Gość: waginka IP: *.chello.pl 08.06.04, 19:02 A mój luby oglądał ostatnio moją cipeczke pod lupą, ale się podjarał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mira Re: cipka pod lupą IP: 195.68.232.* 08.06.04, 19:15 Wspólczuję to jakiś dziwak i zboczeniec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coska do mira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:23 nieprzesadzaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waginka Re: do mira IP: *.chello.pl 08.06.04, 19:56 A dzisiaj ja będę obserwować pod lupą jego peniska. Taka nasza zabawa. Bardzo nas to podnieca. Uwielbiam kiedy tak mi rozchyla szeroko nogi, palcami cipeczke, i najpierw troszkę liże, a potem ogląda mnie pod lupą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: cipka pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:31 Czego on tam szukał? Może czułaś, żę coś Ci tam wędruje. Ach! Już wiem! On tam zapewne szukał cudzych plemników. Nie daj się więcej nabierać na takie numery!! Odpowiedz Link Zgłoś
julia001 Re: cipka pod lupą 08.06.04, 22:23 Gość portalu: tex napisał(a): > Czego on tam szukał? Może czułaś, żę coś Ci tam wędruje. Ach! Już wiem! On tam > zapewne szukał cudzych plemników. Nie daj się więcej nabierać na takie numery!! Heh... Moze lepiej zapytac o to, dlaczego Ona bedzie ogladac Jego przez lupe... Czyzby jego meskosc nie byla widzialna golym okiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaglądacz Re: cipka pod lupą IP: *.smrw.lodz.pl 08.06.04, 23:10 ja lubię zaglądać do środka, jak tam jest ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waginka Re: cipka pod lupą IP: *.chello.pl 08.06.04, 23:22 Już po zabawie. Pooglądałam dzisiaj pod lupą główkę penisa, oczywiście przy tym pobudzajac go ręką. Ale miał super wytrysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: cipka pod lupą IP: 195.68.232.* 09.06.04, 10:29 A mówiłam że to dziwak i zboczeniec. Myślę ze ktoś tu robi sobie jaja. Bo takich spraw intymnych nie powinno się poruszać na forum, bo i po co, dzielić się z innymi - przecież jak ktoś to czyta to czuje niesmak. Ja jestem otwarta na sprawy seksu ale oglądanie przez lupę'- to mi wydaje się dziwnym zjawiskiem. Co jeszcze? wkładanie róznych przedmiotów itp. Niektórzy już sami nie wiedzą co ze soba zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: cipka pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:29 fajnie tez tak porobie z moim facetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: cipka pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 19:01 A może spróbować tak zapakowac ja pod mikroskop. Najpierw ją a potem jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nananna Re: cipka pod lupą IP: 62.233.169.* 19.06.04, 21:20 A może zesrał Ci się do gęby.Co wtedy czułaś?? Byłaś bardzo podneicona??? hehhe.Pozdrownienia buhahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: cipka pod lupą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 00:08 Ale zazdrośnica! Nie podoba jej się penis jej faceta. Bidulka Odpowiedz Link Zgłoś