zmorajakas
24.07.11, 11:37
...no wiadomo co mnie natchnelo.... :) pozdro dla shellerki.
No wiec podoba Wam sie? Niepodoba sie? DLACZEGO?????
No bo ja zero doswiadczenia w tym temacie, ciekawi (hehe) ale estetycznie i psychicznie za cholere nie pociaga. Wstydze sie jak cholera o to zapytac pod normalnym nikiem.....ale gdzie wogole sie spytac o to?????
Co w tym jest fajnego?
Rozumiem,ze to dla wielu po prostu druga opcja. No ale (pytanie do Pan :)) czy mozna w ten sposob miec orgazm? Czy po prostu jest przyjemnie i tyle?
Jak jest po? Przeciez jak facet nie zalozy gumki, to sperma musi wycieknac........ no i co? To musi byc makabra, wyciekajaca sperma z odbytu o (pewnie) brunatnym zabarwieniu.
Poza tym, praktycznej wiedzy tu nie trzeba aby wiedziec,ze odbyt jest ciasniejszy od pochwy.... Wiec czy panowie pozniej juz nie wola analnego czesciej od 'tradycyjnego' seksu?
No i do panow.... a moze do pan,ktore wiedza co sadza ich panowie na ten temat.... czy Was to nie obrzydza,ze tamtedy wychodzi kal? Przeciez jak kal jest wydalany, to po sobie nie zmywa podlogi,nie? No wiec resztki musza tam byc.
Pewnie wiele z Was okrzyknie mnie trolem, w sumie rozumiem. Kontrowersyjny temat i tak doslownie potraktowany. Ale trolem nie jestem....
Uzywam doslownego slownictwa, bo takie sa ich nazwy i tyle.