Dodaj do ulubionych

JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM

IP: *.elpos.net 25.08.04, 22:37
PO 1 JAK SIE BADA DZIEWICE?
2. CZY TO BOLI?
3.CO MUSZE WZIAC ZE SOBA I JAK SIE PRZYGOTOWAC?
4. CZY ZA DEPILACJE BIKINI DOSTANIE MI SIE PO USZACH?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 22:49
      Nic nie boli, dziewice bada sie podobnie z tym ze nic "głeboko ci nie wsadza",
      i na temat depilacji napewno nie usłyszysz słowa!!!
      Naprawde nie ma sie czym przejmowac!!!
      Glowa do góry!!
    • Gość: Marta Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 22:50
      Zapomniałam dodac ze najlepiej było by jak bys załozyla spodniece bo nie
      bedziesz musiała z gołym ylkiem paradowac po gabinecie ;-)
      zdejmujesz tylko majtochy a spodnice podwijasz na fotelu i jest to o wiele
      mniej krepujace...
      nic wiecejn nie musisz brac jezeli to mialas na mysli
      jeszcze raz pozdrawiam
    • Gość: stokrotka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:55
      nic sie nie denerwuj, na pewno bedzie ok. lekarz na pewno bedzie pytal kiedy
      mialas ostatni okres, czy jest regularny wiec lepiej wziac ze soba jakis
      kalendarzyk w ktorym to notujesz. a co do tego czy boli to zawsze mozesz mu
      powiedziec ze to twoj "pierwszy raz" i zeby byl delikatny;-)
    • Gość: ANKA Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.elpos.net 25.08.04, 22:56
      DZIEKI CHOCIAZ KTOS RAZ NA TYM FORUM NORMALNIE ODPISAL :)
      • Gość: Marta Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 22:57
        nie ma sprawy i naprawde nie ma sie czym przejmowac.
      • cashca Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM 25.08.04, 23:17
        tez to zauwazylam a niestety zadko sie to zdaza...ehhh
        mnie tez niedlugo czeka pierwsza wizyta
    • Gość: nevermind Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:19
      dziewice bada się przez odbyt, a nie przez pochwę.
    • Gość: sHe Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.net.autocom.pl 26.08.04, 00:24
      no wlasnie,oczywiscie ze przez pdbyt wiec proponuje ze jak ktos sie nie zna to
      niech sie lepiej nie wypowiada.
    • Gość: mmaleńka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 28.08.04, 23:40
      mam 21 lat i nadal jestem dziewica, równiez nie bylam nigdy u ginekologa, gdy
      mysle o tym ze kiedys bede musiała tam isc to az mi sie słabo robi...:( z tego
      co zauwazyłam to wszystko jest w porządku. a co wy o tym sądzicie wybrac sie
      dla świetego spokoju czy czekać aż mnie zaprowadzi tam facet np po
      tabletki ????
      • Gość: karola Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.telprojekt.pl 29.08.04, 11:26
        Ja tez sie panicznie balam pierwszej wizyty.Poszlam do kobiety i badala mnie
        przez odbyt, tzn.wlozywa palec w pupe i uciskala podbrzusze. Nic sie nie boj,
        to nie boli. Ale teraz jak juz nie jestem dziewica to chodze do mezczyzny i
        wklada mi wziernik, taki malutki. Tylko trzeba byc wtedy rozluzniona i sie nie
        spinac. Moj lekarz jest wspanialy, lubie do niego chodzic. Moge sie go o
        wszystko zapytac, zawsze mi dokladnie wytlumaczy i nigdy sie nie smieje jak
        zadaje glupie pytania. Siedze zawsze w gabinecie 45 minut, a jak wyjde to
        nastepne czekajace pacjentki patrza na mnie ze zloscia ze przeze mnie musza
        tyle czekac pod drzwiami. Na wizyte przewidziane jest po 15 minut na pacjentke.
        Nie boj sie ginekologa. Pozdrawiam.
        • Gość: mmaleńka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 29.08.04, 12:08
          dzieki ale cos mi sie zdaje ze nie predko tam pojde....
          • bussiness Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM 29.08.04, 12:10
            a czego ty sie tak boisz??? powinnas isc juz dawno
            • Gość: mmaleńka Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 29.08.04, 15:24
              zadałas dobre pytane i czego sie boje, sama nie wiem ale wiem ze jak słysze to
              słowo to od razu jakos słabo mi sie robi, inni sie boja dentysty ja
              ginekologa... wiem lekarz jak lekarz oglada codziennie takie jak ja ale jakos
              sie nie moge przełamac...
    • Gość: abby Re: JUTRO DO GINEKOLOGA IDE I PARE PYTAN MAM IP: 209.247.222.* 29.08.04, 15:40
      ad1.przez odbyt.
      ad2.nie boli ale pod warunkiem ze wczesniej zrobisz kupe.
      ad3.wez ze soba kolezanke.
      ad4.nie po uszach tylko po cipce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka