Gość: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:14 Wiecie, że Doda sprawiła sobie silikonowe piersi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izka Re: Silikon IP: *.net.autocom.pl 26.08.04, 15:07 a skad Ty to niby wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Silikon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:26 Wierzcie ona naprawde ma sztuczne piersi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babygirl Re: Silikon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:56 to widac jezeli porownuje sie zdjecia z ckmu-najpierw plaska a potem wypukla Odpowiedz Link Zgłoś
bussiness Re: Silikon 26.08.04, 22:07 a kogo to kurna obchodzi ? niech ma i metalowe cycki! nie macie wlasnych problemow? zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Silikon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:46 a ja mam silikonowe jedno jadro... serio w dziecinstwie musieli mi jedno amputowac i niedawno(dla lepszego samopoczucia no i dla wygladu)sprawilem sobie drugie - silikonowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Silikon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:43 Nie urosły jej, zrobiła sobie silikonowe a wszystkim wmawia że ma prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katiusza Re: Silikon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 19:24 nie prawda - sama sie do tego przyznala. Ona wogole jest jakas powalona. Robi z siebie wielka sex gwiazde, a bez makijazu wyglada jak straszydlo pierwszej klasy. MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Silikon IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.08.04, 12:37 popieram beznadziejnie nieatrakcyjna laska, wielka jakas, wogole nie kobieca i bes sexapilu, zero wdzieku:( Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: Silikon 28.08.04, 12:39 Ona zaprzeczała, że ma silikon, wmawiając, że ma prawdziwe. A bez makijażu faktycznie wygląda strasznie Odpowiedz Link Zgłoś