Dodaj do ulubionych

spraw sercowych ciag dalszy....

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 00:06
Rozstalismy sie 5 miechow temu. A ja go wciaz kocham. Dziewuszki rycze po
nocach i mam go za Boga. Nic nie jest w stanie zniszczyc jego opinii u mnie.
KOcham go całym serduszkiem. A on mnie nie. I wiecie, co jest najgorsze? Ze
jest przy tym taki milutki i kochany, tak dba o mnie (oczywiscie po
przyjacielsku). I co teraz?
Obserwuj wątek
    • akirka Re: spraw sercowych ciag dalszy.... 19.05.04, 00:23
      Czego oczy nie widza,tego sercu nie zal..kiedy zerwal ze mna chlopak.ktorego
      kochalam(tak mi sie wtdey wydawalo,teraz wiem,ze to bylo zwykle przywiazanie i
      stach przed samotnascia)zastosowalam sie do tej zasady.tez
      plakalam..cierpialam,nie rozumialam dlaczegoto zrobil,ale w samotnoscie.pomogly
      przyjaciolki,ktore nie daly mi siedziec w domu i freczyc sie mysla,ze musi byc
      ze mna cos nie tak.zrozumialam,ze skoro on mnieni chcial,to nie byl mnie
      wart,nie byl facetem dla mnie.nie docenil moich staran,mojego uczucia
      itde.szybko sie pozbieralam(musialam,bo zerwal ze mna tuz przed matura)a
      wakacje byly jednymi z najlepszych w moim zyciu.czulam sie wolna,niczym nie
      zobowiazana.na swoim przykladzei moge Cie zapewnic,ze jezeli tylko bedziesz w
      to wierzyla spotka Cie szczescie.teraz mam cudownego chlopaka,ktory pojawil sie
      znikad,a tamten to odlegla przeszlosc.widze wiele jego niedoskonalosci i
      wad.teraz mam u boku swoj ideal.i szczerze radze Ci odetnij sie od tego
      chkopaka,ktory Ciebie zranil.sama sie dreczysz i moze on,choc nieswiadomie,bo
      pewnie chce dobrze,tez to robiteraz masz czas,aby pomyslec o sobie,zajac sie
      swoim zyciem w pojedynke.przepraszam,ze tak sie rozpisalam,ale przypomnialo mi
      sie ze bylam w podobnej sytuacji.zycze Ci wiele szczescia i sily,zebys dzielnie
      przetrwala najtrudniejsze chwile.spij dobrze
    • Gość: Artur Re: spraw sercowych ciag dalszy.... IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 00:42
      Może umów się z nim i zaproponuj mu seks? Zrób mu najlepiej, jak potrafisz -
      pieść go namiętnie, zachowuj się perwersyjnie, sama skieruj strumień spermy w
      usta itp., żeby facet szalał z radości. Potem powiedz mu, że robisz to dla
      niego, bo go kochasz. Może poskutkuje.
      • Gość: PoProstuJa Re: spraw sercowych ciag dalszy.... IP: *.ols.vectranet.pl 19.05.04, 00:47
        nie martw sie czas jest najlepszym lekarstwem!!! i zgadzam sie z akirka "czego
        oczy nie widza tego srecu nie zal"... dzis (hmm. wlasciwie to wczoraj) zerwal
        ze mna facet...studiuje w innym miescie wiec skoro go nie bede widywala bedzie
        mi latwiej to [rzebolec... TRZYMAJ SIE
    • Gość: PoProstuJa Re: spraw sercowych ciag dalszy.... IP: *.ols.vectranet.pl 19.05.04, 00:48
      WIEM ZE TO TRUDNE I COKOLWIEK PRZECZYTASZ NA FORUM BEDZIE CI SIE WYDAWALO
      GLUPIE ALE GDZIES INDZIEJ CZEKA NA CIEBIE TEN KTOS JEDYNY!!!!!!!!!!! PA
    • Gość: noJA do PoprostuJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 01:00
      Bosh, ale estes twarda. Zerwał z Tobą a Ty nic. Podziwiam Cie. Kiedys wkurzaly
      mnie takei panny, jaką własnei sama sie stałam. Myslałam: sieroty. A teraz
      prosze. ! w ncy a ja gadam z bylym co wyrywa mi kolezanke, bo on ma ochote. No
      a też. KOcham każde jego slowo.
      • Gość: PoProstuJa Re: IP: *.ols.vectranet.pl 19.05.04, 09:44
        wiesz....duzo dala mi wczorajsza rozmowa z nim... spytalam dlaczego naprawde
        zerwal... przegadalismy szybko temat, powiedzialam ze niczego nie zaluje (on
        tez nie) i ze zycze mu by znalazl super dziewczyne ktora da mu wielkie uczucie.
        chce jego szczescia. a potem poszlismy do pubu do znajomych (wszyyyyyscy
        zdziwieni ze nie jestesmy juz razem) i zachowywalam sie normalnie tj przyjelam
        to jakos do wiadomosci i gadalismy jak dobrzy znajom. Stwierdzilismy ze jeszcze
        nie raz sie spotkamy i jescze nie jedno piwko razem wypijemy. Tak po prostu
        mialo byc... choc nie ukrywam ze takie syt nie naleza do milych... POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka