IP: *.retsat1.com.pl 01.11.04, 17:28
Hey!Moim zdaniem najlepszą formą masturbacji jest silny strumień prysznica
skierowany w wiadome miejsce :-) Meeega orgazm. Polecam. A co Wy lubicie
najbardziej jak nie ma Waszego faceta obok? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • demitulka Re: THE BEST 01.11.04, 17:46
      to Ty chyba nigdy orgazmu nie przezyłas, skoro strumien prysznica Ci go daje...
      • Gość: Anka Re: THE BEST IP: *.retsat1.com.pl 01.11.04, 17:55
        Heh, zdziwiłabyś się. Mam na mysli prysznic z regulowanym strumieniem(b.silny
        pojedynczy strumieńwody...), nie taki zwykły. Zamiast nabijać się, sama
        sprawdź :-P
        • demitulka Re: THE BEST 01.11.04, 18:01
          Przezylas kiedy orgazm?? Oki, fajnie,ze masz regulowany prosznic..ale nawet
          gryby to był wąz ogrodowy, lub inne urzadzenie, to podejrzewam,ze raczej
          orgazmu byś nie miala, co najwyzej nieźle być sie podnieciła...zreszta jak
          przezyjesz kiedys orgazm z facetem (badz z kobieta-nie wiem co lubisz)to
          bedziesz wiedziala o co mi chodzi./.i wcale sie nie nabijam :) poprostu
          twierdze,ze z prosznicem orgazm raczej nieosiagalny..............
          • Gość: Ala Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:09
            demitulka to mało wiesz...zawsze mam orgazm jesli facet się zajmnie moją
            myszka,ale czasami faceta brak,więc prysznic też dobry...spróbuj zamiast się
            wymądrzac hehe!
            • demitulka Re: THE BEST 01.11.04, 18:12
              Nio pewnie,ze próbowalam, ale jak mialam troche mniej lat niz teraz, oki, mozna
              sie zaspokoic prysznicem, ale nie mozna tego porównywac do sexu z kim zywym,ze
              tak to nazwe...o to mi chodzi....
              • Gość: Ala Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:20
                Wiesz ja wole zadowolić się czasami pod prysznicem,niż bzykać się z kim
                popadnie,tylko dla zasady,że seks z kimś zywym nie ma porównania...a mi o to
                chodzi...kwestia lat tu nie ma znaczenia.
                • demitulka Re: THE BEST 01.11.04, 18:24
                  sugerujesz,ze ja sypiam z kim popadnie? akurat sie mylisz. oczywiscie,ze lepiej
                  zaspokoic sie samemua. ALE PRZESTANCIE WCISKAC MI CIEMNOTE,ZE POD PRYSZNICEM
                  MOZNA MIEC ORGAZM BO GLUPIE JESTESCIE, BO MYSLISCIE,ZE JAK ZASWEDZI TO ODRAZU
                  MACIE ORGAZM :|
                  • Gość: Ala Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:27
                    HAHA ktoś się zdenerwował...szkoda mi Ciebie,bo nawet sama siebie nie potrafisz
                    zaspokoic,a co dopiero faceta/kobiete lub co tam preferujesz.
                    • demitulka Re: THE BEST 01.11.04, 18:29
                      nie denerwuje sie, a o zaspokajanie mojego faceta,martwić sie nie
                      musisz...widzisz..ja mam ten komfort..mam faceta..ty jedycie mocniejszy
                      strumień..
                      • Gość: Ala Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:33
                        A skąd kochana wiesz,że nie mam? Nigdzie tak nie napisałam...ale nie zawsze
                        był,więc generalnie trzeba było sobie jakoś radzić.Przykro mi,że masz problemy
                        z "dojściem",bo dla mnie to bardzo proste w jakikolwiek sposób...szkoda mi
                        Ciebie.
                        • demitulka [...] 01.11.04, 18:41
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • Gość: Ala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:46
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: yousstysia Re: THE BEST IP: *.intertel.net.pl 01.11.04, 21:49
                              Oj Ala jestes zalosna :P
                              Jak cie tak jara prysznic to brawo dla ciebie ciesz sie. ja tam tez twierdze
                              zaden strumien wody nie umywa sie do seksu z wlasnym facetem. conajwyzej mozesz
                              sie dokladnie tym strumieniem umyc :P I nie ma tu czego. Prawde mowiac to mi
                              cie zal :P
                          • Gość: Anka Re: THE BEST IP: *.retsat1.com.pl 01.11.04, 19:32
                            Rany, nie macie się o co spierać? I tak każdy robi to co lubi, nie? Dla
                            sprostowania. Nie uważam, że prysznic jest lepszy od seksu, to byłoby
                            przegięcie troszkę...Ale jednak zawsze lepsze to niż nic :-)
                          • Gość: tez ma Re: THE BEST IP: 203.185.255.* 02.11.04, 05:45
                            Przykro jest , ze masz takie ubogie doswiadczenie. Zgadzam sie z Anka i Ala.
                            prysznic to szalowa sprawa pod nie obecnosc faceta i nie tylko. Co ty tam
                            wiesz. To nie wspolzawodnictwo , to przyjemnosc. A ile masz przyjemnosci z
                            facetem. piec minut? gwarantuje , ze nie wiecej. Zamknij buziunke i tak zrobisz
                            najlepiej.
    • Gość: jula Re: THE BEST IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 08:28
      Masturbacja prysznicem ma nawet swoja nazwe w seksuologi, jest to zjawisko
      znane od wielu, wielu lat. Statysztycznie to jedyna forma onanizmu ktora
      uprawiaja wszystkie kobiety nie zaleznie od szerokosci geograficznej! Mysle
      wiec ze nie ma sie o co spierac bo sile doznan "prysznicowych" kazdy zna i
      wiadomo ze jest super. A niektorzy, ci bardziej nerwowi, lepiej niech sprobuja
      bo ta frustracja i agresja moze byc spowodowana brakiem prysznica. Zapraszamy
      wiec wo wanny/pod prysznic bo czas sie rozladowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka