Dodaj do ulubionych

Chyba przegiołem pałe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:34
Moja dziewczyna wyjechała do USAna wakacje, a je pewnego dnia byłem odwiedzić jej mamę, tak aby pogadać o jej wyjeżdzie. No i stało się. naewt nie wiem jak wylądowaliśmy w łóżku. Teraz jest mi bardzo głupio z tego powodu. Od tamtej pory nie widziałem mamy mojej dziewczyny, nie wiem co powiem Kaśce jak wróci,
Obserwuj wątek
    • bussiness Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 12:38
      pisze sie "przegiąłem" tak nawiasem.
      • Gość: Kaśka:-) Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.chello.pl 25.08.04, 18:43
        hahahahahaah wyluzuj
    • Gość: zingara Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:42
      no, przegiąłeśpałę. A chociaż fajnie było z taką starą?
      • Gość: Marek Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:48
        Kurcze wlaśnie najgorsze w tym,że było fajnie, bo mama Kasi to bardzo atrakcyjna kobieta I tu jest największy problem. Ja kocham bardzo swoją dziewczynę, ale wyrzuty sumienia mam ogromne. Boje się, że jak by nadarzyła się jeszcze okazja to chyba bym uległ. Jest mi z tym bardzo ciżęko.
        • lolinkaa Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 12:53
          wszystko zostaje w rodzinie...
        • Gość: ewka Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 21:23
          no to chyba aż tak nie kochasz swojej dziewczyny skoro zrobilbyś to jeszcze raz
          może lepiej będzie sobie odpuścić obie albo zabrać się za matkę skoro bardiej
          Cię pociąga i odpuść tej biedniej Kaśce...:/
        • Gość: oli Re: wszystko zostaje w rodzinie IP: *.elgrom.eu.org / 81.210.69.* 01.09.04, 13:52
        • Gość: oli Re: wszystko zostaje w rodzinie IP: *.elgrom.eu.org / 81.210.69.* 01.09.04, 13:53
          masz farta
    • bussiness Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 12:55
      jakie to szczescie ze nie jestem twoja dziewczyna!!!!!!!!
    • Gość: kot Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 22.08.04, 13:01
      powiedz jej tak "kasiu jak kcesz zebysmy byli kwita to przespij sie z moiim
      ojcem" ;)
      • Gość: Marek Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:04
        chyba nie na miejscu uwaga, oboje nie mamy ojców!!!
        • bussiness Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 13:06
          moze byc dziadek
    • Gość: kot Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 22.08.04, 13:07
      no to z matka ;)
    • lolinkaa Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 13:11
      która matka zrobiłaby takie "gówno" swojej córce???? ...żadna, wiem to chociarz
      mamy nie mam. Koleś sobie jajca robi po prostu, tyle, że wcale nie jest
      śmiesznie.

to jest irytujące
      • Gość: Marek Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:17
        nazywaj sobie to jak chcesz, dodam że może miał na to wpływ alkohol, a gówno to jest napradwę niezłe, bo jedna chwila zjebała mi życie, boję się straciłem bliską mi osobę, a i jej mama też była moim przyjacielem, dodam, że Mama jest strsza od mojej Kasi tylko o 16 lat, i mimo ze ma tylko 38 lat wygląda dużo młodziej
    • Gość: kot Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 22.08.04, 13:11
      spojrz na to z drugiej strony teraz beda mogly o tobie rozmawiac bez
      skrepowania ;) mammo wiesz marek w lozku jest .... a mama na to wiem corko
      doskonale wiem ... ;)
      • lolinkaa Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 13:13
        bleeeeeeeeeeeee do kosza z tym wątkiem!!!!
    • Gość: Cenzor Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:24
      No tak Stary przegiąleś, dziwi mnie tylko to że ktos ci uwierzyl...Nudzisz sie
      chyba strasznie a i wyobraznia podsuwa ci przerażające wizje- wyjdz na spacer i
      sie przewietrz, moze ci sie poprawi (chociaz watpie)
    • Gość: Katti Re: Chyba przegiołem pałe IP: 195.136.126.* 22.08.04, 13:39
      ale ściemę puszczasz facet!walnij się w łeb!zastanów się czego chcesz!najpierw
      piszesz że ta chwila zjebała Ci życie a potem że jakby nadażyła się okazja na
      numerek z mamuśką Kasi uległ byś!!!Widać idiotów na tym forum nie brakuje!!!!
      Idz na spacerek tak jak napisał kolega!Może Ci pomoże...........
      • lolinkaa Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 13:42
        nic naprawdę, nic mu nie pomoże...
    • Gość: ojciec przekret Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:56
      a nie mowilem, ze to forum to zenada, jaki debil wlanie histoorie i mysli, ze jest boss, kuzwa zaraz doda , ze srali na siebie itp..

glupich nie sieja, a wy cosmocostam chyba za tak glupie to nie jestescie
    • Gość: Joanna 123 :) Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:23
      Powiedz, że wiesz po kim tak dobrze laski robi :)) Głąb ...
    • Gość: zingara Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 17:22
      WSPÓLNE ŁÓŻKO ZBLIŻA. JAK KASIA NIE BĘDZIE W DYSPOZYCJI TO JEJ MAMUSIA MOZE
      BĘDZIE. FAJNIE MASZ STARY
    • Gość: zingara Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 17:23
      tylko dzidziusia nie zrób mamuśce. Narobiłoby się wtedy nieźle. Jak u
      Carringtonów. Hahahahaha
    • Gość: olunia Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.icpnet.pl 22.08.04, 18:26
      no raczej na pewno przegiąłeś..
    • sabinka_20 Re: Chyba przegiołem pałe 22.08.04, 20:19
      Zdaza się, obydwoje na to przyzwoiliście,było pewnie miło,ale to tylko jeden
      wybryk i zycie toczy sie dalej. A o tej sprawie najlepiej sobie wspominać, ale
      tylko w myślach... Nic sie nie przejmuj..
    • Gość: jurek spoko IP: *.gizycko.mm.pl 22.08.04, 20:51
      spoko się nie przejmuj tylko nie mów nic kaśce
      :)
      • Gość: aska Re: spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:26
        No nie !!!!!!!!!!! Wierzycie idiocie? Jeśli "KASIA" ma tak szaloną "MAMUŚKE"
        to rodzina wydaje mi się patologiczna :| zygac mi się chce :|
        • Gość: spooon Re: spoko IP: *.client.comcast.net 23.08.04, 04:51
          dobrze, ze ci sie ta pala nie przegiela heheh...a tak w ogole to zastanow sie
          chlopie. Zachowales sie jak kawal dupka a i mamusia tez widocznie nie jest
          najlepszego pokroju. Zostaw dziewczyne w spokoju i zajmij sie mamusiae. Oboje
          jestesci siebie warci. A klamstwo ma bardzo krotkie nozki...takie na 2cm...
      • Gość: kobietka Re: spoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:53
        jak nie mowić nic kaście...? mama prędzej, czy później sama chlapnie i mareczek
        bedzie miał przechlapane jeszcze bardziej (o ile można miec jeszcze bardziej)

radzę zerwać wszelkie kontakty z tą rodzinką, bo jesteś już w niej spalony!
    • Gość: Kaśka Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:22
      No facet przegiąłeś i to jeszcze jak!!!
      Na chwilę do USA nie mozna wyjechać a ty już się pieprzysz i to jeszcze z kim?
      Z moją mamusią !!! Ty bydlaku!
      Ale nic się nie martw już chociaż po części odpłaciłam ci się fiucie!
      Wiesz, że z tą dlugością pałek u murzynów to jest prawda. Miałam ich już pieciu
      i zgadnij czy wszystkich naraz.
      a jak wrócę z USA to ci jaja oberwę głupi fiucie
      • Gość: Marek Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 09:05
        Pierdol się Kaśka. Z twoją mamą jest i tak lepiej. Będziesz mi murzyńska suko
        mówić OJCZE.
        • Gość: julita Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 11:58
          ciekawe czy to prawdziwa kasia prawdziwego marka sie wlasnie wypowiedziała
          • Gość: werner Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:53
            Tak , zapewne są prawdziwi , prawdziwe półgłówki ...
      • Gość: Kaśka Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.chello.pl 25.08.04, 18:34
        posłuchaj teraz Ty przegiełaś, akurat kurwa zjebisty zbieg okoliczności, daj mu
        spokój
    • Gość: Doktor Nightmare Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.ydp.com.pl 24.08.04, 14:56
      Chłopie to bierz się za mamuśkę skoro ona taka ładniejsza i młodziej od córki
      wyglądająca ;> A Kasi powiesz że wybrałeś kobietę zamiast dziewczyny ;> buhaha.
      I Kasia zamiast twoją żoną stanie się twoja pasierbicą ;>

bosze co za gość... niektórzy to potrafia fantazjować ;)
    • Gość: Raffik Tylko ... IP: 213.17.195.* 24.08.04, 15:03
      ... sobie szwagra nie zmajstruj ;)
      • Gość: Kaska Re: Tylko ... IP: *.chello.pl 25.08.04, 18:35
        przykre :-(
    • Gość: tesciowa powiedz kasi ze fajna ma mame :) IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 24.08.04, 20:55
      hehehe
    • Gość: tomek Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:25
      zyc nie umierac piekny uklad nie przejmuj sie korzystaj chlopie
      • Gość: hahahah Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.chello.pl 25.08.04, 18:44
        hahahahah
    • Gość: Kaśka:-) Re: Chyba przegiołem pałe IP: *.chello.pl 25.08.04, 18:36
      nie badź wiśnia, nic nie mów
    • Gość: Legalna Blondynka A robiła Ci laskę ? IP: *.pl / *.atrax.pl 01.09.04, 14:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka