Gość: nikt Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:46 Dziś rocznica więc: "Stoooo lat, stooooo lat nieeeeech pieeeerdzi, pieeeeerdzi mu, niech pieeeerdzi mu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Pozdrowienia z Francji! IP: *.net195-132-41.noos.fr 25.02.05, 23:55 Nie tylko cala Polska sie ubawila,historia jest juz znana w pewnych kregach w Paryzu:)A moze zawedrowala gdzies jeszcze w swiecie?piszcie rodacy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888019489 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:04 JA TO WIDZE TAK... jak on cie nie chce to ja cie wezme :* lubie swojskie klimaty i zapachy. mi to mozesz usiasc na twrz i spuscic klocka i baka i zrobic zloty deszcz z moczu. Napewno sie nie obraze. Przeslij mi swoje foto moze mi sie spodobasz zadzwon, dam ci adres .Pozdrawiam SQADA (hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdg Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:57 zlitujcie sie ludzie, to juz rok, nie no, eeeeeeehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Messalina Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:28 Ludzie chorzy jestescie, tyle gadki o jednego baka -jestem z moim facetem 4 lata ,od 3 lat mieszkamy razem i choc usmialam sie z powodu tego postu do lez ,nie wyobrazam sobie zeby kochajacy mnie facet zwial z powodu pierdniecia chyba ze jest nienormalnym dupkiem.Nieraz jak lezymy razem ,zdazy mu sie puscic baka ,a mnie beknac/rzadziej/i co mam z powodu takich bzdur,ktore sa naturalne zostawic faceta,ktory mnie kocha.Dajcie spokoj.Widac Sabrinka bylo z nim krotko i facet niezbyt ja kochal skoro zwial. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierciadelko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 02:00 ale jaja , czytałam ten wątek dawno temu a przez ten czas zdążyliście ponad tysiąc wpisów zrobić:) można się sesr.. ze śmiechu z was, a przynajmniej bąka walnąć hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anku Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:54 Moja droga, może twój chłopiec nie speszył się samym bąkiem, tyle co jego zapachem. Zwróć uwagę na prawidłową dietę, dobierz zywność tak, aby twoje bąki byłe mniej jaskrawe w odbiorze.Porozwawiaj z Marcinem, gdyż on pewnie na to czeka.I nie róbcie z tego takiej afery! Jak sama widzisz, na Kubie bąki są czymś zupełnie normalnym, zwłaszcza te sprzedawane prosto w twarz, świadczą o twym bliskim związaniu emocjonalno-fizycznym z dana osobą. Ta sytuacja powinna was tylko zbliżyć.:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA [...] IP: 80.51.224.* 02.03.05, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopak sabiny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.186.* 02.03.05, 22:21 SABINA! MEGA ZES MI WALNELA KITAJCA NA NOS! JAK BYLAS NIEWYPRÓŻNIONA TO NIE MOGLAS SIE OBRUCIC NA PLECY? KOCHALEM CIE ALE TAKIE PERWERSJE MNIE JEDNAK NIE PODNIECAJA! PRZYKRO MI ZE MUSZE TO POWIEDZIEC ALE TO PRAWIE JAK CYKLON B BYLO! SORY ALE JUZ SIE WIECEJ NIE SPOTKAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAwids86 [...] IP: 213.199.195.* 02.03.05, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virginia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.03.05, 11:19 LOL na maxa !!! po prostu nie mam pytań ten temat to jakas masakra jest buehehehehehe .... Sabinko informuje ze cały 4 rok wydzialu prawa na UŁ odsteresowywał sie przed egzaminem czytajac ten temat. Sam Twoj problem moze nie jest tak interesujacy jak te KOMENTARZE!!! LOL!!! ktos powinien wydac to jako ksiazke :);) Napisz Sabina co u Ciebie bo cała Polska jest ciekawa Twoich dalszych losow Pozdro i nie przejmuj sie Marcinem jak kocha to wroci, chyba ze lezy na toksykologii w jakims szpitalu przez te Twoje wiatry :)LOL raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samba Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:18 Sabinko gratuluje ci poczucia czasu.. wiesz kiedy sie zje...... to coś cudownego,, bedziesz miała co opowiadać dzieciom bbuahahaha :P zaznacz to w swoim indeksie.. swoja droga to zawsze to bylo moim najwiekszym marzeniem zeby laska mi sie zbesztala prosto na miche wiec nie wiem czemu ten twoj romego sie zmył... moze ze szczescia?:> Ps. masz nauczke!! myj zawsze dupe!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didulek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.03.05, 15:18 hehehe aż się ze śmiechu popłakałam, ludziska jesteście genialni z tymi komentami <lol><hahaha> :D a z drugiej strony Sabinko to jest załosne żeby takie rzeczy opisywać na forym :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olay g. Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cyberlex.pl / 213.199.198.* 04.03.05, 16:33 to naprawdę okropne, ale nie przejmuj sie dziewczyno, jeżeli mu naprawde na Tobie zależy wróci i za jakis czas bedziecie sie z tego wspólnie śmiać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILLKA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:26 ładny polew mam ze znajomymi:D wszystkim ten adres podałam i lejemy na maxa. ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -=POWER=- Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:09 Hmmm, fakt nie lada problem... zebys to robila z Hitlerem to spoko, on cenił bardzo gazzz a szczególnie taki toksyczny, jednakże Twój chłopak był może żydem i dlatego się speszył taką komorą gazową??? Ale co tam, po 60 latach Twój chłopak będzie bochaterem i będzie miał rentę zbowidowską, wybuduje dom, posadzi drzewo, nie wiem czy spłodzi syna bo może będzie miał pewien uraz, ale na dobre w sumie to może wyszło, jego dzieci będą ustrzegać się przed komorami gazowymi :))) AVE BONK:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychowawca [...] IP: 212.51.205.* 07.03.05, 11:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gts.metrobip.com.pl 08.03.05, 21:14 Odkąd założyłaś ten wąten wątek minął rok... Zapytam przez ciekawosc: czy Twoj chłopak nie zaczął już może przebąkiwać o powrocie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a RE: IP: *.arcnxx20.adsl-dhcp.tele.dk 09.03.05, 02:01 dodam ze watek trafil juz do szwecji i danii ... prosimy o wiecej pierdow sabinko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabina110 Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY 11.03.05, 20:30 czesc palanty juz mija rok jak poprosiłam o rade na tym forum. jednak wiekszośc z was okazała sie niedorośnietymi dupkami i palantami. Zenujące , naprawde to co tu wypisywaliście przez ten okrągły rok. Jedynie co niektóre kobiety umiały sie zachować i poradziły dobrze. Jak którys z was palanty chce cos przezyć to niech napisze do mniena meila-zobaczymy czy bedzie taki odważny. Dla waszej wiadomości powiem tylko tyle ze marcin mi wybaczył ze mu napierdziałam w twarz i jest wszystko oki. A wy palanty jedne nie piszcie wiecej na tym poście-bo ja chce o nim zapomniec. chyba ze chcecie zebym wam napierdziała w twarz, a mam naprawde dzis cuhcnace baki bo Marcin mi zrobił dzis fasolke po bretońsku-hm uwielbiam. !-pppa palanty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slurpieee Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY IP: 166.68.134.* 11.03.05, 20:36 > chyba ze chcecie zebym wam napierdziała w twarz, a mam > naprawde dzis cuhcnace baki bo Marcin mi zrobił dzis fasolke po bretońsku-hm > uwielbiam. !-pppa palanty. Ja chce byc pierwszy Sabinko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:05 Brawo Sabina wlasciwie nie przeczytalam tych wszystkich postow ale domyslam sie jak wygladaly...swietnie im odpowiedzialas:) Choc swoja droga..bardzo lubie to forum milo jest sie pdrezyc w tym towarzystwie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY 13.04.05, 18:34 czesc palanty juz mija rok jak poprosiłam o rade na tym forum. jednak wiekszośc > > z was okazała sie niedorośnietymi dupkami i palantami. Zenujące , naprawde to > co tu wypisywaliście przez ten okrągły rok. Jedynie co niektóre kobiety umiały > sie zachować i poradziły dobrze. Jak którys z was palanty chce cos przezyć to > niech napisze do mniena meila-zobaczymy czy bedzie taki odważny. Dla waszej > wiadomości powiem tylko tyle ze marcin mi wybaczył ze mu napierdziałam w twarz > i jest wszystko oki. A wy palanty jedne nie piszcie wiecej na tym poście-bo ja > chce o nim zapomniec. chyba ze chcecie zebym wam napierdziała w twarz, a mam > naprawde dzis cuhcnace baki bo Marcin mi zrobił dzis fasolke po bretońsku-hm > uwielbiam. !-pppa palanty. Sabina - inteligencji i taktu masz tyle samo, czyli nic, ale trzeba ci przyznac, ze jestes zjawiskiem tego forum i stalas sie nieprzecietnie slawna :) Pozdrawiam (i zazywaj cos na wzdecia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:45 Masakra... ten post wisi tu od zeszłego roku a i tak budzi sensacje!!! fakt jest niesamowity...!!! a sabina chciała tylko porady sercowej, a została pośmiewiskiem całej polski!!! Czasem tak bywa!!! Pozdro dla wszystkich pierdusów :)... Sabina nie łam się jeszcze pół roku i wszyscy zapomna co zrobiłaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deejay Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:11 Droga sabinko uważam ze powinnas sie skontaktować z tym biednym chłopcem i porozmawiać na ten temat.Wydaje mi sie ze zatrułas mu życie na zawsze i już nigdy mu niestanie-od tej pory bedzie gejem,aczkolwiek moge sie mylić moze to mu sie spodobało,tylko wstydzi sie ci to powiedziec,zrób pierwszy krok,a jeśli on to polubił to zawsze na poczatku zbliżenia powtarzajcie to a nawet zwiekszcie czestotliwosc-pierdz mu w twarz tylko uwazaj zeby kasztan niewypadł bo to moze byc problem!błeehehehe aaaaaahheee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drakon Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:45 Droga Sabinko zastanów sie czy czasem nie biega gdzies kolo twojego domu (szok moze trwac nawet do kilku dni). Czy w chwili uniesienia naprawde nie moglas wytrzymac????????HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Ja mysle, ze akcja z bakiem mu sie podobala tylko moglas mu juz nie srac na srodek klaty. Wyobraz sobie co musial czuc piorac przescieradlo po sexualnej libacji. Wszystko bedzie dobrze jak cos to popros go o rewanz(walka na bąki) tylko nie zrob knockouta w pierwszej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 17.03.05, 00:18 Mało sam sie nie spierdziałem..ale ze smiechu..powaznie teraz..albo głupi post przez kogos zmyslony,ktory otrzymał tyle odp ze nie byłem w stanie przeczytac wszystkiego,albo prawda,swiadczaca o Twojej bezmyślnosci i wylewania tego na cały swiat...No coz powracajac do sprawy..to zdarza sie..i tak jak tysiac poprzednikow powiem jesli kocha to wroci, a jesli nie to poszukaj sobie jakiegos "perwera" ktory lubia byc porazony gazem w twarz i tu budujcie zwiazek na podwalinach tego co wypierdzicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.05, 00:34 jak mozna byc takim tempym i odpisywac na watek napisany rok temu???przeciez on nigdy nie zniknie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:09 JAk jadłaś dzień wcześniej grochówkę to współczuję twojemu chłopakowi. Przecież to mogło go zabić :) jak się z nim spotkasz to sprawdź czy nie ma spękanych naczyń na twarzy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neczka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.smsnet.pl 13.04.05, 13:26 biednemu zawsze wiatr w oczy... ale i tak w końcu przeminie z wiatrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmer Poemat o Miłości Sabiny IP: 62.233.185.* 15.04.05, 02:59 Od prawieków w całym świecie kogogo kolka w boku gniecie Karzdy sobie pierdzi chętnie cicho smutno lub namietnie. Pierdzą panny, dobrodzieje, księża szlachta i złodzieje i Sabina sobie Pierdnie Gdy ją chłopak liże wiernie Tak stekała tak jeczała i już prawie szcytowała palce mocno zacisneła Jego głowe w krok wcisneła Chłopak robi jej minete dobrze czuje tą podniete Wiec przyspiesza ruch jezyka Śorpie Mlaska gryzie wtyka i zaczeła szczytowanie Juz wiedziała co sie stanie Wieć napręża siłe cąłą By popierdieć chwile małą Lecz to nie był zwykły BĄCZEK nie miał nóżek i nie miał rączek A jej chłopak to miał Z.O.N.K. Bo to był prawdziwy BĄK Dostał biedak w środek twarzy wiedział co sie jeszcze zdarzy Bo jak by wkładał ptaka Mogła by wyskoczyć KAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlish* Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 16.04.05, 13:40 powiedz, ze zawsze pierdzisz gdy jestes na maksa podniecona ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:19 jak uprawiasz sex z chłopakiem to nie robić więcej minety tylko palcówe może wtedy będzzie inaczej będzie lepiej :) wiem z doświatczenia aha i jeszcze jedno z chopakie postępuj tak jak z psem rżnij i żucaj, rżnij i żucaj będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg42 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:06 Ludzie!!!!!! nie czytajcie tych postów po spaleniu bo zaliczycie glebe ze śmiechu:D:D a swoją drogą to jeżeli to jest prawdziwa sytuacja a nie wymyślona tylko żęby przyciągnąć ludzi to na miejscu tego gościa napewno nie wróciłbym do tej laski po tym jak to opublikowała!!! Sam widziałem na jednej imprezie jak pijana laska shaftowała sie gościowi w mordę jak sie lizali...tylko że oni o tym potem nie rozpowiadali na prawo i lewo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwdeiap Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 22.04.05, 14:32 nie no.... sikam cały czas ze śmiechu..... Sabinko opublikuj swoje zdjęcie; i tego chłopaka.. o rany.... jedno z najważniejszych wydarzeń, które zmieniło świat w XXI wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.05, 19:59 ZAJEIOZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHAHA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 24.04.05, 13:25 dobra jestes dosyc ze sie mu tam nie posralas z radosci ze jego jezyk merdal po twojej cipce ja osobiscie tez bym juz niechcial cie nigdy widziec wiec sie mu niedziw i zapominj o nim raz na zawsze bo watpie ze mial zamiar wrocic HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
kostek666 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 14:06 Jeszcze tak sie na tym forum nie usmiałem:)hahahahahahaha o rany to historia rodem z Bravo jak o tej gotowanej kaszance w cipce:) Odpowiedz Link Zgłoś