Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 19:10 głównie chodzi mi o to czy miałyście jakieś problemy z nimi, wy albo wasze znajome, np uczulenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.04, 19:59 Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Nie mam żadnych uczuleń. Słyszałam, że niektórzy mają uczulenie na puder w kuleczkach tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.provider.pl / 81.219.228.* 30.05.04, 22:26 Cześć! Nie chcę robić kryptoreklamy, ale Oriflame ma dobre produkty, któte moga być stosowane przez alergików ( sprawdzone przez stałe klijentki ). Taka firma jak Oriflame nie moze pozwolić sobie na produkcję tandetnych kosmetyków, bo straci klijentki, które po prostu pójdą do sklepu i kupią coś innego. Poza tym, jeśli stwerdzisz,że zapacz perfum ci nie odpowiada albo to nie jest ten odcień lakieru, jakiego szukasz, mozesz zwrócić kosmetyk, chyba w ciagu 10 dni od daty zakupu, jesli nie wykorzystasz więcej niz jego 33% i dostajesz zwrot pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniśka Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.chello.pl 01.06.04, 19:24 zależy o którą serię pytasz, bo jest ich kilka. Używam royal vevet i jestem średnio zadowolona. Ale jest parę innych, które są debesciarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA-do Miśki Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.provider.pl / 81.219.228.* 01.06.04, 21:59 Miśka, sorki,że sie wtrącam, bo nie wiem ile masz lat, ale seria kosmetyków o której piszesz jest przeznaczona dla dojrzałej skóry. Te kosmetyki kupuja kobiety po 30stce, bliżej 40stki. Może dla tego jeseś średnio zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yousstysia Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.intertel.net.pl / 195.136.255.* 02.06.04, 10:38 Ja byłam zawsze z nich zadowolona...mniej lub bardziej ale raczej nie narzekalam na nie... Jednak spotkalam się z sytuacja gdy mama mojej koleżanki miala wysypke po któryms dezodorancie...juz nie pamiętam jaki to byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yousstysia Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.intertel.net.pl / 195.136.255.* 02.06.04, 10:40 No tak... wieie moich znajomych niestety było uczolonych na ceny (wkońcu jeszcze same nie zarabiamy więc kasy nie mamy za wiele) dlatego zrezygnowałam z bycia konsultantka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.wlb.vectranet.pl 02.06.04, 11:43 Hej ja jetem konsultantka i mam dosc zroznicowane opinie. Jestem zadowolona z wiekszosci produktow, ale np. nigdy wiecej nie kupilabym podkladu vision - nie wiem, moze dziala tylko na niektore osoby :), poza tym po nalozeniu cieni z serii jadeit bardzo piekly i łzawiły mi oczy, co nie przydarzylo sie tylko mnie. Poza tym szampony nie sa zbyt dobre, co tez nie jest tylko moja opinia. To tylko kilka wyjatkow - bo jak mowie, wiekszosc kosmetykow jest bardzo dobrej jakosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enigmatyczna Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:20 Ja i moja mama używamy kosmetyków Oriflame od ponad 4 lat (więc przetestowałysmy ich naprawdę dużo) i nie zawiodłam się jeszcze na żadnym. Cieszy mnie,że są tylko z naturalnych składników,żadnych składników pochodzenia odzwierzęcego, również nie są testowane na zwierzętach :) Mogę z czystym sumieniem polecać te kosmetyki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw Szubert Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.rzeszow.mm.pl 03.06.04, 20:31 Problemy z kosmetykami Oriflame moga miec glownie osoby, ktorym nie udzielono odpowiednich informacji na temat produktow, jakie uzywaly. Dobor produktow jest wiec bardzo waznym elementem - dlaczego? Bo te produkty dzialaja! Sa produkowane z naturalnych wyciagow roslin: ziol, kwiatow, owocow, w wyspecjalizowanych labolatoriach badawczo rozwojowych, gdzie rezim produkcji jest nieslychanie wysoki, taki w jakim moglyby byc produkowane farmaceutyki. Jak ogolnie wiadomo ziola maja odpowiednie dzialanie, moze nie od razu ale glownym elementem dzialania ziol jest przywrocenie wlasciwej homeostazy organizmu (w przypadku kosmetykow - skory i tkanki podskornej). Uczulenia - to bardzo indywidualna sprawa. To, ze ktos na dany produk ma uczulenie wcale nie znaczy, ze firma czy dany produkt jest zly! Alergikiem codziennie ktos sie staje, codziennie w tym jakze zanieczyszczonym srodowisku nasza skora musi stawiac opor wielu zdradzieckim truciznom, ktore stale atakuja nasz organizm od zewnatrz jak i od srodka (pozywienie). Skora jest zwierciadlem naszego organizmu, najwiekszym organem narazonym na ciagle ataki szkodliwych czynnikow. Dobrze sie sklada, ze produkty Oriflame sa na bazie ziol i roslin - jesli ktos jest uczulony na jakis skladnik danego produktu wystarczy, ze odsatwi dany produkt i jest po klopocie. Kosmetyki Oriflame nie alegrizuja. W przypadku preparatow stworzonych na bazie syntezy chemicznej - ratuje nas jedynie dlugotrwale leczenie u dermatologa lub hospitalizacja. Produkty Oriflame sa rozprowadzane poprzez niezaleznych konsultantow, ktorzy oprocz dostarczenia produktow bezplatnie do domu (lub na umowione miejsce), sluza odpowiednia wiedza o produktach i ich uzywaniu, moga rowniez umozliwic korzystanie z karty rabatowej, ktora uprawnia do znizek i dostepu do specjalnych promocji tylko dla klientow zrzeszonych w Klubie Oriflame. Wiecej na temat Oriflame prosze pisac na e-mail: oriflame@artii.com lub ewentualnie zapraszam do odwiedzenia strony: www.oriflame.artii.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 00:04 Ja,podobnie jak inny gość,nie chciałabym robić kryptoreklamy,ale muszę powiedzieć jedno.Używam produktów Oriflame już przeszło 8 lat i choć nie wszystkie są w stu procentach the best,to w mojej łazience 85% kosmetyków to właśnie produkty tej firmy.Co do ceny,to zgadzam się,że można znaleźć wiele tańszych,ale tak to już jest,że za jakość trzeba zapłacić odpowiednio wysoką cenę.Wystarczy sobie uświadomić,że np.same badania nad tworzeniem dobrych kosmetyków kosztują fortunę.Dodając do tego koszt pozyskania składników (pomyślcie ile czasu rośnie jakaś tam roślinka -to nie chemia i nie da się jej w jeden dzień wyprodukować),dobre opakowania itd.trzeba liczyć się z adekwatną do kosztów ceną.Dlatego śmiać mi się chce,gdy widzę jak ktoś kupuje krem przeciwzmarszczkowy za 5-10 zł i wierzy w jego działanie. Pozdrawiam wszystkich zwolenników kosmetyków naturalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.blokers.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:12 Hi wszystkim. Ja jestem bardzo zadowolona z kosmetyków tej firmy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: CZY JESTESCIE ZADOWOLONE Z KOSMETYKÓW ORIFLAM IP: *.b.pppool.de 01.07.04, 12:57 witam, jestem baaaardzo zadowolona z kosmetykow tej firmy, sama jestem konsultantka, uwazam, ze kazdy moze znalezc cos dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś