Dodaj do ulubionych

prosze PANIE o pomoc!!!!!!!!!

IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 30.06.04, 19:33
drogie panie mam do was goraca prosbe: nie jestam les...mam faceta ale i
swoje hmmm pragnienia....chciala bym poznac dziewczyne aby pogadac i moze kto
wie? sama nie wiem! i tu pojawia sie problem! na wiekszosci forum na jakie
zagladalam roi sie od zboczencow! facetow ktorych kreci pisanie jako
kobiety..same wiecie! czy ktoras z was zna pewny adres www na ktorym mozna
poznac dziewczyny o podobynch pobudkach jak moje? z gory dziekuje..........ps
nie jestem facetem ktory szuka mocnych doznan!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kati5 Re: prosze PANIE o pomoc!!!!!!!!! IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 11:35
      rozumiem że tak na codzień jesteś z facetem i kreci cię a seks z nim sprawia ci
      pryjemność.powiem ci że mam identyczne odczucia:) czasem poprostu chcialabym
      jakiejs malej odmiany i...czemu by nie z kobietą...
      • Gość: szeszina Re: prosze PANIE o pomoc!!!!!!!!! IP: *.zielman.pl 01.07.04, 12:48
        Ja też z miłą chęcią poznalabym jakąś fajną koleżanke :-)
        Mam to samo co wy dziewczyny, jestem z facetem kilka lat ale też mam swoje pragnienie...dlatego prosimy podajcie jakiś adres na jakąś fajną stronke lub forum gdzie są takie kobietki, a może któraś załozy takie forum dla takich dziewczyn?
        Ja bym to zrobiła ale nie wiem jak :-) - Za mała ma wiedza.
        Co wy na to?
        Chętne napewno się znajdą.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Kobieta Re: prosze PANIE o pomoc!!!!!!!!! IP: *.zielman.pl 02.07.04, 14:04
      Hej i co nie macie żadnych stronek?
      Poda ktoś?
      • Gość: autorka Re: prosze PANIE o pomoc!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 02.07.04, 23:40
        cholera gdy trzeba kogos zmieszac z blotem to nagle 20,30 i wiecej odpowiedzi!
        ale gdy ktos pyta o "odrobinke" inne sprawy, nic! no drogie panie zawiodlam
        sie! ratujcie honor! :)
        • Gość: janek Re: prosze PANIE o pomoc!!!!!!!!! IP: 195.68.232.* 03.07.04, 18:34
          ja cię zerżnę jak hccesz szmato.
          • Gość: Olivia typowe dla faceta IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.07.04, 18:54
            chyba "janek" poczuł się urażony. Czyżbyś miał jakieś problemy ze swoją
            dziewczyną, że inne obrażasz?? Jak nie masz nic interesującego do napisania, to
            lepiej nie pisz nic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka