcy i to się zmieni. a poki co odwiedzamy
      sie takl często jak tylko mozemy. i piszemy do siebie długie listy. :)
    • laff.irynda KOCHAM MOEJGO PASQDA!!!! 17.12.05, 20:30
      Kocham mojego Misia, strasznego Pasqda!
      Bardzo za nim tesknie, nie ma mnie kraju juz jakies 4 miesiace, ale juz
      niedlugo, juz za kilka dni bedzemy razem znowu :) I juz nigdy z wlasnej woli go
      samego na tak dlugo nie zostawie! OBIECUJE!!!!
    • Gość: horny Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:06
      Sebastian i Ola. Nysa :)
      • 86agnieszka86 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 18.12.05, 18:36
        Krzysiek & Agnieszka SZCZECIN
    • beatka1406 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 19.12.05, 16:54
      słoneczko jestes dla mnie wszystkim,gdybym mogla zylabym powietrzem z ust
      twoich.kocham Cie tak bardzo słodziutki:*:*:*
    • Gość: koralik Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:56
      Ja tez mogę sie u wpisac gdyż jestem zakochana szczęsliwe we własnym mężu!!!
      Tomcio, kocham cię!!!
    • chani-nr1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 19.12.05, 23:29
      SLT! moje Słońce, mój Skarb, moje Życie! kocham Go i jestem z Nim i przy nim
      najszczęśliwsza!
    • Gość: Cherry Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 20.12.05, 14:40
      ja tez jestem szczesliwie zakochana !!!!!!! od 2,5lat ;P
    • alumeczkus Marzenia się spełniają... 20.12.05, 14:52
      Moja historia jest dość banalna. Dziewczynka z dobrego domu, grzeczna
      kulturalna itp. W wieku 13 lat spotyka milość swojego życia, ale że jest szarą
      myszką koleś wcale jej nie zauważa:( Po 5 latach spotykają się, dziewczyna
      nigdy nie pozwoliła zbliżyć się żadnemy facetowi i tu nagle pojawia się ON! Jej
      ideał!!! Po przegadanej godzinie stwierdzają, że chcą być razem spróbować. Ona
      (czyli ja!) wyznaje mu kilku letnią miłość, lądują w łóżku... Do tego dnia
      byłam dziewicą i szarą myszka. Jaki jest koniec? Jeszcze niema;) Nadal jesteśmy
      razem, ba nawet planujemy zaręczyny. Gdyby ktoś mnie szukał jestem pod:
      alumeczkus@wp.pl Pozdro i DON'T WORRY BE HAPPY!!!!!
    • Gość: patrycja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:42
      kocham blazika
    • Gość: ewkaxx Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 217.97.228.* 20.12.05, 17:56
      Ja jestem wreszcie zakochana!!!
      • Gość: annamaria86 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:08
        ja
    • milli2 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 21.12.05, 22:02
      raz nam lepiej raz gorzej ,jednak liczy sie ze już rok jesteśmy razem i jest mi
      z nim strasznie dobrze i w ogóle nikt mnie już inny nie interesuje,
    • Gość: Edyta Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.wola.net.pl / *.is.net.pl 21.12.05, 22:13
      jestem najszczesliwsza dziewczyna pod sloncem-dzieki tobie Skarbuie!!!Kocham
      Cie!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka