Dodaj do ulubionych

Pierszy raz - jak?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:25
Razem z moim chłopakiem chcemy przeżyć swój pierszy raz - jak się mam
zachowywać, żeby nie wyjść na idiotkę? Bardzo się tego boję, bo nigdy tego
nie robiłam (mam 17 latek) i nie wiem, jak to będzie. Pocieszcie mnie,
kochane!
Obserwuj wątek
    • kundel_bury Re: Pierszy raz - jak? 18.08.04, 12:28
      rozluźnij się i rozłóż szeroko nogi
      możesz trochę pokrzyczeć i pojęczeć
    • sabinka_20 Re: Pierszy raz - jak? 18.08.04, 12:31
      Hello.Jeśli Ty do tego mądrze podejdziesz,to nie masz wogóle prawa wyjść na
      idiotke.Zdecydowałaś się na ten krok,ale nie oznacza to ,że musisz się
      panicznie bać.Nie doprowadz tylko do tego,że bedziesz sie wstydziła i chciała
      jak najszybciej,żeby on wsadził, rozkoszujcie się każdą wolną chwilą,
      przedłużjacie gre wstępną.Niech on się Tobą zajmie,badź za tym pierwszym razem
      samolubna.Nie wiem co jeszcze moge dodac.Powodzenia :)
      • Gość: dziewica17 Re: Pierszy raz - jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:10
        Dzięki wielkie Sabinko_20 za miłe słowa:) Podniosłaś mnie na duchu. Pzdr
    • lorenzo_pagaj Re: Pierszy raz - jak? 18.08.04, 12:50
      Zaproś mnie do domu to Ci wszystko wyjaśnię. L.P
      • Gość: Emm Re: Pierszy raz - jak? IP: 193.111.166.* 18.08.04, 13:27
        ja bym nie przedluzala gry wstepnej, nawet ginekolodzy i seksuolodzy to
        odradzaja.Pod wplywem podniecenia rozszerzaja sie naczynia krwionosne i mozesz
        bardzo krwawic.Najlepiej uzyc jakiegos lubrykantu i przejsc od razu do
        rzeczy.pierwszy raz trzeba"odbebnic", natomiast kazdy kolejny raz bedzie juz
        coraz lepszy.I najwazniejsze-nie wstydz sie chlopaka, jesli sie wstydzisz to
        znaczy, ze jeszcze nie nadszedl Twoj czas.Pozdrawiam i zycze powodzenia!
        • Gość: zzz Re: Pierszy raz - jak? IP: *.net / 80.50.17.* 18.08.04, 13:59
          A ja tam sie nie zgadzam zeby to odbebniac i wogole,troche wiecej krwi i co z
          tego grunt zeby sie nie zrazic i zeby bylo przyjemnie Tobie i jemu tez.Nie mysl
          o tym za duzo,nie skupiaj sie na niczym szczegolnym,poprostu zajmijcie sie soba
          tak jak zwykle i nie przestawajcie tego robic,tylko przejdzcie dalej.Rozluznij
          sie i juz,gre wstepna polecam jak najbardziej,bo nie ma nic przyjemniejszego
          przed jak udane pieszczoty:)Milej zabawy zycze!!!
    • Gość: liyah Re: Pierszy raz - jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:20
      nie martw sie to samo przyjdzie..:)
      • lolinkaa Re: Pierszy raz - jak? 18.08.04, 23:04
        najlepiej nic nie planuj, niech to będzie spontaniczne...i bądż pewna, że tego
        chcesz akurat z NIM. powodzenia
        • Gość: lisa17 Re: Pierszy raz - jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:02
          ja radzę zebys podłozyła sobie pod biodra poduszke zeby ułatwic mu wejscie. i
          jak poczujesz ból to powiedz mu zeby pchnał raz a mocno i bedzie po bólu,ja tak
          zrobiłam w trakcie swojego pierwszego razu który był miesiąc temu.odpręzcie sie
          i postarajcie nie denerwowac tylko rozkoszowac sie chwilą.gdybys chciała
          pogadac daj znac to podam ci moje gg.
    • lorenzo_pagaj Re: Pierszy raz - jak? 19.08.04, 12:10
      Jebnij kilka drinków na odwagę

Czaroffnica24 death
    • lorenzo_pagaj Re: Pierszy raz - jak? 19.08.04, 12:22
      walnij se pare drinków na odwage
    • Gość: olunia Re: Pierszy raz - jak? IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 13:46
      jeśli naprawde sie kochacie to samo pójdzie,pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka