Gość: ewe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:15 Zdradziłam swojego faceta.Jak pozbyć się wyrzutów sumienia, które od tej pory mnie nękają?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anqa_84 Re: zdrada 28.10.04, 22:40 hmmm wiesz cio?? cokolwiek bys nie zrobiła i tak bedziesz miała wyrzuty sumienia. moze ci sie wydawac ze jest wszystko spoko-ze przeszły...ale one pozostają bedziesz ciagle o tym myslała-w roznych sytuacjach beda ci sie przypominac chwile z tym drugim...chwile zdrady...wszystkie te obrazy....dotyk...pocałunki...ta cała atmosfera tych wspolnych chwil.... o tym sie nie da zapomniec... wiem to z własnego doswiadczenia :( .......... powodzenia...moze tobie sie uda zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjennyy Re: zdrada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 20:27 oj mała, teraz myślisz o wyrzutach sumienia..? A wcześniej się ich nie bałaś? Chcesz gotowej recepty na poczucie winy, a jedyną receptą jest... nie robienie świństw. W pewnej gazecie przeczytałam krótki artykuł, bardzo utkwiło mi w głowie jego przesłanie: W życiu jest zawsze coś za coś. Coś za coś... I musi być poczucie winy za grzeszny występek. Ciesz się, że je masz, po tym co zrobiłaś to całkiem niezły objaw - znaczy że wogóle jeszcze masz jakieś przyzwoite uczucia... Trochę jestem uszczypliwa, ale wiesz, do zdrady bardzo źle podchodzę - kochasz, to nie zdradzasz, zdradzasz, więc widać nie kochasz prawdziwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soliera Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:28 Głupia jesteś, skoro dałas dxxy innemu, a jak dałaś, to dlaczego dręczą Cię jakieś wyrzuty. Sądzę, że se po prostu wmawiasz wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: zdrada IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 08:34 To Ty swojego faceta w takim razie nie kochasz, a najlepszym lekiem na wyrzuty sumieni będzie to jak od niego odejdziesz nie mówiąc mu prawdy, nie zasługuje na Ciebie. Postaw się w jego sytuacji, chciałabys być zdadzona?? Może nie dorosłaś jeszcze do poważnego związku i musisz sie wyszaleć z facetami,jeżeli tak to zrób to a dopiero później sie angażuj. Człowiek uczy się na własnych błędach, a to się może na Tobie odbić bo w naturze nic nie zostaje zapomniane. Pozdrawiam JotKa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yousstysia Re: zdrada IP: *.intertel.net.pl 30.10.04, 12:31 Zrobilaś głupio teraz żałujesz...ok. Ale tego uczucia juz sie nie pozbedziesz!! Trzeba bylo myslec o tym wczesniej. wyrzutow sumienia ze zdradzilas juz sie nie pozbedziesz bo tego nie cofniesz. Jedyne co mozesz to zaoszczedzic sobie wyrzutow sumienia ze Go oklamujesz i przyznac sie do tego co zrobilas. Ale wtedy licz sie z tym, ze Go zranisz i to bardzo. Juz Go zranilas ylko on jeszcze o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś