Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: nikt Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:46
      Dziś rocznica więc:
      "Stoooo lat, stooooo lat nieeeeech pieeeerdzi, pieeeeerdzi mu, niech pieeeerdzi
      mu"
      • Gość: Kika Pozdrowienia z Francji! IP: *.net195-132-41.noos.fr 25.02.05, 23:55
        Nie tylko cala Polska sie ubawila,historia jest juz znana w pewnych kregach w
        Paryzu:)A moze zawedrowala gdzies jeszcze w swiecie?piszcie rodacy:)))))))
    • Gość: 888019489 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:04
      JA TO WIDZE TAK... jak on cie nie chce to ja cie wezme :* lubie swojskie
      klimaty i zapachy. mi to mozesz usiasc na twrz i spuscic klocka i baka i zrobic
      zloty deszcz z moczu. Napewno sie nie obraze. Przeslij mi swoje foto moze mi
      sie spodobasz zadzwon, dam ci adres .Pozdrawiam SQADA (hehe)
    • Gość: fdg Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:57
      zlitujcie sie ludzie, to juz rok, nie no, eeeeeeehhh
    • Gość: Messalina Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:28
      Ludzie chorzy jestescie, tyle gadki o jednego baka -jestem z moim facetem 4
      lata ,od 3 lat mieszkamy razem i choc usmialam sie z powodu tego postu do
      lez ,nie wyobrazam sobie zeby kochajacy mnie facet zwial z powodu pierdniecia
      chyba ze jest nienormalnym dupkiem.Nieraz jak lezymy razem ,zdazy mu sie puscic
      baka ,a mnie beknac/rzadziej/i co mam z powodu takich bzdur,ktore sa naturalne
      zostawic faceta,ktory mnie kocha.Dajcie spokoj.Widac Sabrinka bylo z nim krotko
      i facet niezbyt ja kochal skoro zwial.
    • zwierciadelko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 02:00
      ale jaja , czytałam ten wątek dawno temu a przez ten czas zdążyliście ponad
      tysiąc wpisów zrobić:)
      można się sesr.. ze śmiechu z was, a przynajmniej bąka walnąć hehehe
    • Gość: Anku Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:54
      Moja droga, może twój chłopiec nie speszył się samym bąkiem, tyle co jego
      zapachem. Zwróć uwagę na prawidłową dietę, dobierz zywność tak, aby twoje bąki
      byłe mniej jaskrawe w odbiorze.Porozwawiaj z Marcinem, gdyż on pewnie na to
      czeka.I nie róbcie z tego takiej afery! Jak sama widzisz, na Kubie bąki są
      czymś zupełnie normalnym, zwłaszcza te sprzedawane prosto w twarz, świadczą o
      twym bliskim związaniu emocjonalno-fizycznym z dana osobą. Ta sytuacja powinna
      was tylko zbliżyć.:]
    • Gość: JA [...] IP: 80.51.224.* 02.03.05, 17:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Chłopak sabiny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.186.* 02.03.05, 22:21
      SABINA! MEGA ZES MI WALNELA KITAJCA NA NOS! JAK BYLAS NIEWYPRÓŻNIONA TO NIE
      MOGLAS SIE OBRUCIC NA PLECY? KOCHALEM CIE ALE TAKIE PERWERSJE MNIE JEDNAK NIE
      PODNIECAJA! PRZYKRO MI ZE MUSZE TO POWIEDZIEC ALE TO PRAWIE JAK CYKLON B BYLO!
      SORY ALE JUZ SIE WIECEJ NIE SPOTKAMY!
    • Gość: dAwids86 [...] IP: 213.199.195.* 02.03.05, 23:07
      • Gość: Virginia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.03.05, 11:19
        LOL na maxa !!! po prostu nie mam pytań ten temat to jakas masakra jest
        buehehehehehe .... Sabinko informuje ze cały 4 rok wydzialu prawa na UŁ
        odsteresowywał sie przed egzaminem czytajac ten temat. Sam Twoj problem moze
        nie jest tak interesujacy jak te KOMENTARZE!!! LOL!!! ktos powinien wydac to
        jako ksiazke :);) Napisz Sabina co u Ciebie bo cała Polska jest ciekawa Twoich
        dalszych losow Pozdro i nie przejmuj sie Marcinem jak kocha to wroci, chyba ze
        lezy na toksykologii w jakims szpitalu przez te Twoje wiatry :)LOL raz jeszcze
    • Gość: Samba Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:18
      Sabinko gratuluje ci poczucia czasu.. wiesz kiedy sie zje...... to coś
      cudownego,, bedziesz miała co opowiadać dzieciom bbuahahaha :P zaznacz to w
      swoim indeksie.. swoja droga to zawsze to bylo moim najwiekszym marzeniem zeby
      laska mi sie zbesztala prosto na miche wiec nie wiem czemu ten twoj romego sie
      zmył... moze ze szczescia?:> Ps. masz nauczke!! myj zawsze dupe!! hahaha
    • Gość: Didulek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.03.05, 15:18
      hehehe aż się ze śmiechu popłakałam, ludziska jesteście genialni z tymi
      komentami <lol><hahaha> :D a z drugiej strony Sabinko to jest załosne żeby
      takie rzeczy opisywać na forym :|
    • Gość: olay g. Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cyberlex.pl / 213.199.198.* 04.03.05, 16:33
      to naprawdę okropne, ale nie przejmuj sie dziewczyno, jeżeli mu naprawde na
      Tobie zależy wróci i za jakis czas bedziecie sie z tego wspólnie śmiać. pozdrawiam
    • Gość: MILLKA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:26
      ładny polew mam ze znajomymi:D wszystkim ten adres podałam i lejemy na maxa.
      ale wstyd!
    • Gość: -=POWER=- Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:09
      Hmmm, fakt nie lada problem... zebys to robila z Hitlerem to spoko, on cenił
      bardzo gazzz a szczególnie taki toksyczny, jednakże Twój chłopak był może żydem
      i dlatego się speszył taką komorą gazową??? Ale co tam, po 60 latach Twój
      chłopak będzie bochaterem i będzie miał rentę zbowidowską, wybuduje dom,
      posadzi drzewo, nie wiem czy spłodzi syna bo może będzie miał pewien uraz, ale
      na dobre w sumie to może wyszło, jego dzieci będą ustrzegać się przed komorami
      gazowymi :))) AVE BONK:]
      • Gość: wychowawca [...] IP: 212.51.205.* 07.03.05, 11:00
    • Gość: ciekawa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gts.metrobip.com.pl 08.03.05, 21:14
      Odkąd założyłaś ten wąten wątek minął rok... Zapytam przez ciekawosc: czy Twoj
      chłopak nie zaczął już może przebąkiwać o powrocie?????
      • Gość: a RE: IP: *.arcnxx20.adsl-dhcp.tele.dk 09.03.05, 02:01
        dodam ze watek trafil juz do szwecji i danii ... prosimy o wiecej pierdow sabinko!!!
        • sabina110 Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY 11.03.05, 20:30
          czesc palanty juz mija rok jak poprosiłam o rade na tym forum. jednak wiekszośc
          z was okazała sie niedorośnietymi dupkami i palantami. Zenujące , naprawde to
          co tu wypisywaliście przez ten okrągły rok. Jedynie co niektóre kobiety umiały
          sie zachować i poradziły dobrze. Jak którys z was palanty chce cos przezyć to
          niech napisze do mniena meila-zobaczymy czy bedzie taki odważny. Dla waszej
          wiadomości powiem tylko tyle ze marcin mi wybaczył ze mu napierdziałam w twarz
          i jest wszystko oki. A wy palanty jedne nie piszcie wiecej na tym poście-bo ja
          chce o nim zapomniec. chyba ze chcecie zebym wam napierdziała w twarz, a mam
          naprawde dzis cuhcnace baki bo Marcin mi zrobił dzis fasolke po bretońsku-hm
          uwielbiam. !-pppa palanty.
          • Gość: slurpieee Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY IP: 166.68.134.* 11.03.05, 20:36
            > chyba ze chcecie zebym wam napierdziała w twarz, a mam
            > naprawde dzis cuhcnace baki bo Marcin mi zrobił dzis fasolke po bretońsku-hm
            > uwielbiam. !-pppa palanty.

Ja chce byc pierwszy Sabinko
            • Gość: kasia re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:05
              Brawo Sabina wlasciwie nie przeczytalam tych wszystkich postow ale domyslam sie
              jak wygladaly...swietnie im odpowiedzialas:)
              Choc swoja droga..bardzo lubie to forum milo jest sie pdrezyc w tym
              towarzystwie:P
          • Gość: fun [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:57
          • kohinor Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY 13.04.05, 18:34
            czesc palanty juz mija rok jak poprosiłam o rade na tym forum. jednak wiekszośc
            >
            > z was okazała sie niedorośnietymi dupkami i palantami. Zenujące , naprawde to
            > co tu wypisywaliście przez ten okrągły rok. Jedynie co niektóre kobiety
            umiały
            > sie zachować i poradziły dobrze. Jak którys z was palanty chce cos przezyć to
            > niech napisze do mniena meila-zobaczymy czy bedzie taki odważny. Dla waszej
            > wiadomości powiem tylko tyle ze marcin mi wybaczył ze mu napierdziałam w
            twarz
            > i jest wszystko oki. A wy palanty jedne nie piszcie wiecej na tym poście-bo
            ja
            > chce o nim zapomniec. chyba ze chcecie zebym wam napierdziała w twarz, a mam
            > naprawde dzis cuhcnace baki bo Marcin mi zrobił dzis fasolke po bretońsku-hm
            > uwielbiam. !-pppa palanty.

Sabina - inteligencji i taktu masz tyle samo, czyli nic, ale trzeba ci
            przyznac, ze jestes zjawiskiem tego forum i stalas sie nieprzecietnie slawna :)
            Pozdrawiam (i zazywaj cos na wzdecia)
            • Gość: xxx Re: TO JA SABINA110 WRÓCIŁAM-PALANTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:45
              Masakra... ten post wisi tu od zeszłego roku a i tak budzi sensacje!!!
              fakt jest niesamowity...!!! a sabina chciała tylko porady sercowej, a została pośmiewiskiem całej polski!!! Czasem tak bywa!!!
              Pozdro dla wszystkich pierdusów :)...
              Sabina nie łam się jeszcze pół roku i wszyscy zapomna co zrobiłaś!!!
    • Gość: deejay Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:11
      Droga sabinko uważam ze powinnas sie skontaktować z tym biednym chłopcem i
      porozmawiać na ten temat.Wydaje mi sie ze zatrułas mu życie na zawsze i już
      nigdy mu niestanie-od tej pory bedzie gejem,aczkolwiek moge sie mylić moze to
      mu sie spodobało,tylko wstydzi sie ci to powiedziec,zrób pierwszy krok,a jeśli
      on to polubił to zawsze na poczatku zbliżenia powtarzajcie to a nawet
      zwiekszcie czestotliwosc-pierdz mu w twarz tylko uwazaj zeby kasztan niewypadł
      bo to moze byc problem!błeehehehe aaaaaahheee!
    • Gość: drakon Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:45
      Droga Sabinko zastanów sie czy czasem nie biega gdzies kolo twojego domu
      (szok moze trwac nawet do kilku dni). Czy w chwili uniesienia naprawde nie
      moglas wytrzymac????????HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Ja mysle, ze akcja z bakiem
      mu sie podobala tylko moglas mu juz nie srac na srodek klaty. Wyobraz sobie co
      musial czuc piorac przescieradlo po sexualnej libacji.
      Wszystko bedzie dobrze jak cos to popros go o rewanz(walka na bąki) tylko nie
      zrob knockouta w pierwszej rundzie.
      • Gość: phantom Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 17.03.05, 00:18
        Mało sam sie nie spierdziałem..ale ze smiechu..powaznie teraz..albo głupi post
        przez kogos zmyslony,ktory otrzymał tyle odp ze nie byłem w stanie przeczytac
        wszystkiego,albo prawda,swiadczaca o Twojej bezmyślnosci i wylewania tego na
        cały swiat...No coz powracajac do sprawy..to zdarza sie..i tak jak tysiac
        poprzednikow powiem jesli kocha to wroci, a jesli nie to poszukaj sobie jakiegos
        "perwera" ktory lubia byc porazony gazem w twarz i tu budujcie zwiazek na
        podwalinach tego co wypierdzicie..
    • Gość: me Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.05, 00:34
      jak mozna byc takim tempym i odpisywac na watek napisany rok temu???przeciez on
      nigdy nie zniknie!!
    • Gość: KAsko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:09
      JAk jadłaś dzień wcześniej grochówkę to współczuję twojemu chłopakowi. Przecież
      to mogło go zabić :)

jak się z nim spotkasz to sprawdź czy nie ma spękanych naczyń na twarzy:D
    • Gość: neczka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.smsnet.pl 13.04.05, 13:26
      biednemu zawsze wiatr w oczy... ale i tak w końcu przeminie z wiatrem...
    • Gość: elmer Poemat o Miłości Sabiny IP: 62.233.185.* 15.04.05, 02:59
      Od prawieków w całym świecie
      kogogo kolka w boku gniecie
      Karzdy sobie pierdzi chętnie
      cicho smutno lub namietnie.

Pierdzą panny, dobrodzieje,
      księża szlachta i złodzieje
      i Sabina sobie Pierdnie
      Gdy ją chłopak liże wiernie

Tak stekała tak jeczała
      i już prawie szcytowała
      palce mocno zacisneła
      Jego głowe w krok wcisneła

Chłopak robi jej minete
      dobrze czuje tą podniete
      Wiec przyspiesza ruch jezyka
      Śorpie Mlaska gryzie wtyka

i zaczeła szczytowanie
      Juz wiedziała co sie stanie
      Wieć napręża siłe cąłą
      By popierdieć chwile małą

Lecz to nie był zwykły BĄCZEK
      nie miał nóżek i nie miał rączek
      A jej chłopak to miał Z.O.N.K.
      Bo to był prawdziwy BĄK

Dostał biedak w środek twarzy
      wiedział co sie jeszcze zdarzy
      Bo jak by wkładał ptaka
      Mogła by wyskoczyć KAKA
      • szept_ciszy Re: Poemat o Miłości Sabiny 16.04.05, 11:13
        :D
    • Gość: girlish* Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 16.04.05, 13:40
      powiedz, ze zawsze pierdzisz gdy jestes na maksa podniecona ;]
    • Gość: gość Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:19
      jak uprawiasz sex z chłopakiem to nie robić więcej minety tylko palcówe może
      wtedy będzzie inaczej będzie lepiej :) wiem z doświatczenia aha i jeszcze jedno
      z chopakie postępuj tak jak z psem rżnij i żucaj, rżnij i żucaj będzie dobrze
    • Gość: mg42 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:06
      Ludzie!!!!!! nie czytajcie tych postów po spaleniu bo zaliczycie glebe ze
      śmiechu:D:D a swoją drogą to jeżeli to jest prawdziwa sytuacja a nie wymyślona
      tylko żęby przyciągnąć ludzi to na miejscu tego gościa napewno nie wróciłbym do
      tej laski po tym jak to opublikowała!!! Sam widziałem na jednej imprezie jak
      pijana laska shaftowała sie gościowi w mordę jak sie lizali...tylko że oni o
      tym potem nie rozpowiadali na prawo i lewo....
      • Gość: mwdeiap Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 22.04.05, 14:32
        nie no.... sikam cały czas ze śmiechu..... Sabinko opublikuj swoje zdjęcie; i
        tego chłopaka.. o rany.... jedno z najważniejszych wydarzeń, które zmieniło
        świat w XXI wieku
        • Gość: sas Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.05, 19:59
          ZAJEIOZA!!!
    • Gość: HAHAHAHA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 24.04.05, 13:25
      dobra jestes dosyc ze sie mu tam nie posralas z radosci ze jego jezyk merdal po
      twojej cipce ja osobiscie tez bym juz niechcial cie nigdy widziec wiec sie mu
      niedziw i zapominj o nim raz na zawsze bo watpie ze mial zamiar wrocic
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      • kostek666 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.05, 14:06
        Jeszcze tak sie na tym forum nie usmiałem:)hahahahahahaha o rany to historia
        rodem z Bravo jak o tej gotowanej kaszance w cipce:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka