Gość: Julita IP: 62.233.243.* 14.07.04, 19:28 kobiety jak to jest z Waszym polykaniem spermy?? nie brzydzi Was ona? jej smak, zapach?? a moze jakis sposob na polubienie nasienia Ukochanego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rocco Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:33 Popros ukochanego by jadl wiecej czekolady , to bedziesz miala nutelle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:34 Każ pić swojemu chłopakowi sok ananasowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:37 Tak niech pije sok , najlepiej pod przymusem , jak taka gaska ktorej sie wtyka przewod do wnetrznosci by szybciej utuczyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris3 Re: sperma.... IP: *.ipt.aol.com 14.07.04, 19:46 z tym sokiem ananasowym to prawda, kazalam mojemu chlopakowi codziennie przynajmniej litr pic i wtedy byla serio slodsza...a ze on sok ananasowy zawsze uwielbial... natomiast jak je duzo miesa to sperma ma bardzo gorzki smak. tez jak dluga ma absystencje to i sperma zmienia kolor na bardziej zoltawy (tak mozesz sprawdzic, jesli wyjechalas na przyklad w dluga podroz czy byl ci wierny ;-) ) jest gestsza i ma tez nieprzyjemny smak niz gdy robi sie "to" czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Doris3,ale z ciebie prawdziwa smakoszka :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:56 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris3 Re: chcialbys, co IP: *.ipt.aol.com 14.07.04, 20:00 ja chcialam tylko dziewczynie pomow, w koncu pytala. a poza tym nie od dzis czytam Cosmo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: IP: 62.233.243.* 14.07.04, 20:04 Dzieki ika i Doris:) Rocco a moze ty masz na cos ochote?? tak zagadujesz tu widze do wszystkich...:P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco spoko :))) ja nic nie pisze obrazliwego no nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:05 :))))))) i nie trzeba mi wyjasnien :)) a czy bym chcial , to odpowiem jak maly chlopiec , ze nie wiem ..... Bo tak naprawde to nie wiem ile masz lat , czy nie jestes stara i brzydka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Julita , a co bys chciala mi dac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:07 :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: IP: 62.233.243.* 14.07.04, 20:10 Zaraz zaraz widze,ze odebrales to jako propozycje, :))))))) o nieee to bylo cos zupelnie przeciwnego.Nie wiem jak z reszta ,ale braku pewnosci i zlosliwosci to Ci nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco eh , juz myslalem ze moze cos sie urodzi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:17 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka yyyyyyhhhhhhh IP: *.one.pl / 212.160.232.* 14.07.04, 20:40 Rocco my hero :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: sperma.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:49 sperma jest najlepsza sama nie moge wyjśc do pracy bez wcześniejszego połknięcia spermy mojego chłopaka bez spermy chyba nie dała bym rady w codziennym życiu. niekiedy nawet kiedy sie nudze a muj mąrz ogląda telewizje to najzwyczajniej w świcie robie mu laske nawet nie zdajesz sobie sprawy jak to dobrze wpływa na cere Odpowiedz Link Zgłoś