Dodaj do ulubionych

sperma....

IP: 62.233.243.* 14.07.04, 19:28
kobiety jak to jest z Waszym polykaniem spermy??
nie brzydzi Was ona? jej smak, zapach?? a moze jakis sposob na polubienie
nasienia Ukochanego???
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:33
      Popros ukochanego by jadl wiecej czekolady , to bedziesz miala nutelle :))
    • Gość: ika Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:34
      Każ pić swojemu chłopakowi sok ananasowy
      • Gość: Rocco Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:37
        Tak niech pije sok , najlepiej pod przymusem , jak taka gaska ktorej sie wtyka
        przewod do wnetrznosci by szybciej utuczyc :))
      • Gość: doris3 Re: sperma.... IP: *.ipt.aol.com 14.07.04, 19:46
        z tym sokiem ananasowym to prawda, kazalam mojemu chlopakowi codziennie
        przynajmniej litr pic i wtedy byla serio slodsza...a ze on sok ananasowy zawsze
        uwielbial... natomiast jak je duzo miesa to sperma ma bardzo gorzki smak. tez
        jak dluga ma absystencje to i sperma zmienia kolor na bardziej zoltawy (tak
        mozesz sprawdzic, jesli wyjechalas na przyklad w dluga podroz czy byl ci
        wierny ;-) ) jest gestsza i ma tez nieprzyjemny smak niz gdy robi sie "to"
        czesciej.
        • Gość: Rocco Doris3,ale z ciebie prawdziwa smakoszka :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:56
          :)))))
          • Gość: doris3 Re: chcialbys, co IP: *.ipt.aol.com 14.07.04, 20:00
            ja chcialam tylko dziewczynie pomow, w koncu pytala. a poza tym nie od dzis
            czytam Cosmo :))
            • Gość: Julita Re: IP: 62.233.243.* 14.07.04, 20:04
              Dzieki ika i Doris:) Rocco a moze ty masz na cos ochote?? tak zagadujesz tu
              widze do wszystkich...:P Pozdrawiam!
            • Gość: Rocco spoko :))) ja nic nie pisze obrazliwego no nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:05
              :))))))) i nie trzeba mi wyjasnien :))
              a czy bym chcial , to odpowiem jak maly chlopiec , ze nie wiem .....
              Bo tak naprawde to nie wiem ile masz lat , czy nie jestes stara i brzydka :))
              • Gość: Rocco Julita , a co bys chciala mi dac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:07
                :))))))))
              • Gość: Julita Re: IP: 62.233.243.* 14.07.04, 20:10
                Zaraz zaraz widze,ze odebrales to jako propozycje, :))))))) o nieee to bylo cos
                zupelnie przeciwnego.Nie wiem jak z reszta ,ale braku pewnosci i zlosliwosci to
                Ci nie brakuje...
                • Gość: Rocco eh , juz myslalem ze moze cos sie urodzi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:17
                  :)))))))
                  • Gość: rybka yyyyyyhhhhhhh IP: *.one.pl / 212.160.232.* 14.07.04, 20:40
                    Rocco my hero :P
    • Gość: malwa Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:49
      sperma jest najlepsza sama nie moge wyjśc do pracy bez wcześniejszego
      połknięcia spermy mojego chłopaka bez spermy chyba nie dała bym rady w
      codziennym życiu. niekiedy nawet kiedy sie nudze a muj mąrz ogląda telewizje to
      najzwyczajniej w świcie robie mu laske nawet nie zdajesz sobie sprawy jak to
      dobrze wpływa na cere

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka