Dodaj do ulubionych

Czy przy pierwszym stosunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:06
można zajść w ciążę?
Mój chłopak, z którym pierwszy raz przeżyłam bez zabezpieczenia, zapewniał,
że pierwszy raz nie zachodzi się w ciążę, ale spóźnia mi się okres i nie
wiem, czy miał rację
Obserwuj wątek
    • Gość: oja Re: Czy przy pierwszym stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:08
      ile ty masz lat dziewczyno???? widze, ze chlopak sobie znalazl tempą laske
    • czaroffnica24 Re: Czy przy pierwszym stosunku 28.09.04, 17:11
      Ej... nie rób sobie jaj, aż tak głupi ludzie nie istnieją, to nie te czasy...
    • Gość: soliera Re: Czy przy pierwszym stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:13
      Normalnie "kocham" takie laski :d
    • Gość: koksa Re: Czy przy pierwszym stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:16
      oczywiście,że można, jak mogłaś tego nie wiedziec podejmując współżycie?? ale
      szczerze mówiąc, to ci współczuje, bo chyba jesteś w ciąży, a tego nie chciałaś:
      (
    • artur737 Re: Czy przy pierwszym stosunku 28.09.04, 17:18
      Gość portalu: zaniepokojona napisał(a):

> można zajść w ciążę?
      > Mój chłopak, z którym pierwszy raz przeżyłam bez zabezpieczenia, zapewniał,
      > że pierwszy raz nie zachodzi się w ciążę, ale spóźnia mi się okres i nie
      > wiem, czy miał rację

Koniecznie do niego zadzwon i powiedz "terefere, nie miales racji z tym pierwszym razem, ze nie moze byc ciazy, hahaha!" Od razu odloz sluchawke.
    • Gość: Anulcia Re: Czy przy pierwszym stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:18
      Jasne że można...ten chłopak widze jest bardzo poinformowany...pozdrów go
      odemnie heheh
    • Gość: Calvin Klein Re: Czy przy pierwszym stosunku IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 17:21
      o ja pier.... ale pusta jesteś... Gratuluje prawdopodobnie zostaniecie
      (nie)szczęśliwymi rodzicami :) tak to jest jak małolaty biorą się za seks:)
    • blondi21lat Re: Czy przy pierwszym stosunku 28.09.04, 23:22
      zajśc w ciązę można nawet kiedy nie dojdzie do penetracji. nie wiem ile masz
      lat i ile spóźnia ci się okres. jak możesz odpisz na skrzynkę. mi po pierwszym
      razie spóźnił się o 4 dni. Uzyliśmy gumki i nie pękła, ale emocje były tak
      silne, że okres się opóźnił. nie martw się, póki nie musisz
    • blondi21lat Re: Czy przy pierwszym stosunku 28.09.04, 23:24
      a do faceta zadzwoń i powiedz że niech szykuje kasę na wózek i pieluchy. niech
      on też się pomartwi, jak ci kity wciskał
    • fairy5 Re: Czy przy pierwszym stosunku 28.09.04, 23:25
      za pierwszym razem sie nie zachodzi w ciaze, ale powinnasbyla napic sie przed
      stosunkiem czerwonego wina -zabija plemniki.
      dziekuje
      fairy
    • Gość: Butch Re: Czy przy pierwszym stosunku IP: 213.76.10.* 28.09.04, 23:34
      Nie no jasssssnnneeee, ze nieeeeeee, skad ze znowu... Jezu ludzie na prawde
      trzeba miec choc minimalna wiedze, zeby podejmowac takie ryzyko (ciaza)...
    • Gość: gri taaa..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:09
      ja wlasnie jestem "owocem" milosci moich rodzicow przy pierwszym razie ;-))))
    • Gość: Ech tam... Droga Zaniepokojona! IP: *.sys.teleca.se 29.09.04, 12:57
      Na wstepie tego postu musze Cie uspokoic, iz z pewnoscia nie jestes w ciazy.
      W ciaze zachodzi sie tylko przy pelni ksiezyca w dni nieparzyste oraz spelniony
      musi byc warunek parzystosci stosunku (2gi, 4ty itd).
      Spoznianie okresu mozna wytlumaczyc m.in. tym, iz byc moze go nie zauwazylas.
      Prawdopodobnie chlopak wciaz tam jest lub zostawil swoje przyrodzenie, ktore
      blokowac moze uplyw. Tylko nie staraj sie tego wyciagnac bo chlopakowi bedzie
      przykro i wstyd. Po paru miesiacach samo minie. Mozesz czuc bole brzucha lub
      mdlosci, ew. lekkie wzdecie ale zapewniam Cie, ze te problemy nie trwaja dluzej
      niz 9 miesiecy.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka