Dodaj do ulubionych

Złośliwa matka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:06
Jestem ojcem dziesięcioletniej super dziewczynki, kocham ją bardzo. Ale moja
złośliwa eksżona zabrania mi widywania się z córką jak twierdzi za karę, że
uświadomiłem dziecko, że żona spotyka sie z jakimś facetem. Bo żona zawsze
uświadamiała dziecko, że to ja jestem dziwkarz i dlatego "mamusia musiała
odejść" a ona grała świętą. No i kara jest bardzo dotkliwa. Mija drugi
miesiąc, jak nie widzę dziecka, żona nie odbiera telefonów odemnie i kiedy
chcę zobaczyć się z córką nie otwiera mi drzwi i udaje, że jej w domu nie ma.
Juz normalonie nie wyrabiam. Może Wy kobiety podpowiecie mi jak ją za to
ukarać dotkliwie, ale nie fizycznie oczywiście. Pomóżcie bo zwariuję.
Obserwuj wątek
    • mortisch Re: Złośliwa matka 12.08.04, 20:26
      Nieźle pokręcona jest ta Twoja exżonka.Nie zazdroszcze.Postrasz ją skierowniem
      sprawy do sądu za uniemożliwianie spotakań z córką.I nie zapłać raz alimentów
      to zobaczysz jak szybko się do Ciebie odezwie.
      • Gość: Enter Re: Złośliwa matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:30
        Sprawa w sądzie o widywanie już się dobry miesiąc ciągnie, a jak nie zapłacę
        alimentów to ta suka zaraz do komornika poleci i tak ze mnie zdejmą bo
        wypłacalny jestem. Bezsilność jest straszna.
    • ruda_szczurka Re: Złośliwa matka 12.08.04, 20:27
      zeby zostać pedagogiem trzeba sie latami kształcic w tej dziedzinie. i dobrze.
      zeby zostac rodzicem wystarczy sie skutecznie bzyknąc. o zgrozo....
      • Gość: Aga Re: Złośliwa matka IP: *.ztpnet.pl 12.08.04, 21:36
        Powiem ci kawalek mojej histori mój facet był żonaty jego żona od niego odeszła z dnia na dzień do mamusi po jakimś czasie On wystąpił o rozwód ona była w wielkim szoku i zabroniła mu spotykania się z córą on po prostu szedł do żłobka po dziecko o 14:00 zabierał i oddawał spowrotem do żłobka na 15:00 wytłumaczył wychowawczyniom że matka dziecka utrudnia mu spotkania a on ma przecież jakieś prawa później ona przeniosła dzieciaka i niemiał z małą kontaktu po kilku dobrych latach od jego rozwodu z żoną pojawiłam się ja no i po jakimś czasie ciążą oczywiście wraz z tym chyba zazdrość matki jego córy i nagle zaczeła ona organizować spotkań jego z dzieckiem no a jak już nasz dzieciaczek się urodził ona wpychała nam jego córe cały czas. Więc z tego morał taki żeby wziąść eksżone na zazdrość.
      • Gość: jfdwhfewhghge Re: Złośliwa matka IP: 195.136.112.* 13.08.04, 15:47
        ruda_szczurka napisała:

> zeby zostać pedagogiem trzeba sie latami kształcic w tej dziedzinie. i dobrze.
        > zeby zostac rodzicem wystarczy sie skutecznie bzyknąc. o zgrozo....

Ładne, ruda szczurko! To Twoje czy zapożyczone?
    • Gość: anita Re: Złośliwa matka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:58
      moim zdaniem zrobileś blad mieszając corkę w Wasze sprawy, mowiac, że twoja
      exżona sie z kimś spotyka( nie wazne,że ona robila to samo- powinieneś był być
      mądrzejszy). No ale cóz stało sie. Teraz spróbuj pogadać z byłą(nie rob żadnych
      wyrzutow- to Ci nic nie pomoże- umowcie sie że nie będziecie dziecka mieszać w
      sprawy dorosłych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka