Gość: j3r3mi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 15.11.05, 21:39 jak to sie mowi przeminelo z wiatrem koles poczukl wiatr we wlosach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pOla Ola Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:49 on moze miec uraz na zawsze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veetoo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:57 świetnie to chyba najbardziej popularny topic w Polsce:] skoro z tyłu nie czułaś się zbyt świeżo to pewnie twojemu chłopakowi nie sprawiło zbytniej przyjemności pieszczenie cię z przodu:] pewnie przez te pół roku starał się zapomnieć o tym traumatycznym przeżyciu:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swidnica.mm.pl 21.11.05, 12:31 POROZMAWIAJ Z NIM I POWIEDZ ZE MOZECIE POJSC NA KOMPROMIS I TERAZ ON BEDZIE MOGL PUSCIC BAKA W TWOJA TWARZ : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaULkA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:13 Uu mash pecha normalnie, ale to jest żenujące ok. stało się, ale czy musi o tym wiedzieć cały świat?? Dziewczyno to jest twoja prywatna sprawa! Ale jak twój chłopak się dowie ze pisałaś o tym na forum to się nie zdziw jak cię oleje! pozdro for all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.238.broadband.iol.cz 22.11.05, 15:07 Sabinko, mnie mozes puszczac baki ile zechcesz. Mojemu dzieciolowi tylko dziupla jest potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
kami_18 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.05, 15:18 HmMm ... co tu sie duzo oszukiwac ... prawda jest taka ze to byla porazka na maxa !! =/ pocisnelas ostro =P ja bym sie chyba zapadla pod ziemie =/ wspolczuje Ci ... trzymaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihih Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 22.11.05, 22:01 trzeba bylo z wc skorzystac przed stosunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:18 I jeszcze jedno ci powiem: żal mi cie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slurpieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 166.68.134.* 29.11.05, 13:31 SABINKO !!! prosze sie odezwij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 166.68.134.* 29.11.05, 13:31 SAbiNO JA ciebie kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slurpieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 166.68.134.* 02.12.05, 13:41 Ale bym ciebie zerrznal w dupcie sabinko odezwij sie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazy Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:08 sabrinko jest tylko jedno wyjscie jestem chlopakiem wiem czego bedzie chcial twoj partner chce zemsty teraz ty musisz mu wylizac a on tobie piernie tylko zatkaj odbyt palcem bo podszas pierniecia moze dojsc do wylewu stolcow i fekali na twoja twarz Odpowiedz Link Zgłoś
eska222 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.05, 00:39 to juz bylo zmien plyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 13:45 Cóż, nie przejmuj się to po prostu ulotny problem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_188 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.05, 20:38 jak wogule nie jests czysta to po co dawałas sie mu dotykac.. blee. Napisz Cos jesze bedziemy mieli sie z czego posmiać... POzDraWiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:00 Te Sabinka wez sie rozpedz a sciana cie sama znajdze.... Buhahahaha Wez jak nie umiesz sie brzydko bawic top sie niebaw... A moze twojemu chlopakowi twoje pierdy zeby wybily i dla tego sie nie odzywa.... Buhaha Po tym opowiadaniu mozesz zaczac pisac pamietnik a potem go wydac z tytulem "Najzabawniejsze zwierzeta świata" Albo "Ja i moje baki" Hehe nareczka dupeczka ;p;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slurpieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 166.68.134.* 28.12.05, 16:31 hmmmm, nie odzywa sie nasza bakaca krolowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanchi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 03.01.06, 11:35 No nieciekawy to popis sabinko ale niełam sie twoj gos najwyzej niezrobi juz nigdy zadnej dziewczynie minety przez ciebie hehe ma skrzywiona psyche hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemyta Kasia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.06, 23:17 nie martw sie ja tez wczora spierdzialam sie mu w twarz i sie zrzygał mi do cipy i bylo nawet fajnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:10 dziewczyno jak ty wogole mozesz coś takiego pisac na forum?boże,brak mi słów.nie dośc ,że się skompromitowałaś przy facecie,to jeszcze taka płycizna emocjonalna od ciebie bije!! Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 07:00 jaka płycizna? Kasia po prostu mówi otwarcie o swoich problemach Odpowiedz Link Zgłoś
porwanyobledem Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 17:52 Dajcie sobie spokoj z radami, one juz nie pomoga bo to bylo 2 lata temu.Wrocilem do Sabiny jakis rok temu pobralismy sie nawet i oczekujemy potomstwa. Co do analno-oralnych doznan uzgodnilismy z Saba ze przed sexem ona porzadnie sie wypierdzi w ustronnym miejscu i zaniecha jedzenia kiszonej kapusty, ktora uwielbia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J>J Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:38 Jak czytam wasze posty to nie tylko pierdziec sie chce ale sikac ze smiechu!!! Ja tam z moim jestesmy tak dlugo, ze ze swoich bakow sie smiejemy,na poczatku bylo kulturalnie,kazdy chcial uchodzic za osobe- bez tsykow,doszlo nawet do tego, ze bedac samemu w wc puszczalismy wode z wanny ,zeby nie bylo slychac co robimy,na zewnatrz.A teraz po paru latach walimy baki nawzajem,bez krepacji i do tego smiejemy sie.Sabinko-przylacz sie do jakiegos lokalnego STOWARZYSZENIA PIERDZENIA to jeszcze zarobisz...pare innych bakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.01.06, 00:32 Szukam kogoś kto mi pierdnie w oczy. Znacie kogoś takiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.06, 01:41 Dajcie juz spokoj Sabince pryk-pryk :P _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś