Gość: ALFFONSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:57 ej mam problem bardzo nielubie wf i nie chce mi sie nigdy cwiczyc i zawsze facet mnie straszy ocena ndst(1) inaczel lufa POMOZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: WF w szkole 31.08.04, 19:03 Też nie lubiłam ćwiczyć w szkole, a teraz płacę grube pieniądze za chwilę wysiłku fizycznego, ech... taka natura człowieka. Nie wiem czy to młody, czy starszy nauczyciel. Ja ze swoim pogadałam (chłopak był nie wiele od nas starszy) i powiedziałam, że chce tylko dopuszczający za frekwencję - zgodził się. Potem było gorzej jak nam na starą jędzę zmienili, więc poszłam do lekarza i przedstawiłam sytuację - zwolnił mnie z zajęć z powodu astmy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babygirl Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:49 ja w zeszlym roku cwiczylam ze 3 razy i mialam 4:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:06 W tym kraju jest pelno mlodych kalekich ludzi ktorym sie nie chce........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:12 Nieprzejmuj się. Ja też nienawidziłam wf-u, do tej pory jak o tym myśle robi mi się niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: WF w szkole IP: *.icpnet.pl 31.08.04, 19:23 mi też się podnosi na samą myśl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALFFONSO Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:03 eemm to cool czy coś a co myslicie o matmie i fizie to tez syff Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_mamoota Re: WF w szkole 31.08.04, 20:30 każdy rozsądny człowiek powinien olać szkołę, a następnie podjąć pracę w atrakcyjnym zawodzie kurwy lub alfonsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamak Re: WF w szkole IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 31.08.04, 20:48 brawo! widzę, że na forum są jeszcze normalni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Poli Re: WF w szkole IP: *.gdynia.mm.pl 31.08.04, 23:38 wf w szkole to gówno naprwde po co nam do cholery to.tylko po to aby być wysportowanym.pozdro dla ziomalków PAULINA Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: WF w szkole 31.08.04, 20:43 A ja tam lubilam pocwiczyc. Dodatkowo chodzilam do klasy plywackiej przez 6 lat. Codziennie po dwie godziny plywania i godzina wf. Mielismy za to mniej matmy, polskiego. Dzieki temu nie mam teraz sflaczalego ciala, mam dobra kondycje mimo ze urodzilam dzidziusia. Wiec bierz dupe w garsci i biegiem na wf. Kazdy facet powinien byc jako tako wysportowany. Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deresz Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:07 Ja wf-u nienawidzę i zamierzam (podobnie jak w poprzednich latach) załatwić sobie zwolnienie lekarskie. Niestety, lekarz, który do tej pory pisał je bez problemu, zaczął robić fochy, więc muszę szukać pomocy u innego lekarza. Wf drażni mnie, bo nie lubię robić przysiadów na komendę - wolę pojeździć na rowerze, gdy mam ochotę, niż biegać, gdy mi każą, bo tak wynika z planu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrych Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:21 ej co ty chesz od alffonsa to moj ziomek ja np tez nielubie wf i razem z alffonso z niego spierdalamy regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CORSAIR Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:38 co wy spiepszać z W-F u ja chodze na włef a pozatym mam inne zajęcia fizyczne ostatnio sie nawet zrzygałem z wycieńczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp_7 Re: WF w szkole IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 23:41 Rozumiem was,ze nie lubicie wf, a tez go nigdy nie lubilam w szkole, ale uwierzcie mi warto czasami pocwiczyc i wyjdzie wam to na zdrowie... Chyba,ze naprawde macie pojeb... nauczycieli od wf.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DajuK'o Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:38 Eeee tam --> WueFy są wpyte ;-D zapiszcie sie na pływanie ;-P tesh jest wcipke - PZDR Gabrych (jak spierdolisz kiedys z wf'u to wpadnij do nas na lekcje z tereską) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrych Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:43 spoko chetnie wpadne na lekcje do tej szmaty 2 wsawiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 00:39 Dobre pytanie :) od razu wiadomo ktore z was to KROWY, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mydickisbig WF w szkole - ćwiczycie czasem na bosaka? 01.09.04, 02:41 a może ćwiczylyscie - kiedyś było b. modne śmigać po sali z gołymi stópkami :) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:09 eee wf to syf wole sobie pograc po szkole niz podczas wf to syf wf to syf a kobitki sa w pyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALFFONSO Re: WF w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:45 TAA ZWOLNIENIA ROCZNE SA W PYTE ZWALA TYLKO TAKA ZE ZOSTALY JESZCZE 4-LATA I ZE LEKARZ PSZESZEDL NA EMERYTURKE CIEZKO BEDZIE ZAGADAC Z INNYM. Odpowiedz Link Zgłoś