Gość: ANKA IP: *.elpos.net 25.08.04, 22:37 PO 1 JAK SIE BADA DZIEWICE? 2. CZY TO BOLI? 3.CO MUSZE WZIAC ZE SOBA I JAK SIE PRZYGOTOWAC? 4. CZY ZA DEPILACJE BIKINI DOSTANIE MI SIE PO USZACH? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 22:49 Nic nie boli, dziewice bada sie podobnie z tym ze nic "głeboko ci nie wsadza", i na temat depilacji napewno nie usłyszysz słowa!!! Naprawde nie ma sie czym przejmowac!!! Glowa do góry!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 22:50 Zapomniałam dodac ze najlepiej było by jak bys załozyla spodniece bo nie bedziesz musiała z gołym ylkiem paradowac po gabinecie ;-) zdejmujesz tylko majtochy a spodnice podwijasz na fotelu i jest to o wiele mniej krepujace... nic wiecejn nie musisz brac jezeli to mialas na mysli jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:55 nic sie nie denerwuj, na pewno bedzie ok. lekarz na pewno bedzie pytal kiedy mialas ostatni okres, czy jest regularny wiec lepiej wziac ze soba jakis kalendarzyk w ktorym to notujesz. a co do tego czy boli to zawsze mozesz mu powiedziec ze to twoj "pierwszy raz" i zeby byl delikatny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.elpos.net 25.08.04, 22:56 DZIEKI CHOCIAZ KTOS RAZ NA TYM FORUM NORMALNIE ODPISAL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 22:57 nie ma sprawy i naprawde nie ma sie czym przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
cashca Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM 25.08.04, 23:17 tez to zauwazylam a niestety zadko sie to zdaza...ehhh mnie tez niedlugo czeka pierwsza wizyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:19 dziewice bada się przez odbyt, a nie przez pochwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sHe Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.net.autocom.pl 26.08.04, 00:24 no wlasnie,oczywiscie ze przez pdbyt wiec proponuje ze jak ktos sie nie zna to niech sie lepiej nie wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaleńka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 28.08.04, 23:40 mam 21 lat i nadal jestem dziewica, równiez nie bylam nigdy u ginekologa, gdy mysle o tym ze kiedys bede musiała tam isc to az mi sie słabo robi...:( z tego co zauwazyłam to wszystko jest w porządku. a co wy o tym sądzicie wybrac sie dla świetego spokoju czy czekać aż mnie zaprowadzi tam facet np po tabletki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.telprojekt.pl 29.08.04, 11:26 Ja tez sie panicznie balam pierwszej wizyty.Poszlam do kobiety i badala mnie przez odbyt, tzn.wlozywa palec w pupe i uciskala podbrzusze. Nic sie nie boj, to nie boli. Ale teraz jak juz nie jestem dziewica to chodze do mezczyzny i wklada mi wziernik, taki malutki. Tylko trzeba byc wtedy rozluzniona i sie nie spinac. Moj lekarz jest wspanialy, lubie do niego chodzic. Moge sie go o wszystko zapytac, zawsze mi dokladnie wytlumaczy i nigdy sie nie smieje jak zadaje glupie pytania. Siedze zawsze w gabinecie 45 minut, a jak wyjde to nastepne czekajace pacjentki patrza na mnie ze zloscia ze przeze mnie musza tyle czekac pod drzwiami. Na wizyte przewidziane jest po 15 minut na pacjentke. Nie boj sie ginekologa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaleńka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 29.08.04, 12:08 dzieki ale cos mi sie zdaje ze nie predko tam pojde.... Odpowiedz Link Zgłoś
bussiness Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM 29.08.04, 12:10 a czego ty sie tak boisz??? powinnas isc juz dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaleńka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 29.08.04, 15:24 zadałas dobre pytane i czego sie boje, sama nie wiem ale wiem ze jak słysze to słowo to od razu jakos słabo mi sie robi, inni sie boja dentysty ja ginekologa... wiem lekarz jak lekarz oglada codziennie takie jak ja ale jakos sie nie moge przełamac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abby Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: 209.247.222.* 29.08.04, 15:40 ad1.przez odbyt. ad2.nie boli ale pod warunkiem ze wczesniej zrobisz kupe. ad3.wez ze soba kolezanke. ad4.nie po uszach tylko po cipce. Odpowiedz Link Zgłoś