Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: pawson Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.178.143.* 14.07.04, 14:30
      no to niezly wypiard mieliscie:-)
    • Gość: hubert Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 17:40
      mi sie raz dziewczyna zejszczała na twarz...i mysle ze juz do ciebie
      niewruci...Dziewczyny panujcie nad swoim ciałem!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gromoKenek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:37
      To ty zaglądaj częściej do słownika typie! Mam wrażenie, że
      przysłowie: "przyganiał kocioł garnkowi" pasuje do ciebie jak ulał.
      Jak masz pisać w taki sposób to lepiej daj sobie spokój, bo żal patrzeć jak
      twój talent się marnuje!!!
    • gsmsoft Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.04, 19:52
      OD masturbator:DLAMNIE TEŻ przydazyła się taka sytuacja, tylko iz było
      odwrotnie .panienka robiła mi loda, kiedy byłem juz tak podniecony iz
      dochodziłem do największego orgazmu mego zyci pósciłem zajebistego pierda
      prosto w jej usta.taki byłem zdesperowany iz nie wiedziałem co robic:((((
      Po chwili wielkiego roszczarowania zauważyłem iz dziewczyna nie robi juz mi
      loda tylko liże ''kakaowca''. Byłem taki zajebiście uradowany iz zapomniałem o
      całej sprawie, w momęcie wielkiego podniecenia zapomina sie zupełnie o
      wszystkim .Spotkalismy sie ocywiście znowu tylko ze to ja byłem masturbatorem i
      lizałem ja doszczętnie pcałym ciele włącznie z dupeczkąi cipeczka . Poprostu
      tamtego wieczoru byłem spox podniecony i zroboiłem jej to samo co ona mi TERAZ
      JESTEŚMY RAZEM I ROBIMY TO NAJMNOIEJ RAZ W TYGODNIU POZDRAWIAM . TOBIE SIĘ NIC
      NIE STAŁO SABRIONO LEZ I ZRÓB MU DOBRZE!!!!
      • Gość: grzecho Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:27
        Jestes debest, wiesz co dobre, pozdrawiam!
    • Gość: Moniamf Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.debica.net / 80.51.255.* 14.07.04, 19:57
      jestes spoko babka!
      zwsze chciałam komuś pierda w ryj póścić!!!
    • Gość: Monella Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 14.07.04, 20:54
      Brawo,brawo "Sabinko" kimkolwiek jesteś!!!, niezła podpucha,ale niezwykle
      skuteczna (masz niezłą zabawę, i z tych, którzy uwierzyli w tą historyjkę i
      starają się coś poradzić w tej beznadziejnej sytuacji i ze zboczeńców, którzy
      mogą się troszeczkę wyżyć na forum publicznym).No cóż różne są zboczenia. A
      jeżeli chodzi o błędy to niektórym naprawdę radzę wziąć słownik do ręki!!!!!

pozdrawiam "Sabinko"(po twojej historii, można wywnioskować,że jesteś facetem
      :-))
      • zak2306 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.04, 19:58
        A wiesz - ze wszystkich wypowiedzi które znalazły się na tym forum od ostatniej
        dekady lutego twoja jest najbardziej sensowna i najbardziej przypadła mi do
        gustu. W pełni podzielam twoje zdanie! Co jednakże nie zmienia faktu, że jak
        czytam niektóre z tych tekstów to normalnie duszę się ze śmiechu...
        Pozdrowionka - dla wszystkich którzy myślą w miarę logicznie i normalnie.

P.S. Proszę zauważ, że "Sabinka" może do tego wszystkiego podchodzić jak do
        czegoś normalnego BO SAMA JEST ZBOCZONA i rajcuje "ją" czytanie tekstów od
        innych zboków!!!
        • Gość: Monella Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 15.07.04, 21:21
          NIE WIEM ZAK2306 CZY TO MOJA WYPOWIEDŹ PRZYPADŁA CI DO GUSTU, ALE NARESZCZCIE
          KTOŚ WIDZI, ZE TO PODPUCHA. MYŚLAŁAM,ŻE PO LICZNYCH WYPOWIEDZIACH "SABINKI" NIE
          MOŻNA MYŚLEĆ,ŻE TO PISAŁA OSOBA,KTÓRA NAPRAWDĘ LICZY NA POMOC (PRZECIEŻ TO SĄ
          BREDNIE!!), ALE WIDOCZNIE WIĘKSZOŚĆ TEGO NIE WIDZI. MOŻE TO I DOBRZE,BO TEŻ SIĘ
          Z NIEKTÓRYCH KAWAŁKÓW NIEŹLE NAŚMIAŁAM. POZDRAWIAM
    • Gość: Mojżesz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 14.07.04, 21:21
      Na znak protestu idę puścić bąka.
    • Gość: zgniłem z ciebie.. Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 14.07.04, 22:13
      dziewczyno baka w nos dobrze ze nie kupe ale trudno co zrobic ja bym na twoim
      miejscu sie zakopał a prpo to jakiej ty tu rady chciałas usłyszec ty lepiej juz
      nic nie mow do tego chlopaka bo wstyd jeszcze sie posrasz w gacie lepiej idz i
      kup mąke i sie zamaskuj "Kobieto cała Polska na Ciebie patrzy a ty baka
      puszczasz" buahahhahahahahahahhahahahahahhahahahaha
    • Gość: gnom99 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.big / 62.233.185.* 14.07.04, 22:37
      Jak będziesz droga Sabinko następnym razem czuła ze tój mózg już wysłał sygnał
      do dupala,że fekalska bomba jest w drodze.To wtepędy wołaj swego mena coby
      zaprzestał lizanka i czymprędzej zapakował ci kutaka jak najgłębiej w odbyciol
      jak sie da.Ten zadziała jak korek,blokując pierda lepiej niż Lepper drogę
      krajową nr.3...
      A do tego koleś będzie raz ze sobie popedałuje w kakał,a Ty ze się nie
      spierdziłaś po wtóre..
      I włala...wilk syty i owca niespierdziała.
    • Gość: titi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 01:34
      biedak pewnie sie zatrul i uciekl w szoku. pewnie teraz spi gdzies w lesie na
      fazie bąkowej.
    • Gość: Trroll Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:07
      mam nadzieje że nie strzeliłaś na niego klocka ;-)
      mamy taka zabawe z dziewczyna, przykładam usta do jej tyłka ona puszcza bąka
      wdyczam to głeboko w płuca i wypuszczam nosem
      polecam
      sądze że jesteś dobra w te klocki, może się spotkamy?

PS tylko nie jedz wcześniej makowca.....
      • Gość: ku.ku pusciła tego klocka IP: *.gabo.pl 15.07.04, 21:38
        pezeciez podałam linka wczesniej trol
        w poscie ze ona sie na njego zesrała kilkanasie postów wczesniej
    • Gość: Mrr Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.intranet / *.bnet.pl 15.07.04, 12:09
      No tak..... Biednemu zawsze wiatr w oczy... ten tego ( Y )
      • sajdzio1 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.04, 13:16
        wtedy kiedy mialo to mijcse w prasie lokalnej pisali ze znaleziono zweglone
        zwłoki faceta bez nosa. goscia nigdy nie zidentyfikowali, Twój pierd mu urwał
        kichawę a podczas ucieczki jak uciekal przez las nastapił samozapłon i gośc sie
        zwęglił
    • Gość: qrwa..... Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.233.* 15.07.04, 13:48
      ja pierdziele...nie ma to jak se puścić bąka w twarz komuś, ale jazda...tylko
      ciekawe czy był całkiem suchy??A moze zabryzgałaś mu twarz??buahaha, zabawa w
      pieguski;)no ja , żeś pedzioł....
    • Gość: GOORAl Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:49
      NIe łąm sie pogadaj z chlopakiem to przeciez ludzka rzecz powinien byc dumny ze
      doprowadzil cie do takiego podniecenja totalnego odlotu z drugiej jednak strony
      ahahahahahahahahahahahahaha :D
      • Gość: gość Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:14
        NIEZŁGO PSIKUSA MU ZASERWOWAŁAŚ
        • Gość: mumbo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:35
          te niezłe niezłe :) ale pamietam kiedys czytalem poezje to krol chyba sobieski
          jak wyjezdzal gdzies to pisal listy do swej luby zeby sie nie myla bo jego
          smrodek podnieca hy hy cos w tym jest

tak serioo to jakbys mi puscila takiego bąka podczas lizania twej szparki to
          bym cie tak zerznal ze bys poczula co to natura... nie no bez kitu slabego masz
          chlopaka.. ja wlozyl bym ci w usta swa maczuge i musialabys wziac w przelyk do
          tego bym cie targal za wlosy i bił..

niezle niezle ! ! !

aha.. jak ja sie spuszczam to tez czasami se pierdne i to jest COOOL ;D
    • Gość: Nicola Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wpiszu.pl / 217.98.64.* 15.07.04, 18:59
      HM...POWIEM TYLKO JEDNO...LIPA NA MAXA...
    • Gość: shuhr Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.171.* 15.07.04, 20:55
      kwiaty we wlosach potargal wiatr.....

ehuehuheuheuheuehue
      ja pierdole, dawno sie tak dlugo nie smialem :D
    • Gość: hudy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 21:28
      a kawałki kupy nie obryzgały go czasem ?
    • Gość: Marcin!!!!!!!!!!!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.168.104.* 15.07.04, 21:57
      Wstyd mi za Ciebie. Ja Cie nadal Kocham Ale uciekłem bo bardzio smierdziało a
      ten smrodzik kochaniutki chodził ciegle za mna. Teraz juz nie czuje stram sie
      zapomniec. Wstyd mi bo piszesz to całemu swiatu zamiast przyjsc do mnie i
      porozmawiac> Teraz ja sam jestem zagubiony i nei wiem co robic bo ty po takie
      rady tu siegasz.
    • Gość: wicio Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:53
      napewno wróci, bo gdzie znajdzie drugą pierdzącą w nos. Jak wróci to najedz sie
      fasoli, kapuchy i popraw to 1/2 kg chałwy. Jak cie nie zmuli to wzdecia masz
      pewne. Powtórzysz pierda jeszcze raz i facet jest twój.
    • Gość: zicko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:28
      Wazne jest ktora strona puscilas tego Baka.

Byly selekcjoner reprezentacji Polski jak puscil Baka (lewa strona), to pozniej
      nagle zniknal na kilka miesiecy ... od czasu do czasu gdzies sie pojawia, ale
      naprawde ciezko go teraz dorwac ...

To powazna sprawa !
    • Gość: zicko Engel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:28
      Wazne jest ktora strona puscilas tego Baka.

Byly selekcjoner reprezentacji Polski jak puscil Baka (lewa strona), to pozniej
      nagle zniknal na kilka miesiecy ... od czasu do czasu gdzies sie pojawia, ale
      naprawde ciezko go teraz dorwac ...

To powazna sprawa !
    • Gość: mk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:43
      LUDZIE TO JEST JEDNA WIELKA SCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NA INNYM FORUM JEST TO SAMO,TYLKO INACZEJ CHLOPAK SIE NAZYWA I JEST BARDZIEJ
      WULGARNIE NAPISANE.A ZRESZTA JAK CHCECIE SOBIE TRACIC CZAS TO SE PISZCIE.POZDRO
      DLA WSZYSTKICH KTORZY W TO NIE UWIERZYLI.WIELKIE JOO
      • Gość: buahaha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:31
        A możesz podac adres, bo dawno się tak nie uśmiałem i chce jeszcze i jeszcze....
      • Gość: hej hej hej Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.246.* 17.07.04, 16:34
        A na ktorym jeszcze forum jest ten temat ????????
        • Gość: głupi chuj Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 18.07.04, 22:44
          NIGDY SIE TAK NIE USMIAŁĘM JAK PRZECZYTAŁEM TE ODPOWIEDZI
          JAKIŚ CYKLON B MU PUŚCIŁAŚ I PEWNIE JAK OD CIEBIE UCIEKAŁ TO ZAGAZOWAŁ SIE
          GDZIES PO DRODZE
    • Gość: nikt Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:11
      nie karmic trolla ;)
    • Gość: crashz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.151.48.* 16.07.04, 16:26
      buahahaha ! zwijam sie ze śmiechu nie dziwie sie sie chlopakowi pewnie tak go
      zaczadziłaś ze lezy gdzieś w rowie oszołomiony buahahaha !
    • Gość: SWING Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 16.07.04, 23:25
      PO PIERWSZE,O TAKICH RZECZACH SIE NIE OPOWIADA SABINKO.NIKT CI NIC MADREGO I
      TAK NIE DORADZI,NAJWYZEJ ZROBISZ Z SIEBIE WSPANIALY TEMAT DO ZARTOW DLA CHWIEJI
      KTORZY UWAZAJA SIE ZA CHUJ WIE KOGO,I ICH ZJEBANE KOMENTARZE.POZDRAWIAM,WIECEJ
      LUZU;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka