Dodaj do ulubionych

PRZYTYŁAM ;/

IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 09.11.04, 17:28
rzuciłam palenie. od tego czasu minely 4 miesiace... tylko,ze przytyłam
prawie 10 kg,a najgorsze jest to,ze bardzo lubie jesc :P zawsze bylam bardzo
chudziutka,wiec jeszcze tak nie wygladam tragicznie z tymi 10 kg wiecej no
ale... mi sie to nie podoba ;/ znacie jakies dobre cwiczenia,diety?
najbardziej interesuja mnie na pozbycie sie brzuszka.(ale powiem,ze dla
rzucenia palenia warto bylo poswiecic troszke kg)
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: 81.190.155.* 09.11.04, 17:53
      o jezooo sposób prosty dieta pt. N.Ż.D czyli nie żryj dużo heheh
      • Gość: wega Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:43
        masz nick odpowiedni do poziomu inteligencji mala...
    • Gość: mała Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: 81.190.155.* 09.11.04, 19:45
      nie rozsmieszaj mnie ,taka jest prawda. ludzie mają poto mózg żebymysleć a nie
      jeść bezmyslnie i potem rozpaczac ,że jest sie grubą !!
      • Gość: wega Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:24
        skoro masz podobno mozg to go czasem uzyj
        • Gość: mała Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: 81.190.155.* 09.11.04, 21:29
          używam ... :)A wiesz kto powiedział ,że najlepszą dietą jest N.Ż.D.??
          H.Bielicka ja się z nią zgadzam w 100% ... A ty chyba miałas ciężkie
          dziecinstwo...
          • Gość: lanvin Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 21:33
            uwazam ze mala nie udzielila ci zbyt madrej rady, a wega wcale tego nie zrobila
            wiec moze ja sporbuje. proponuje brzuszki ( rano i wieczorem) i zacznij chodzic
            na aerobik, sport to swietna sprawa. a co wylasciwie lubisz jesc? bo to tez
            wazne. moze zamist slodychy lepej bedzie wcinac owoce i warzywa ;]. powodzenia
            • Gość: mała Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: 81.190.155.* 09.11.04, 21:45
              Z pewnościa ruch to podstawa! Rower jest też dobrą formą sportu. A co diety
              uważam ,że to jest dobra rada ,dlatego ,że nie mozna jeśc bezkarnie wszystkiego
              w duuużych ilościach! Wszystko mozna jeśc tylko z umiarem! Pozatym powinnaś
              jesć często ,ale w małych ilosciach w ten sposób nie rozpychasz żołądka, to ,ze
              powinnas pić wode to pewnie wiesz. A możesz na lodówce powiesić zdjęcia
              kobiet ,które są niesamowicie grube ,wyglądają już jak potwory ( im to szczerze
              wspułczuje )chyba do takiego czegoś nie chcesz dopuścić... A kup sobie
              gazete "shape" (czyt. szejp) tam znajdziesz fulllllllllll diet i ćwiczeń .
              Zycze powodzenia :)
          • Gość: wega Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:36
            a kto ciebie skrzwydzil ze wyzywasz sie na ludziach na forum bo pewnie w
            prawdziwym zyci nie mialabys odwagi.ale czego ja oczekuje od jakiejs
            zasmarkanej malolaty ktora mysli ze wszystko zalatwi dupa.Pogadamy jak(jesli)
            dorosniesz.
            • Gość: lanvin Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 21:38
              wega mam nadzieje ze to nie bylo do mnie :D
            • Gość: wega Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:43
              jasne ze nie. to do malej :)
            • Gość: mała Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: 81.190.155.* 09.11.04, 21:57
              Po pierwsze nikt mnie nie skrzywdził , po drugie wyżywam sie jezeli ktos
              zasługuje na to po trzecie nie jestem juz taką małolatą po czwarte wcale tak
              nie myśle ,że wszystko załatwie tak jak to napisałaś . widze ,ze jesteś
              zakompleksiona i skoro jestes taka dorosła to czemu wdajesz sie w takie
              rozmowy?! .Powinnas się wstydzić ,ludzie dorosli się tak nie zachowują ,jestes
              prymitywna więc żegnam i mam nadzieje ,ze jeszcze nie jest dla Ciebie zapóźno !
              • Gość: WEGA Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:10
                JA SIE POWINNAM WSTYDZIC?NIBY CZEGO?!!!Jak studiujesz to chyba w Wyzszej Szkole
                Siewu i Orania bo bo ci sloma z butow wystaje.Pisz sobie dalej swoje GODNE
                UWAGI SPOSTRZEZENIA MOZE ZROBISZ Z MICH NAWET MAGISTERKE...ALBO W OGOLE DADZ ci
                TYTUL MAGISTRA ZA LADNY RYJ...
                • Gość: mała Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: 81.190.155.* 09.11.04, 22:17
                  "dorosła" a taka prymitywna ,przykre... Znając zycie to pochodzisz pewnie z
                  jakiejś wioski... koncze tą rozmowę z tobą bo to nie ma sensu... Mimo twojego
                  niemiłego i obraźliwego zachowania życze ci jak najlepiej :)
                  • Gość: wega Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:41
                    a ja zycze ci zebys zaczela ludzi oceniac po ich wnetrzu i przestala dokuczac
                    dziewczyna ktore pod wzglwdem urody maja gorzej od Ciebie.choc sama nie jestem
                    brzydka ani zakompleksiona to mam wiele kolezanek ktore nie moga pogodzic sie
                    ze swoim wygladem ba tacy ludzie jak ty swoim zachowaniem ciagle im
                    przypominaja jak bardzo odstaja od grupy i pomimo tegi ze sa cudownymi osobami
                    nie maja jak tego pokazac.Ale mysle ze zrozumienie tego jest dal ciebie za
                    trudne.obys nigdy nie byla w ich sytuacjia ale zycie jest sprawiedliwe odda ci
                    to na co zaslugujesz.to tyle.
                    • Gość: mała do wega IP: 81.190.155.* 09.11.04, 22:50
                      oceniam ludzi po chrakterze ,napisałam ten post ,dlatego bo nie moge zrozumieć
                      czemu one takie są . To te dziewczyny mnie skresliły za wygląd nie ja!
                      Mam "rózne koleżanki " i się znimi dogaduje jeżeli dziewczyna jest ok nigdy bym
                      jej takiej przykrosci nie zrobiła . Jetstem naprawde nastawiona życzliwie ,ale
                      zrozum ,że to nie jest miłe jak mają do Ciebie takie podejscie ,probowałam
                      znimi normalnie rozmawiać ,ale nie ma sensu...:/ Mam nadzieje ,że mnie
                      zrozumiałaś teraz ...
                • Gość: lanvin Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 22:18
                  wega i mala wrzuccie na luz, a jak juz koniecznie musicie sie klocic to
                  zalozcie wlasny watek a nie tu sie klocicie, tu piszemy jak mozna schudnac moje
                  mile panie =)
                  • Gość: Bella Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.11.04, 22:32
                    a ja sobie dzis chrom kupilam, moze pomoze??;P
                    bo brzuszki cos nie dzialaja
                • Gość: kobieta Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:21
                  heh Wega jestes cała przesączona zazdrością. aż kipi nią z ciebie opanuj się więc dziecko drogie
    • Gość: zmieniają mi IP? Re: PRZYTYŁAM ;/ IP: *.piotrkow.net.pl 17.11.04, 20:54
      lepiej ważyć parę kg więcej niż mniej ;) zaakceptuj siebie taką jaką jesteś!
      najważniejsze, że wyzbyłaś się nikotynowego nałogu!!! trzymaj się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka