Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Kate Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:27
      No coz moge ci powiedziec...a raczej napisac....kapa na maxa ale tak czasem
      bywa...mi sie co prawda takie cos nie zdarzylo ale podejzewam jaka to kleska
      musi byc!Zycze powodzenia ale na miejscu tego kolesia tez bym sie juz do ciebie
      nie odezwala:)))Pierd w twarz to jednak nic przyjemnego!!!!!!!
    • Gość: nie pierdzacy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:39
      dziewczyno co za wstyt jak mogłaś mu pierdnac nie dziwne ze sie nie odzywa
      pomysl co ty bys zrobila na jego miejscu trzeba sie myc a nie wietrzyc pochamoj
      pierdy bez emocji nastempnym razem odwiedz klopa i sie umyj a nie pierc ludziom
      w twarz ten chlopak bedzie mial przez ciebie uraze do kobiet w obawie ze ktoras
      zrobi to samo co ty
      • Gość: pierdzipołka! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:31
        ahhh Sabinko zesmi ubaw taki sprawila jak nikt do tej pory:))))
        nie pozostaje ci nic innego jak popelnic harakiri przez zapierdzenie sie na
        smierc!!!PEACE!!!!!!
    • Gość: wirmen Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:13
      o chryste!! jak was czytam, to zaczynam wierzyc, że jestem normalny, bo TAKIEGO
      numeru nigdy nie odwaliłem... a przy okazji, to na miejscu chłopaka NIGDY bym
      się do Ciebie nie odezwał . . .
    • Gość: Gall Anon Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:22
      Myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny......buhahahahahahahahahaha
    • Gość: as Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:01
      hahahaahhahahahah
      ale radość
      dzięki dobrzy ludzie
    • Gość: puff Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 04.11.04, 18:13
      A co na to Jacek...Bąk??
    • Gość: MIKA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: jro@oo.pl Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:22
      To, tak jak by to nazwać takie "sranie w banie" dla nie których jest niezłą
      frajdą <hahaha>.
      Zapomnij o nim jest koło setki ludzi, krórzy kochają WIATR ;D
      PAMIĘTAJ:
      1. "PO CO BĄKA TRZYMAĆ W DUPIE NIECH POLATA PO CHAUPIE"!!!
      2. "PUSZCZĘ BĄKA NIECH SIĘ BŁĄKA"
      3. NAWET NASZ TRENER REPREZENTACJI PUSZCZA BĄKA OD POCZĄTKU MECZU !!!

A tak na serio, to miomo iż tego nie zapomni, to on pewnie też "czuje" się
      nieswojo, może nawet bardziej od Ciebie!!! Więc niestety to ty powinienaś go
      zaatakować (oczywiście nie kolejnym gazem)...
    • Gość: !!! KIT !!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 15:06
      Jasne, że nie łykam kitu na który nabrało się kilkaset osób, ale muszę przyznać
      że ku..ko zabawne to było !!! Ja i mnóstwo moich znajomych niemal posraliśmy
      się ze śmiechu !!! SRAJ TAK DALEJ SABINA !!!
    • Gość: :) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 09.11.04, 17:20
      :) brzuch mnie ze smiechu boli
    • Gość: katarina Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:30
      ja jeeeeeeego, ćwicz zwieracz dziewczyno, ja bym chyba zmienila nazwisko....
    • Gość: retro Dobra rada na Twój problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:21
      WiTAJ,

Mam dla Ciebie świetne rozwiązanie. Powinnaś uprawiać sex w wodzie, ponieważ
      woda stłumi dźwięki i zapachy. Pojawią się jedynie cudowne bąbelki, które
      wzburzą odrobinkę wodę w wannie. Plus jest taki, że nie musisz kupować jakuzzi.
      Najesz się grochówki i do wanny, robić bąble!

He he he
    • Gość: złośnic@ Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:20
      tak sie pośmiałam, że ze śmiechu sie prawie popłakałam.Sory
    • Gość: Szymekslupsk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rene.com.pl 13.11.04, 17:07
      O jejku ale sie usmialem powiem krotko myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia
      ani godziny. Szczerze mówiac gdyby moja dziewczyna puscila mi baka :))))))) to
      posikalbym sie ze smiechu,ale napewno bym nie uciekl :)))))))))) Pozdrawiam
      Sabinko
    • Gość: Simon Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.net.pl 14.11.04, 10:50
      Bąk z dupy to zwiastun kupy.
    • Gość: stefan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 14.11.04, 22:01
      hahaha historyjka wyssana z palca. Juz jakiś czas temu spotkałem sie z taką na
      forum
    • Gość: mała Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.11.04, 20:05
      słuchaj wiadomo że jest to wstudliwa sprawa ale w koncu jesteś tylko
      człowiekiem i równie dobrze mogło sie to jemu przytrafić .wydaje mi sie że
      powinnaś z nim porozmawiac i zapytać dlaczego się do ciebie nie odzywa
      pozdrawiam
    • ghalib Za każdym razem 16.11.04, 23:56
      Nie no już chyba z 10. raz to czytam i cały czas spadam ze stołka ze śmiechu.
      Mam ochotę krzyczeć "Sabinka, Sabinka!" Bombowa z ciebie dziewczyna, proponuję
      zrzucić się na jakąś nagrodę dla Sabiny za jej wkład w rozjaśnianie szarości
      dnia codziennego. "Sabinka, Sabinka!" :) :) :) :) :)
    • kohinor Re: Za każdym razem 17.11.04, 11:41
      moge wplacic symboliczna zlotowke na rzecz tej fundacji :)
    • Gość: e! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 19.11.04, 00:40
      nie wlanelas do tego kleksa bo z tego co wiem wiatry podnicaja fecetow!!
      zadzwon do niego i zaproponuj szczera (69) rozmowe
      • Gość: uki Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uci.agh.edu.pl 19.11.04, 18:26
        rany właśnie umjieram ze śmiechu;-))))to trwa juz kilka miesięcy;-)swoją drogą -
        jeśli facet przeżył, to juz by sie odezwał, nie?;-))pozdro dla wszystkich co
        tu pisza i vivat sabinka
    • Gość: ... [...] IP: *.org / *.krakow.pl 19.11.04, 23:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Luizeczka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 20.11.04, 00:48
      Słuchaj Sabinbąku.. ciesz się że nie wlanęłaś mu bąka z niespodzianką hehe :P
    • Gość: Ntarko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.comcast.net 20.11.04, 05:04
      Sabinko -nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze .Twój ma dzobrze bo ma analka
      hehe zajebista sprawa i laska z Ciebie całóje cie mocno papa
    • Gość: ks.Rydzyk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:38
      SABINO Widząc twuj problem ucieszyłem sie bardzo.
      Postanowiłem przedyskutować tą sprawę z moimi parafianani.
      Po dłgiej dyspucie doszliśmy wspulnie że to bardzo wspaniałe.
      biąrąc z ciebie przykład postanowiłem dawać moim parafianom ma pokute
      pierdzenie mi w nos.
      Szczerze to polecam wypruznianie na klate.
      z poważaniem
      ks. Rydzyk
    • Gość: Paulinka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gda.pl / 83.238.42.* 20.11.04, 21:20
      wiesz co Sabinko, cycki też umyj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka