Dodaj do ulubionych

CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA???

IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 12:47
W zeszłym tygodniu koledzy wyciągnęli mnie z okazji urodzin do burdelu. Było
fajnie, ale dowiedziała się o tym moja pańcia i ma do mnie pretensje, nie
odzywa się od niedzieli. Kocham ją i tylko z nią chce być, a tamto to była
tylko zabawa! Jak jej wytłumaczyć, że z prostytutką to nie była zdrada?
Pomóżcie mi, dziewczyny, wy najlepiej znacie psychikę innych dziewczyn.
Obserwuj wątek
    • Gość: kozborn Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.torun.mm.pl 25.08.04, 12:49
      spróbuj tak. Kochanie, czy ze sztuczną cipką to zdrada? Nie. No to to taka
      sztuczna cipka, tyle że prawdziwa. Nafin personal.
    • losiu4 Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 12:52
      Gość portalu: Adamus napisał(a):

> W zeszłym tygodniu koledzy wyciągnęli mnie z okazji urodzin do burdelu. Było
      > fajnie, ale dowiedziała się o tym moja pańcia i ma do mnie pretensje,

to jakaś nietrendy dziewczyna i noncosmogerl. Po prostu kołtun i zabobon.
      Poszukaj jakieś nowoczesnej i wyzwolonej. Może być na tym forum, bo go
      prawdziwe kosmonautki odwiedzają

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Gracea Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 12:56
      ale z prostytutka to niestety tez zdrada...Wy faceci traktujecie seks jako
      sport, dla nas kobiet seks jest swiadectwem milosci, to znak i dowod ze czujemy
      sie dobrze, bezpiecznie i swobodnie z naszym partnerem (to przede wszystkim
      znak dla niego). skoro zrobiles to z inna (niezalznie czy z prostytutka,
      ksiegowa, sklepikarka, hosstessa, itd) to dla niej duzy szok bo tzn ze albo
      1. nie satysfakconuje Cie seksualnie i dlatego szukasz tego u innych
      2. jestes na tyle glupi lub ciekawski (i jak tu z takim byc?)

dla mnie osobiscie zdrada to przede wszystkim kwestia psychiczna...moglabym
      wybaczyc, co nie znaczy ze bym zapomniala, ale pozostaje jeszcze kwestia
      zaufania...jesli kogos obdarze zaufaniem a on to wykorzysta nie dam rady juz
      pozniej dac mu tyle samo zaufania, a nie moglabym byc z kims komu nie ufam...:/

a jak Ty bys zareagowal gdybys sie dowiedzial ze Twoja laseczka poszla z "meska
      dziwka" do lozka? ze pozwolila wkroczyc komus w sfery znane do tej pory tylko
      Tobie, oddala komus czesc WASZEGO zycia intymnego? hm?

• Gość: kozborn Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.torun.mm.pl 25.08.04, 13:02
        jak można być zazdrosnym o sport? oczywiscie, ze lepiej jest, kiedy facet
        zdradza, niz kiedy robi to kobieta. facet po prostu boi sie, ze bedzie musial
        pozniej inwestowac w nieswoje dziecko. kobieta, zdradzona przez swojego faceta
        nie traci nic. nie trafiaja do mnie argumenty w stylu - skoro zdradzasz, to
        znaczy, ze cie nie satysfakcjonowala, to dwie zupelnie inne sprawy. ciekawosci
        tez nie nalezy winic, bo ciekawosc to cnota...
        • kotleopold Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 13:47
          rzeczywiscie, dziewczyna nic nie traci, moze ewentualnie zyskaćjakiegoś
          przyjaciela np. HIV, Trichomonas vaginalis lub coś równie fascynującego. kopni
          sie w łeb
    • Gość: Agata Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:00
      Twoja dziewczyna bardzo dobrze zrobiła,brzydzę się takimi ludzmi .Skoro tak
      kochasz swoją dziewczynę co czego szukasz w burdelu?powinna odejść od ciebie!!
      • Gość: kozborn Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.torun.mm.pl 25.08.04, 13:03
        czy dla ciebie milosc i seks to to samo? bleee. ja tez sie ciebie brzydze...
    • 44ewa44 Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 13:09
      Zrobiłeś to świadomie. Zastanów się jak byś się czuł na jej miejscu.
      Zaproponuj swojej dziewczynie usługi takiego lokalu - by wynająć jej męską
      prostytutkę. A potem zobacz jak będziesz się sam czuł.
      Jestem więcej niż pewna - że będziesz miał do niej pretensje gdyby wyraziła na
      to zgodę.
      Jeżeli uważasz że wszystko jest w porządku - no cóż .. Jesteś przeciętnym
      palantem.

• Gość: Gracea Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:13
        wiesz z iloma facetami taka prostytutka juz sypiala? to tak jakbys sam wlazl do
        lozka kilkudzieciu facetom naraz...okropienstwo

• adziocha Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 13:24
      czlowieku z prostytutka to jeszcze gorzej niz z normalna kobieta. mialbys u
      mnie prze.ebane. Dla mnie do burdelu chodza niedoawrtosciowani kolesie, ale
      przeciez to tylko zabawa. Smieszny jestes. W takim raznie rozumiem, ze
      pozwolilbys sie jej pieprzyc z meska prostytutka ( bo nie wiem czy wiesz ale
      tacy sa ) Zdrada to zdrada i na nia nie ma zadnego wytlumaczenia.
    • Gość: sunny Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: 195.94.207.* 25.08.04, 13:32
      Bravo dla kolegi:-).Kolejny się z choinki urwał.Zapamiętaj-prostututka,siostra
      Twojej dziewczyny,sprzedawczyni w sklepie czy Pani Jadzia z pod 15,to ZDRADA!!
      Naruszenie czyjegoś zaufania.i syp mi tu t3ekstami,że tp tylko seks,gdybyu to
      był tylko seks,to oboje sypialibyście z kim popadnie,a byli razem.ALe skoro tak
      nie jest ,to znaczy,ze seks ,to jednak chyba coś większego i poważniejszego..

Lepiej zacznij się nieźle kajać i mudł się żeby Twoja panna była wyrozumiała,bo
      jak ja bym była na jej miejscu,to już byś miał rzeczy u tych "mądrych"
      kumpli,którzy Cię tam zabrali!!

• Gość: Adamus Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 13:46
      Chyba źle się wyraziłem, przepraszam. Temat trochę niefortunnie dobrany, ale to
      po to, żeby przyciągnąć Waszą uwagę i nie zostać zignorowanym. Wyjaśniam. To
      była impreza w lokalu, w którym jest burdel, panienki tam tańczyły, rozbierały
      się przy rurce, ktoś tam z nimi być może wychodził do pokoi na górze, ale ja
      nie! Moja kobieta uznała, że sama wizyta w takim miejscu to zdrada, być może
      też po prostu mi nie wierzy, że nic z tymi dziewczynami nie robiłem. Przecież
      nie jestem idiotą żeby sądzić, że za - pprzepraszam - bzykanie się z inną nie
      miałaby prawa się obrazić. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie was w błąd.
      • adziocha Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 14:01
        czego odrazu tak nie napisales co??? ja osobiscie nie chcialabym zeby moj facet
        wyladowal w takim miejscu. gapienie sie na inne gole dupy - nie ma mowy
        wogole. To cos innego jak ogladanie takich rzeczy w tv. Idz do niej z kwiatami
        i przepros. Panieka poczula sie urazona i wcale jej sie nie dziwie, tez bym
        byla. Sa panienki ktore akceptuja takie rzeczy ale ja z pewnoscia do nich nie
        naleze. Oj bedziesz musial sie dlugo starac chlopie, bo ona napradwe jest na
        ciebie mocno "zdenerwowana". Zycze powodzenia. Musisz ja zrozumiec!!!!!!!!!!
        • losiu4 Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 14:11
          > Musisz ja zrozumiec!!!!!!!!!!

nie można tolerować ciemnoty i zabobonu. Tu jest Cosmo!

Pozdrawiam

Losiu
          • adziocha Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 15:22
            losiu4 napisał:

>
            >
            > nie można tolerować ciemnoty i zabobonu. Tu jest Cosmo!
            >
            > czego nie mozna tolerowac?? tego ze dziweczyna sie na niego wkurwila???
          • Gość: nevermind Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:53
            cosmo cosmem, net netem, a real i życie życiem... to że tu siedze albo siedzimy
            razem z innymi babkami nie znaczy ze jestesmy takie cosmotrendy:/

pozdrawiam

nevermind
            • Gość: nevermind Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:54
              powyższy był ma się rozumieć do kolegi łosia
            • losiu4 Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 26.08.04, 07:34
              Gość portalu: nevermind napisał(a):

> cosmo cosmem, net netem, a real i życie życiem... to że tu siedze albo
              > siedzimy razem z innymi babkami nie znaczy ze jestesmy takie cosmotrendy:/

no to macie problem :) może postarajcie sie zrozumiec chłopaka, który chce
              właśnie byc cosmotrendy... trochę wyrozumiałosci dla niego :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: Adamus Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.toya.net.pl 26.08.04, 09:19
          Byłem z kwiatami - nie wpuściła mnie do domu. Telefonu nie odbiera. Na maile
          nie odpisuje. Przez moją siostrę oddała mi wszystkie rzeczy, które ode mnie
          dostała. Dlaczego nie chce mnie wysłuchać nawet? Zachowuje sie tak, jakbym
          zrobił coś znacznie gorszego. I dlaczego mi nie uwierzyła, że nic nie robiłem?
          Zaznaczam że nigdy nie miała powodów, żeby mnie podejrzewać o zdradę, to
          pierwszy "wyskok" tego rodzaju (i po tym co muszę teraz przechodzić wiem, że
          ostatni!). Zaczynam podejrzewać, że to jej posłużyło za pretekst albo że sama
          ma coś na sumieniu i dlatego nie wierzy, że ja mogę nie mieć. Nie wiem co robić.
    • kotleopold Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 13:50
      nie słuchaj ich. przecież stosunek z kobietą "pracującą" to wspomaganie naszej
      gospodarki, zmniejszanie bezrobocia, Hausner byłby dumny, kolejna kobietka nie
      bedzie krzyczec, ze jej na chleb nie starcza.
      pamietaj tylko aby sypiać tylko z polskimi prostytutkami!
    • Gość: kina Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:18
      pewnie ,że to zdrada!!faceci albo z opóżnieniem myślą albo naprawde są ,aż tak
      debilowati...facet idzie na dziwki i uważa ,że to nie zdrada?ok skoro tak to
      powinno iśc w obie strony .Skoro facet na dziwki idzie to kobieta też niech sie
      puszcza z jakimś obcym łosiem....i wtedy zobaczymy jak bedziecie
      piszczeć...jakoś nie widze zadowolenia ma męskich twarzach z tego powodu...
      • adziocha Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 25.08.04, 16:55
        ale on nie zdradzil
    • Gość: Ewelina Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: 24.106.192.* 25.08.04, 19:49
      Ale numer Wszyscy faceci sa albio ograniczeni, albo glupi. Co ty bys powiedzial
      jak by Twoja dziewczyna przespalaby sie z lowelasem. Tak tylko dla zabawy. Dla
      mnie jestes frajerem i Twoja dziewczyna, o ile ma rozum, powinna jak
      najszybciej od Ciebie zwiewac.
    • Gość: Kasia Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.proton.net.pl 25.08.04, 20:10
      Oczywiście, że tak!!! Co ty wogóle sobie myślałeś??? Ja na miejscu Twojej
      dziewczyny wysłałabym cie do tej PROSTYTUTKI jak Ci było tak dobrze z nią!!!
      • Gość: kina Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 07:45
        zdrada ma wiele twarzy a to jest jedna z nich-bez dwuch zdań!!
      • Gość: nietrendi Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: 80.152.5.* 27.08.04, 15:10
        czy jak mu z porstytutka bylo zle, o juz bys go nie wysylala do niej? bo
        rozumiem ze to milosc i troska o to, aby mu dobrze bylo Toba keiruje.....
        glupie, zawziete bay niektore sa, i nawet neidoczytuja, ze gosc nikogo nie
        puknal, a po porstu tam byl. zupelnei inny temat.
        "wszyscy faceci" tacy sa, pierdolenie w banie. rownie duzo prawdy jestw
        zdaniu "wszystkie baby glupie sa".....
    • maly_facio1 ...tutka... 26.08.04, 08:25
      ...
      prosta byla tamta tutka
      ktorom walil w urodziny
      czy to zdrada? alez gdziezby
      chociaz nie mam juz dziewczyny
      ...
    • adziocha Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 26.08.04, 12:18
      POWINNA CIE WYSLUCHAC. JESLI MOWISZ PRAWDE ( TZN ZE NIE ZDRADZILES ) TO JEST MI
      CIEBIE SZKODA. ALE JESLI KLAMIESZ TO NA JEJ MIEJSCU URWALABYM CI FIUTA.
    • Gość: lol Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:23
      NIE KURWA!! NO PEWNIE ZE ZDRADA ZA OPLATA :) HAHAHAHA
    • bussiness Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 26.08.04, 21:42
      dobrze ci tak cholero, jakbym ja sie dowiedziala ze moj facet byl w lokalu z
      burdelem... wrrr a co za roznica ze tylko sie gapiles na nagie kur.wy tanaczace
      na stolach? zalosne!!
    • Gość: martyna Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.autocom.pl 26.08.04, 23:37
      Kolego z prostytutką czy nie to zdrada. Pokazałeś swojej dziewczynie że to co
      powinieneś ofiarować jej udostępniasz dla dziwki.... może wybaczy
    • Gość: kaska Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: 80.50.19.* 27.08.04, 12:44
      -z sąsiadką to nie zdrada
      -na delegacji to nie zdrada
      -po pijaku to nie zdrada
      -na wakacjach to nie zdrada
      .............................ale z ciebie debil.
    • misia-monisia Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 27.08.04, 13:08
      Żal mi Cię facet bo nawet jeśli nic w tym lokalu nie robiłeś to po co tam
      polazłeś. Nie wybaczy Ci...
      Nie masz szans. Z ciężkim sercem to mówię, ale tak będzie. Sam fakt, że gapiłeś
      się na inne biusty, inne tyłki, i inne części ciała. Twoja kobieta właśnie
      wpada w kompleksy, że one miały ładniejsze biusty, tyłki itd. i że właśnie po
      to tam polazłeś. By pogapić się na coś czego sam nie masz... Czuje się
      niedowartościowana i jednym bykietem kwiatów niczego nie załatwisz.

• adziocha Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 27.08.04, 13:25
        popieram
    • Gość: Asia Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: 194.175.243.* 27.08.04, 14:13
      Tak to jest, gdy facet zamiast mózgu ma spermę...
      • Gość: Mycha Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:24
        moje zdanie jest takie:jeśli uprawiał z nią sex to jest to zdrda i to z
        premedytacją!!!ale jeśli był w tym lokalu tylko popatrzeć to nie widze w tym
        nic złego, przeciż popatrzyć to jeszcze nie grzech!!!Kobiety co wy takie
        zacofane jesteście?nie poszłybyście np. do knajpy gdzie faceci kręcą seksownymi
        tyłeczkami?epoka kamienia lupanego już dawno za nami!!!pozdr
        • Gość: Asia Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: 195.243.11.* 27.08.04, 15:55
          Taaa.... tylko, że zazwyczaj do BURDELU nie chodzi się popatrzeć. popatrzeć
          chodzi się do klubu go go albo czegoś podobnego. To subtelna różnica.
        • bussiness Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? 27.08.04, 16:00
          nie jestem zacofana ale nie poszlabym patrzec na dupy "sexownych" pedalow
          ktorzy wypinaja sie do masy wyjacych dziewczyn - dla mnie to zalosne, mam
          swojego mezczyzne na ktorego moge patrzec gdy tylko mam na to ochote. Jesli bym
          poszla do takiego klubu, to znaczy ze mi nie wystarcza i chce czegos innego.
    • Gość: ania Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:10
      SZKODA ZE FACECI PIERW ROBIA A POZNIEJ MYSLA.NA MIEJSCU TWOJEJ DZIEWCZYNY NIGDY
      BYM JUZ DO CIEBIE NIE WROCILA>ZADUZY BOL.
      • Gość: GG Re: CZY Z PROSTYTUTKĄ TO ZDRADA??? IP: *.mofnet.gov.pl 03.09.04, 09:51

Jak to burdel i klub Go Go to nie to samo???
        Kiedys popruliśmy z kolegami do jednego takiego klubu, który był jednym i
        drugim równocześnie.
        Po prostu - na dole picie piweczka, gadanie o głupotach i oglądanie topless
        panienek gibających się na rurkach, a ci , którzy mieli ochotę na coś więcej,
        to szli na górę i z tymi samymi panienkami mieli chwilę dla siebie.
        Ot co!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka